10 aymuhammed arkadaşlarıyla pis ortamlarda bir şeyler yapıyor bence sadece aldatmak olarak düşünme işin içinde hiç ilişki bile olmayabilir yani arkadaş çevresi kötüyse bilemem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayBöyle kendini kanitlama çabasına fazla giren insanlardan uzak dur bebeğim, olgun karakterli bir insan kendine güvenir ve kendi güvendiği konuda ortalıkta kendini parçalamaz, yemin etmek gibi saçmalıklara girmez... Ha aldatmış ha aldatmamiş, sadece bu saçma sapan yeminleri, onun senle bir ömür yaşayabilecek karakterli biri olduğunu göstermiyor maalesef... Çok yorulursun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, biraz kafa karıştırıcı bir durum olmuş. Anladığım kadarıyla sevgilin seni rahatlatmaya çalışmış ama bu kadar yemin işin ciddiyetini biraz fazla mı vurguluyor, ne dersin? 🙈 İçindeki şüpheyi öncelikle onunla sakince konuşarak çözmelisin. İletişim her şeyin anahtarıdır. Hislerini onunla paylaşmak önemli. ❤️🩹
02 Yorumla
Soran10 aybilmiyorum ya siz ne dersiniz
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAh canım ya, çok karışık bir durum gibi görünüyor. İç sesine güven derim ben! ✨ Ne hissediyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir insan en çok yemin etiği şeyde ben o şeyden şüphe ederim 🤣🤣 o yüzden açıklama bile yapmasını beklemem engeller geçerim sana da tavsiyem
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
10 ayNe yeminler gördü gözlerim ah 🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bi erkek yemin veriyorsa kaç zaten, genelde yapmadıkları bi olay üzerinde suç attığımızda inanmak mı istemiyorsun peki inanma diye triplere girip küserler. Eğer ki yapıyorsa yemin vermeye başlar
32 Yorumla
Soran10 ayama birde bugün kurana el bastı yapsa bişeyler bunları yapamaz ya ben allahtan korktuğum için yapamazdım şahsen. kurana el basınca birde bugün cuma yani ben inandım bişey yapmadığına
10 ayAbla aynısını yaşadım öyle de bir yemin ediyorlar ki en değer verdiği şey annesiydi onun bile üzerine yemin etmişti o kadar diyorum hemde bir sürü sonrasında yemin ettiği her şeyin yalan olduğunu öğrendim benimde 4-5 senlik ilişikimdi yalan dolan bacım bunlar inanma koy gtüne gitsin
25 Yorumla- 10 ay
Abla mı, kız senden 10 yaş küçük. Nerden biliyorsun çocuğun aldattığını? Belki seviyorlar bir birilerini, yazık değil mi? Ha sen 30sun ya, daha bulamazsın birini, ondan kıskanmışsın kızı.
Soran10 aybirde bugün kurana el bastı yapsa bişeyler bunları yapamaz ya ben allahtan korktuğum için yapamazdım şahsen. kurana el basınca birde bugün cuma yani ben inandım bişey yapmadığına
- 10 ay
@xronikisevgi 21 yaşındayım abla derken şaka manasında diyorum çok gördük böylelerini ben hissettiğimi yorumlarım
- 10 ay
Bacım içinde şüphe varsa peşini bırakma derim sana.
- 10 ay
@xronikisevgi sende böylesin aldatıyorsun herhalde hemcinsini koruyorsun yırtık dondan çıkar gibi çıkmışsın adam aldatıyor ya sende kendine yer yap kızlar affeder saftır nasıl olsa senin gibilere tekmeyi vuruyorlar
yok bir erkek olarak söylüyorum yalan söylemiyor, eğer hani gerçekten bir işi varsa ve o işten zaman bulamayıp sana yazamıyorsa ve sende darlıyorsan (tek siz değil tüm ilişkiler olarak) o anda aciliyetten dolayı yemin ederek inandırmaya çalışır çünkü hani rahata alıp "yok yaa ne alakası var" diyemez.
