Beraberliğimiz 4 ay olcak?

Son zamanlar sürekli tartışıyoruz ufacık bişeye surat yapınca bile sanki büyük kavga etmişiz gibi konuşmalara geçiyor iyice kavga ediyoruz herneyse dün aramız gergindi sabah uzatmıcaz dedik uyandık normal şekilde konuşuyoruz yılbaşına mekan buldun mu dedi bende baktım gece ama çok pahalı dedim oda olsun dedi yok aşkım evde oturalım en iyisi dedim oda başta sen istedin çıkıcaz dedi sinirlendim istemiyorum arkadaşlarında çagırıyordu zaten çık onlarla dedim sonra aradı telefonda on kere soruyor eminmisin arkadaşlarımla çıkıcam sonra laf etme felan dedi birbirimize girdik 4 gün öncede mekanda doğum günümü kutladı o kadar masraf etti 5 kadar. Benimde ondan beklentim şu ki aşkım tamam ozaman normal yere gidelim yâda ikimizde çıkmayalım. Ben yeni işten ayrıldım elimde çok çok para yok şu an giderim gitmesine ama zaten ödetmiyor iyice huzursuz oluyorum marka çanta almış baya pahalı hiç etiketini bile sökmedim kaç gündür adresini at dedim zorla aldım adresini göndericem. Dün gece bende ona yılbaşı için panduf almıştım kargoda geliyor eli yüzü çok kuruyor diye krem almıştım onlarıda inadına içine koyup gönderesim var
Beraberliğimiz 4 ay olcak?