Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Sevdiğim kız konusunda kafam çok karışık, ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sal kızı. Sana ilgisi olsa muhabbeti o devam ettirirdi zaten
Yüz yüzeyken tam tersiydi ben konuyu bitirmeye çalışırken uzatıyordu ama instada yazınca tam dediğin gibi anlamadım bende
O zaman tekrar yüz yüze görüş sessiz sakin bir yere gidin yüzünde hafif bir gülümsemeyle uzun uzun ona bak o zaten senin ondan hoşlandığını anlayacaktır ya olumlu tepki verir ya da olumsuz
Yüzyüzeyken sana soğuk yapsa, sana ilgisi olmadığına kesin emin olursun da onu terk edersin diye mecburen yüzyüze iyi davrandı ilgi budalası 😃
Asıl mesele bunu sanalda da devam ettirmesi ama seninki salya sümük derste wp de yazıştığı kişinin peşindeydi tahminen
Arkadaşını falan boş ver daha samimiyetiniz yok hicbiriyle bir adım daha at buluşmaya falan davet et ortak aktivite olarak gelmezse bırak sal
Konuşmayalı 1 seneye yakın oluyor sence gidip nasılsın desem ayıp olur mu ya da beni hatırlar mı rahatsızlık verir miyim birde son senemiz kpss çalışıyor kız acaba kızar mı bana
Konu konuyu açmıyorsa o iş yaş kardeşim. Ben de yaşadım o durumu kaçamak cevaplar veriyorsa bırak gitsin hiç değilse senin ona bağlı olduğunu düşünüp ego yapmasın
Yüz yüzeyken tam tersiydi ben konuyu bitirmeye çalışırken uzatıyordu ama instada yazınca tam dediğin gibi anlamadım bende
Kıza Yazhık : D
Neden?
direk git açıl
Durum bu