01 Yorumla
Soran10 aybirde bugün kurana el bastı yapsa bişeyler bunları yapamaz ya ben allahtan korktuğum için yapamazdım şahsen. kurana el basınca birde bugün cuma yani ben inandım bişey yapmadığına
10 ayYemin etmesi hiçbir şeyi değiştirmez sen gözünü açık tut bence de
23 Yorumla
Soran10 ayya şimdi şöyle bizim 4 yıllık ciddi ilişkimiz var. bu 2 gündür istanbul’da. gece. 12 de çıktı apar topar gitti arabasıyla. ordaki arkadaşı buna bi yanlış yapmış bu da o siniriyle yanına gitti. ama inanır mısın 2 gündür ne sesli konuşabiliyoruz doğru düzgün ne yazışabiliyoruz. şu an bir evde olduğunu biliyorum video atmıştı erkek arkadaşının eviymiş ama arıyorum telefonlarımı açmıyor
- 10 ay
Mekanlara akmış bile olabilir malum bu devirde masumwolan ve sadık olan kimse yok, sen her şeyi gözden geçir bence
Soran10 aybugün annesi aramış gelsene diye kızmış akşam yola çıkacaktı az önce de diyor ki gece 2-3 gibi çıkıcam yola diyor. seni bağlayan ne diyorum cevap yazmıyor arıyorum açmıyor ben çözemedim. bişey sorunca yeminler kuranlar ediyor seni çok seviyorum diyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstediği kadar yemin etin boş. Zaten yapmayan adam yeminde etmez. İnanma derim.
022 Yorumla
Soran10 ayyapmış zaten evet. kızı da buldum
Soran10 aykıza her şeyi anlattım kız baştan öyle mi bende onu silerim falan demişti. sonradan kız onu kabul etti. ve o kızla konuşurken bana da yemin etti kurana el bastı beni de kaybetmemek için oysa ki. ama kız anlamak istemedi ve kızın da ailesi düzeni falan yokmuş normal bi kız değil anlayacağın. istanbuldan boluya gelmiş pansiyon tutmuşlar falan
Soran10 ayaynen öyle allah kurtardı beni. ben yoksa onunla ciddi düşünücektim. ve beni 3 ay önce de evlenip boşanmış 24 yaşında bir kadınla aldatmıştı ama sonra pişman olup beni aramıştı
Soran10 ayama ben çok ah ediyorum benim gözlerimin içine baka baka beni aldattı. belki benim gücüm yetmez ama allahım ona öyle bir tokat atıcak ki inşallah o zaman aklına gelicem
Soran10 aydoğru söylüyorsun. ben onu allaha havale ettim ama 4 yıl verdiğim için emeklerime üzülüyorum işte. keşke değseydi. ama eminim evlensem bile mutlu olamıcaktım çünkü çok karektersiz ve rolcü birisi. ben kalbi gönlü temiz birisiyim inşallah kalbime göre birisi çıkıcaktır
Soran10 ayay inşallah çok teşekkür ederim 💘
Soran10 ayya size bişey sormak istiyorum beni bugün özel numaradan birisi aradı. ve ben son anda gördüm tam açıcakken kapandı. açmak nasip olmadı yani. sence o arayan o mudur beni başka kimse özelden aramaz. eskiden de o arıyordu tartıştığımızda falan mesela
Soran10 ayve allah edicek biliyor musun ben tam açıcakken allah nasip etmedi sesimi duymasını
Soran10 ayyine arar demi
Soran10 aybirde ben artık aramıyorum sormuyorum ya ondan da olabilir
Soran10 ayhayır ve zaten telefonu yok kırmıştı. tuşlu telefon kullanıyor şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 aybu tarz seyler soylemeniz de bana garip geliyor. neyse konuya gelirsek artik yemin falan bilmiyorum inandirici degil yapan yapar
00 Yorumla Bu kadar yemin normal değil. Kendinden emin olan kişi tek cümle kurar kendini ispata kalkismaz.
00 Yorumla
10 aygörüntülü arasana sessizce etrafı göstersin müsait değilse bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
10 ayBir ilişki şu cümlelere kadar düştüyse yalana gerek yok, durum kötü🙂 kolaylıklar dilerim
00 Yorumla
10 ayBu kadar yemin edeceğine 2 sn arayıp içini rahatlatabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kuran çarpsın annem babam üzerine, bir insan şunları söylüyorsa yalan söylememe ihtimali yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
10 ayiki üç mesajla bunu anlayamayiz bu onun konusma sekli olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kesin var gibi aslkdjasd 4 yıllık ilişkide birbirinizi tanıyamadıysanız az çok sizde sıkıntı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇok mal haramsız, çok laf yalansız, çok yemin imansız olmaz.
