Aşk İlişkileri 4 aydır beraberiz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok güzel geçti ama sürekli tartışıyoruz anlaşamıyoruz. Geçen hafta doğum günümdü marka pahalı bir çanta almış etiketini felan sökmemiştim daha geri göndermem daha uygun olmaz mı adresinide istedim zorla aldım zaten adresini. Güncellemeler1 yıl Bu arada ayrıldık ama bana ağır konuştuğu için 4 aydır beraberiz? Cevapla Doğum Soruları Marka Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Don t you like the his gift or you like. Which one? 0 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence geri verme gerek yok zaten sana almış 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ayrıldık ama ayrılma kararını verdim bana agır konuştu Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Ağır derken Yorumla Soran 1 yıl Neymiş hep alttan alıyormuş ben tepesine çıkıyormuşum o alttan aldıkça vs vs Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Acıma aga acıma Yorumla
Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Verme 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Nazlimrdnzz 1 yıl Ne demek niye sana almis verme manyak misin Yorumla Soran 1 yıl 3 bin liralık çanta ben onun çantasına mı kaldım belki içinden laf edicek nerden bilebilirim Yorumla Nazlimrdnzz 1 yıl Etsin sikt*r et tepe tepe kullan Yorumla
Valaverde Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Amaci bellki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne anlamadım Yorumla Valaverde 1 yıl Cinsellik Yorumla Soran 1 yıl He kanka aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Don t you like the his gift or you like. Which one?
Bence geri verme gerek yok zaten sana almış
Ayrıldık ama ayrılma kararını verdim bana agır konuştu
Ağır derken
Neymiş hep alttan alıyormuş ben tepesine çıkıyormuşum o alttan aldıkça vs vs
Acıma aga acıma
boş işler bence
Verme
Niye
Ne demek niye sana almis verme manyak misin
3 bin liralık çanta ben onun çantasına mı kaldım belki içinden laf edicek nerden bilebilirim
Etsin sikt*r et tepe tepe kullan
Amaci bellki
Ne anlamadım
Cinsellik
He kanka aynen