Hoşlandığım kız ile ilgili karmaşık durum?

Merhaba şimdi karmaşık bir durum var sizde iyice düşünün özellikle kızlar napabilirim diye yardım etsinler benim okulda sevdiğim bir kız var bundan 6 ay önce ben bu kızı seviyordum arkadaşlar yoluyla hislerimi açıklamıştık ama o zaman normal olarak istememişti sonra bu kız o günden sonra maçlarımi falan izlemeye başladı 1 ay boyunca sürekli izledi göz göze geldik falan sonra bunun arkadaşı geldi bana dedi ki istek at kabul edecek falan neyse olacaz galiba dedim yazdım kıza ilkte biraz hızlı davrandım normal giderken ama hız derken başka anlamda değil tabiki ufak bir hızlı heyecandan sonra kız azıcık rahatsız oldu falan diğer günde konuştuk ama o günden sonra çok soğuk olduk ve bidaha konuşmadık ara sıra göz göze geldik takipten çıkardık ama göz göze gelmeler devam etti benim olduğum yerlere falan geldi ara sıra ama ara sıra da çok uzaklaştı kızın unutamadığı biri var ama çok uzun süredir buna rağmen onun için çok çabaladım çok sevdim yaz tatilinde ona sadık kalıyorum 2 aydır namaza başladım onun için dua ediyorum çok seviyorum yani beni isteyenler de var ama o haricinde kimseyle konuşmuyorum yaz tatili de dahil ve bugün onun doğum günü çok kutlamak istiyorum sizce kutliyim mi hafif bir mesajla mesela yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece kutlamak istedik gibisinden kutlasam mi unutamadığı kişi kutlamayabilir bu bana bir artı olarak geçer ama amacım zaten öne geçmek değil sadece bu kadar seviyorum kutlasam mi diye de düşünüyorum sizde kalbinizle cevap verin lütfen

Hoşlandığım kız ile ilgili karmaşık durum?