127 Yorumla
Soran10 aybilmiyorum ya kafam öyle bulanık ki
Cevap sahibi10 ayBen her zaman şunu söylerim kadınların inanılmaz bir içgüdüsü var eğer gerçekten bu şüpheye düştüysen yakında kokusu çıkar
Soran10 ayya şimdi şöyle bizim 4 yıllık ciddi ilişkimiz var. bu 2 gündür istanbul’da. gece. 12 de çıktı apar topar gitti arabasıyla. ordaki arkadaşı buna bi yanlış yapmış bu da o siniriyle yanına gitti. ama inanır mısın 2 gündür ne sesli konuşabiliyoruz doğru düzgün ne yazışabiliyoruz. şu an bir evde olduğunu biliyorum video atmıştı erkek arkadaşının eviymiş ama arıyorum telefonlarımı açmıyor
Cevap sahibi10 ayVideo atan kişi telefonu açar seninle konuşur eğer senin bak bu şekilde şüphelendiğini bilen insan ben de erkeğim görüntülü ararım derim ki bak çevrede hiç kimse yok Yeter ki senin için rahat etsin eğer sana bunları yaptıysa kesinlikle bir şeyler var
Soran10 aybugün annesi aramış gelsene diye kızmış akşam yola çıkacaktı az önce de diyor ki gece 2-3 gibi çıkıcam yola diyor. seni bağlayan ne diyorum cevap yazmıyor arıyorum açmıyor ben çözemedim. bişey sorunca yeminler kuranlar ediyor seni çok seviyorum diyor
Cevap sahibi10 ayPeki şu anda ne geçiyor Senin içinden bak yine diyorum ben de erkeğim benim de çok uzun yıllık ilişkim oldu 6-7 yıl ilişkim oldu ve bitti. İnan bir ara aynı sorun bizde oldu görüntülü aradım ben direkt dedim bak ne istiyorsun istediğin zaman dedim beni görüntülü arayabilirsin ve ne zaman aradıysa da açtım. Bilmiyorum yani Senin içinde ne geçiyor sonuç olarak bu kişiyi sen benden daha iyi tanıyorsun
Soran10 ayya birde onun telefonu biraz sıkıntılı ekranı bozuk. görüntülü arayamıyormuş konum at dedim onu da atamıyormuş. ama ben bişeyler sorunca kuranlar çarpıyor o kadar arada kaldım ki
Cevap sahibi10 ayAma bak yani bütün her şeyde bir çelişki var tamam telefonu görüntüsü bozuk onu yapamıyor görüntülü arayamıyor ama konum at yani onu da yapmıyorsa bilmiyorum Gerçekten benim aklıma farklı şeyler geliyor bak amacım Gerçekten canını sıkmak değil ama yani bir şeyler var
Soran10 ayben buluşunca nasıl anlayabilirim bir şeyler çevirdiğini sizce
Cevap sahibi10 ayBunu anlamanız çok güç çünkü karşıdaki çok zekice hareket etmiş. Hani şunu yap demişsiniz bahane var bunu yap demişsiniz bahane var Ama yemin çok yani ben şuna söyleyebilir miyim size %100 bir işler çevirmiş ama ne olmuş onu bilemiyorum
Soran10 ayallah bildiği gibi yapsın eğer bişeyler yaptıysa ne diyim ya artık sapıttım ne yapacağımı ne diyeceğimi ona
Cevap sahibi10 ayBir şey soracağım 4 seneden beri peki şüphelendiğim bir durum oldu mu bunun dışında dürüst ol ama bana sana gerçekten o güveni veriyor mu asla yapmaz diyebiliyor musun
Soran10 aydaha 3-4 ay önce beni aldatmıştı mesela ben affetmiştim
Cevap sahibi10 ayÇok özür dilerim senden o zaman şunu hatırla söyleyebilirim Bu yine aldattı seni yani eminim bundan bir defa yapan yine yapar bak gerçekten benim de çok uzun ilişkim oldu seninki 4 yıl benimki 7 yıl olmuş sırf bana saygısı yok diye bitsin dedim bak saygıdan dolayı bu kişinin sana zaten saygısı yok. Evet senin için gerçekten zor olacak 4 sene az bir süre değil ama bir de şu şekilde düşün bu insana evlendiğin zaman seni aldatmayacağının garantisi var mı
Soran10 aybilmiyorum ya kafam çok karışık. şimdi mesaj attı uyuma çıkcam burdan yazmış
Cevap sahibi10 ayHe oradan çıkacağı zaman seni arayacak telefonu iyi olacak telefonu da bir sıkıntı olmayacak ama şu anda bulunduğu yerde telefonda sıkıntı var. Ya senin hayatın hani çok fazla karışmak da istemiyorum Sen bilirsin ama karşındaki insan güvenilir bir insan değil
Soran10 aydoğru söylüyorsun o evde bişeyler var bencede
Cevap sahibi10 ayO evde kesinlikle bir şeyler var yani bunun hiçbir bahanesi yok hiçbir bahanesi bak şunu sana söyleyebilirim bak ben de erkeğim sen arıyorsun telefonu bozuksa bile sırf için rahat etsin arkadaşının telefonundan bile seni görüntülü arayabilir o kadar basit
Soran10 ayben o mesajına ne diyim napıyım sence
Cevap sahibi10 ayŞimdi öncelikle sen ne yapman gerektiğini düşün eğer ben devam edeceğim diyorsan karşılıklı alacaksın konuşacaksın Yok ben kafada soru işaretleriyle yapamam diyorsan ona göre gardını alacaksın. Bence eğer devam edeceksen birazcık tavır yap yani bu şekilde olmaz. Kafanda ne var devam edecek misin Yoksa artık nokta mı okuyacaksın
Soran10 ayyani 4 yılımı verdim seviyorum ayrılmak kolay basit olmuyor. ama hareketleri çok şüpheli o evde benimle konuşamaması o evden çıkınca arayacak olması falan çok tuhaf. yani bilmiyorum hiçbir şey
Cevap sahibi10 ayYa ben sana direkt şunu söyleyeyim hani normalde dedim ya günahı almak olmaz ama iki üç ay önce seni aldattıysa emin ol burada da bir aldatma oldu yani senin için çok üzgünüm gerçekten seviyorsun belli emek var değer veriyorsun ama bu yani
Soran10 aykafam gerçekten allak pullak ben o mesajına ne tepki vereyim peki? ayrılsam bile buluşup yüz ifadesine gözlerine bakıp doğru veya yalan söylediğini oradan anlayıp ayrılayım diyorum çünkü 4 yıl ya
Cevap sahibi10 ayYa bak şunu diyebilirim sana yüz yüze konuş ben senden şüphelendim senin beni aldattığını düşünüyorum eğer bundan sonra en ufak bir şey de bunu hissedersen seninle ilişkiyi yürütmem de yani resmimi çek bak yine sana ayrılamıyorum gördüğüm kadarıyla seviyorsun gerçekten seviyorsun yani ne diyeceğimi de bilmiyorum emeğim var sevgine saygı duyuyorum
Soran10 aytamam dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayRica ederim ama dediğim gibi tavrın net olsun 🙏
Cevap sahibi10 ayVar mı bir gelişme
Ben kendimden eminsem başkasının bana inanmasi için asla yemin etmem. İnanmak istemezse keyfi bilir.
Bu durumda arkadaş önceden mimlenmiş belliki muhtemelende birşeyler olmuş yirtmaya çalışıyor 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiz niye sevgilinizi bu kadar darlıyorsunuz ki? Daha önce aldatmadıysa saçmalık bu tripleriniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKonu aldatma konusu değildi ama yeminler Kur'an'a el basmalar havada uçuştu. Yemin de eder yapar da yani konu ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBazı erkek çok kolay yalan söyler sözlere çok itibar etme davranişlara, istikrara bak derim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybaşka biri olduğunda genelde tamam falan diyorlar soğuk yapıyorlar ya da hakaretle sinirle sizin "kafanızda kurduğunuzu" ima ederek daha da suçlu hissettiriyorlar, aldatmış olsa bile yüksek bir ihtimal değil yani
04 Yorumla
Cevap sahibi10 ayyaptığı şeyler yüzünden aldatmamıştır ya demiyorum. aldatsa yemin etmezdi falan demiyorum. aldatsa soğuk yapardı ve sana karşı sinirle yükselirdi. genelde bu oluyor
Soran10 ayevet hatta engelleyip bile geçerdi. ben çok üstüne gittim çünkü
Cevap sahibi10 aycinsellik alıyorsa az bi şey engellemezler sadece suçluluk psikolojiyle sana kötü hissettirmeye çalışırlar yani
Valla sen daha 1 cümle kurduktan sonra bu kadar kendini kanıtlamaya çalıştıysa bana pek güven vermedi
10 Yorumla
10 ayBu tür düşünceler varsa direkt bitir zaten zindan olur hayat ya bunları düşünerek he varsa ayrı mesele yoksa daha ayrı mesele
00 Yorumla
10 ayDiyebilir tabii de ilişkide güven yoksa geriye ne kaldı
00 Yorumlabasit bi soru üzerine tüm sülalesi üzerine yemin etme garip var birşeyler
00 YorumlaHepsi aldatıyor biliyorum ne kadar sevseler de maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
10 ayDiyebilir tabiki en iyisi git bi kendin bak
11 Yorumla
Soran10 aykendim bakamam ki şu an istanbul’da
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yazım tarzı çok cahil değil mi
02 Yorumla
Soran10 ayne bakımdan kültür olarak mı
Gizli Üye(18-24)10 ayKanka bir erkek anne babasının üzerine yeminler ediyorsa ona inanma erkekler yeminleri sallamıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
10 ayYemin ediyorsa hislerin doğru
01 Yorumla
Soran10 aynasıl yani
10 ayDikkatli ol her şey olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
10 ayValla derler ben ne diyenleri gördüm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Fazla korkmuş ama neyden 🫣🫣🫣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Demez darlama çocuğu
00 Yorumla
10 ayay ota boka yemin edenlere de inanma
00 Yorumla
10 ayAldattıysa seni aldatır yine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aytotosu sıkışınca neler neler der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAllah korkusu yoksa eder tabiki
01 Yorumla
Soran10 aybirde bugün kurana el bastı yapsa bişeyler bunları yapamaz ya bilmiyorum yani ben allahtan korktuğum için yapamazdım
Gizli Üye(18-24)10 ayBilemedim valla
03 Yorumla
Soran10 aybirde bugün kurana el bastı yapsa bişeyler bunları yapamaz ya bilmiyorum yani ben allahtan korktuğum için yapamazdım
Cevap sahibi10 aySen kapali misin
Soran10 ayhayır
Gizli Üye(18-24)10 aycocugun adı yusuf mu veya muşlu mu
01 Yorumla
Soran10 ayhayır
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
10 ayTam yalancının söyleyeceği sözler
029 Yorumla
- 10 ay
Yalan söyleyen yemin eder, söylemeyen yemin etmez
Soran10 ayben çok üzerine gittim o yüzden etti ama
- 10 ay
Yemin etmesine gerek yok, yapmadıysa yapmamıştır
- 10 ay
Demekki var bir şeyler, 2 gün ne işi olacak gitsin görsün, konuşsun gelsin
- 10 ay
Seviyordur ama orada da kızlar vardır
Soran10 aykafayı yiycem ya napıcam ben böyle
- 10 ay
Hiç arama sorma bak nasıl arıyor seni
Soran10 ayüstüne düşme mi artık dersin
- 10 ay
Aynen öyle yap
Soran10 aypeki buluştuğumuzda kurana el bastırayım mı sence hiç karı kızla olmadığına dair
- 10 ay
Yalan söyleyen insan her şeyi yapar, istersen dene
Soran10 ayama çarpılır yani ya. benim aklım almıyor müslüman insan yalan yere kurana el basabilir mi
- 10 ay
Yalanı ortaya çıkmasın diye yapar
Soran10 aypeki ben engelleyim mi her yerden
- 10 ay
Önce bi anla neler yapıyor, zaten belli olur ya, al telefonu na bak, zaten yalan söyleyen inşa belli olur halinden , önceden böyle bir şeyi yoksa panik yapar, her yalanı söyler, kurana da el basar ama arama sen onu bşırak bakalım ne yapacak, az serbest kaldın ama takip et
- 10 ay
Serbes kalsın
Soran10 ayo gece veya yarın gelicek ve buluşmayı düşünüyordum. buluşunca anlarsın hareketlerinden mi dersin
- 10 ay
Evet anlarsın, bence o aradın seni sen arama bakalım
Soran10 ayöyle yapıcam. aradığında nasıl konuşayım hesap sorar gibi mi yoksa soğuk mesafelimi sence
- 10 ay
Normal konuş şüphelendirme, işi bitsin öyle arar zaten başka türlü pek tatacağını sanmam ama profesyonel bir yalanı ise o arar buluşmaya çağırır zaten
Soran10 ayşimdi mesaj attı uyuma çıkcam burdan yazmış napıyım ne diyim sence
- 10 ay
Uykum geldi ben yatıyorum yaz
Soran10 ayya birde düşünsene uyuma çıkcam burdan diyip çıkınca arıcak ama orada benimle konuşamıyor arayamıyor o evde karı kız yok mu sence şu durumda
- 10 ay
Erkek olsa zaten arar demi, demekki kız var ki arayamıyor
Soran10 ayevet bencede. ben ne diyim o yüzden mesajına
- 10 ay
Yatıyorum ben uykum geldi de kapat teli yat ya da uçak moduna al
10 aySöyleyebilir
01 Yorumla
derim
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayDiyebilir çok rahat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayDer tabi ne olacak
00 Yorumla
10 ayAcilen ayrilmasi gerek
00 Yorumla
10 ayÇok yemin edenden korkacaksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayEwvet tabiki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence var karı kız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler