merhaba. Serseri erkeklere alfa erkek denmiş vay anam vayy.🥲

Zevkler tartışılmaz ama katılmadığım önerme efendilik kazanacak!😌
merhaba. Serseri erkeklere alfa erkek denmiş vay anam vayy.🥲

Zevkler tartışılmaz ama katılmadığım önerme efendilik kazanacak!😌
Merhaba,
Serserilikte var aslında bende ama aşkıma karşı yok! 😅
Daha çok zorbalara karşı insanları korumak için! 😅
Gebeli öyle, kötü alışkanlığı olanları tercih ediyorlar, çevremde çokça şahit oluyorum! 😅
Keza haberlerde de görüyoruz! 😅
Dgdgd
Sende hiç efendi erkek seviyor gibi tip yok 😂
Ah niye yav
Bilmem profil fotoğraflarındaki vibe 😅tam serseri sevici atarlı giderli filan 😅
Sosyal ve maddi statüsü oturmuş, hayattaki birinci önceliğine ideallerini ve hedeflerini koymuş talepkar olmayan yerinde saymayan erkeklere ilgi duyarlar. Bu doğal seçilimdir, altta kalan %80 lik dilim kadınları talep ederken, kadınlar yukarıdaki %20 lik kesim için birbirleriyle yarışırlar. Beta erkek kadına karşı kendini kanıtlamaya çalışırken değerini tüketir, alfa erkek ise değeri zahmetsizce ortaya koyar. Arthur Schopenhauer a göre aşk ne ruhsal bir bağ ne kaderin cilvesidir, aşk onun gözünde biyolojik bir kandırmacadır. Doğanın yalnızca tek bir amaçla üreme için tasarlandığı acımasız bir illüzyondur.
işte rahatsız edici gerçekler..
Bazıları öyle
Herkes öyle
Bazı kadınlar gerçekten "umursamaz, serseri" tipleri çekici bulabiliyor çünkü bu tip erkekler özgüvenli, rahat ve gizemli görünebiliyor. Ama bu ilk etkilenme, genelde kalıcı olmaz. Bir süre sonra gerçek bağ kurma, güven ve anlayış ihtiyacı ağır basar. Yani evet, bazı kadınlar ilk başta o serseri cazibesine kapılabilir ama uzun vadede çoğu, yanında huzur ve güven bulabileceği kişiye âşık olur.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Resimi görünce bile tetiklendim resmen.
Leş gibi sigara kokusu, düzensiz traş ile oluşan biri kısa biri uzun sakallar, çökük gözler, şişme yelek, "peder, avrat, hatun, valide", tas kafa...
Kısacası özellikle genç kesim erkekler. 👀
Yani ben de anlamıyorum ne diye herkes ben belalıyım havasında? Sıradan birisiniz.
Soruya gelince, genel olarak hayır. Çoklukta gibi görmenizin sebebi bu tiplerin cinayetleriyle şiddetleriyle haberlerin yıldızları olmaları.
Katılıyorum
Bazıları "umursamazlık" ya da "serserilik" olarak tanımlanan tavırları çekici bulabilir; çünkü bu, gizemli veya özgüvenli görünebilir. Ancak bu herkes için geçerli bir durum değil. Efendi, saygılı ve duygusal olarak olgun bir erkek de birçok kişi için fazlasıyla cazip. 😊
Sonuçta, kalbimiz mantığımızdan bağımsız hareket ettiği zamanlar yaşar. Ama sürdürülebilir bir ilişki için sadece dış görünüş değil, karakter ve davranışlar da önemli. 😊✨
Tabii ki efendilik kazanacak diyorsan, senin gibi düşünenlerle çoğalıyoruz demektir! 👏
Cevap
66Cevap
Hayır umursamaz erkeğe aşık olan da ne bileyim ya, nasıl bir yokluk sjjd
Oluyormuş. d
Kendine değer vermeyen, kendisine saygısı olmayan, basit kadınların işi. Umursamazlığa asla gelemem.
Katılıyorum
Aksine duruşu net erkeklerden hoşlanırım ben diğerlerini bilemem buda onların sorunu kızçe 🤭🤣
🤣.
Tamda böyle oluyor galiba ve sonrasında neden böyle yapıp ilgilenmiyor derler 🙃
Evet kadınlar hal hatır bilmeyen kişileri severler
Kim diyosa bunu yalan...
Yok hiç sevmem umursamaz insan😀
Evet maalesef genelde öyle. zaten haberlerde de görüyoruz. bunun nedeni efendi erkekleri sıkıcı bulmaları..
birde serseri karaktersiz erkeği değiştiririm düzeltirim kafalarındalar maalesef. bu yüzden de bozuk tiplere yöneliyor kızlar.
ama olgun bir kadın tabi ki de ne istediğini bilir ve doğru kişileri seçer
Genelde öyle oluyor hepsi de işin sonunda mutsuz oluyor gadası
Ben sorularıma cevaplarında hiçbir zaman cinsiyet ayırmadan soruyorum ama soru Maalesef ki kadınları içerdiği için önce özür dileyerek başvurum cevabıma Şimdi şöyle ki diğer dünya ülkelerini bilmiyorum o konuda çok yorum yapamam çünkü bunlarla işçi Bulmadım ama bizim Türk kadınlarının Hepsi olmasa bile geneli kendine hayvan gibi davranan erkeklerden aşırı derecede hoşlanıyor ona zarardan başka bir şey vermeyecek Evet Kenar Mahalle serserilerinden ciddi anlamda çok hoşlanıyor ya bu adam sana beladan Başka ne verecek cevap veriyorum hiçbir şey kendini yetiştirilmiş kaliteli insanlar hiçbir zaman böyle insanlarla işi olmamalı
kadınlar ağızlarında sigara olan ve dumanı içine çekerken gözlerini kısan erkeklerden hoşlanıyorlar
hiç kimse boşu boşuna aksini söylemesin kadınlar acı çekmeyi seviyorlar bir psikopat gibi
sonrasında akşam haberlerine haber oluyorlar
yani bile bile kendilerini kuyuya atıyorlar sonra da aşk yok diyerek yürek soğutuyorlar
kimse efendi erkek sevemez
efendi erkek ciddi düşünür ve hiç bir kadın ciddi düşünmez
kadın gezmek ister para yemek ister çılgınlık ister kaba bir dille konuşmak ister değişik saç stilleri olanlarla olmak ister acayip varlıklardır bu kadınlar
Maalesef çoğunluğu böyle
Genelleme yapılamaz tabikide
Fakat serseri, sürekli küfür hakaret eden
Kendisini kısıtlayan hayatı zindan eden erkeklerden çok hoşlanırlar.
Genel olarak sonuç ne oluyor biliyor musun?
Ne yazık ki
Üzerine gazete serilmiş halde 3. sayfa haberlerinde iki cümle olarak bitiyor.
Maalesef durum böyle
Kendine değer veren önemseyen
Ve hayatının kıymetini bilen bir insanın kabullenebileceği bir durum değil.
Fakat ne yazık ki böyle erkekleri sevmekten tarih boyunca vazgeçmediler
Vazgeçeceklerinide zannetmiyorum.
Kadınlar erkeklere göre daha zeki canlılardır
Şöyle düşünüyor olabilir
Zaten yapılan araştırmalarda bunu söylüyor
Serseri erkeklerin onları daha iti koruyacağını düşünüyorlar.
Tüm kadınları demiyorum ama çoğu böyle.
Kadınların kendilerinin farkında ama rol yapar gibi kendilerini küçük düşürüyorlar
Acı eşiği bile erkekten çok çok yüksek
Zeka seviyesi desen erkeği kukla eder haberi olmaz
Daha ne lazım ki?
😂
Çok konuştum gidiyorum😂
Ağzına sağlık
Teşekkür ederim 🙏🏻
Galiba evet. Ben kadın beyninin ince düşünceyi, romantizmi anlayacağını düşünmüyorum. Kadın beyni bakıyor "bu adam benim için kavga eder mi" tamam. Yani o adamın cezaevine girmesi, surunmesi o kadının umrunda değil, kadın beyni bencildir, erkeğin spermini alıp çocuk yapıp rahatına bakmaya çalışır. Bu yüzden her kadının içinde erkek nefreti vardır. O erkek isterse dünyanın en beyefendi veya serseri adamı olsun yine kadın beyni bencil, narsist ve cikarcidir.
Kibarlığın prenseslik sayıldığı.
Nezaketin ve güven duymanın genişlik kabul edildiği.
Anlayışın ve ılımlı oluşun değer görmediği günümüzde, kadınların ezici çoğunluğu maalesef en beş para etmez heriflerin peşinde kepaze olmakta.
Kendilerini her fırsatta aşağılayan, ezen, hor gören, saplantılı kıskançlık krizlerini "sevgi" olarak değerlendiren adamları "alfa" olarak kabul etmeleri de ayrı bir acınılası.
Kadınlar nerede kıro sıkıntı serseri başı beladan kurtulmayan erkek var onu sever. Ben daha hiç efendi erkeğin sevildiğini görmedim. Çevremden baz alarak söylüyorum tabii hiç yok değil bana hiç denk gelmedi. Kibar nazik bir erkek her zaman için güçsüz görünüyor hele birde duygusalda kadından yana şansı yok.
Ya abi benim duruşum net yerine göre efendi yerine göre pic takılırım o da kendi arkadaşlarimin yanında, önüme gelen kıza yürümem, hobilerim var spor yapiyorum gezmeyi seviyorum ve birgün olsun bu tiplere ozenmedim bazıları var doğuştan öyle bazıları var zorla öyle olmaya çalışıyo haliyle sırıtıyo bu durum herkes kalbinin ekmeğini yesin , illaki seven de sevilen de oluyoz bol şans
Kadından kadına göre değişir. Bazıları efendi erkek sever bazıları sersesi. Herkesin kalbi farklı çalışır ama bazı kadınlar “umursamaz, serseri” tipleri çekici bulabilir çünkü o gizem, ulaşılmazlık ve özgüven hali başta heyecan verici geliyor sanırım.
Yani kaçınız tercih ediyor orasını bilemem de böyle sosyal mecralar da , haberler de ve sosyal röportajlar da sık duydum serseri olsun ya heyecan katsın , sıkıcı olmasın , onun dediği olsun diyeni çok duydum. Kaçan kovalanıyor işte😅
Benden uzak olsunlar. 😂 Allah bana sorumluluk sahibi, merhametli, düşünceli, içinde Allah korkusu olan ve çocuklarıma harika bir baba olacak adamı nasip etsin.
Amin
Görünen ortada.
Ayrıntıya girmeye gerek var mı?
Niyet anlaşılmak istemek.
Her daim ağızlardan düşmeyen kelime.
Fakat tercihlerin yakından uzaktan alakası yok.
Hani denir ya zeki erkek aramak.
Zeki erkek olmaz.
Adam olur.
Fazla değil 10 sene sonra kadının zamanında karşı çıktığı şeylere tam tersi olarak isyanı başlayacak.
Fakat öyle bir yalnız kalacak ki.
Kendi bile bunu nasıl yaptığını kabul etmek istemeyecek.
Bu tespit bir önyargı değil.
Sadece uzun zamandır takip ettiğim , süre gelen yapılanlar üzerinden analiz.
Çünkü insanoğlu kendi eliyle kendini özgürlük adı altında yalnızlaştırdı.
Doğru
Kendine yetebilen yalnız kalınca hemen başka bir karşı cinse koşmayan, umursamaz olupta alfa erkek de olunabiliyor.
Serseri erkek serseridir bi baltaya sap olamaz onlar.
Bu ikisi ayrı şeyler.
Doğru
🙏🏻bana göre öyle
Şu poza çok güldüm Allâh affetsin 😂
Bunlar kekonun açılımı ya ben sevmem , sevmiyorum, sevmeyeceğim.. İlgisi olmayan adamı napim ben jsjs
Serseri erkek fotosuna baktım böyleymiş 🤣
Ahahha bu zengin serseri cinsinden sanırım jsjs
Galiba öyle. d
Alın sizin olsun bu tipler. Sonra da kurtulmak için şehir bile değiştirirsiniz.
Açıklama kısmıni oku
Zaten senin için değildi bu cevap. Kadınların geneli bu tipleri bulma konusunda uzman )))
Efendilere aşık olanları varsa da bana denk gelmedi
Diyorsun
Yok inandım. Öyle kendi halindesin..
Neyi hak etmişsindir 🙄 anlamadı ben
Öyle düşünme doğru zamanda gelir doğru insan
Rica ederim
anket falan yapildiysa biz niye bilmiyoruz ya ahshahsh
kim seciyo bunlari ciddili
Genelde öyle ama cidden
oyle fark ediyorum ama nasil oldugunu anlamiyorum
Kadınlar aslında serseriye değil, sınırları zorlayan, kendi yolunu cesurca çizen ruhlara tutulur; çünkü özgürlük, kalpleri en çok o sarsar.
Biz kadınlar umursamaz gibi görünen ama aslında umursadığını bildiğimiz, serseriymiş gibi davranan ama ne yaparsa yapsın asla serseri olamayan erkeklere aşık oluruz
Yok, çok alfa değil o.
Ama, o şekilde kaç kişiyseniz ayağa kalkın da, mahallede, aynı parkta falan oynamayak.
Ahlakçılar da belli etsin kendini
Her insan aynı değil ama çoğu böyle maalesef... Keko andaval , ayril barış höt höt seviyorlar özelikle baskı seviyorlar artık bu nasıl bir sevgi tıkanıklığı ise
Kendi dünyası olan ve kadınlara salça olmayan cool erkek ayrı kimsenin adam yerine koymadığı berduş tipler ayrı. İkincinin yanındaki kızların onlardan bir farkı yok.
Tam tersi en sevmediğim erkek tipi daha doğrusu en sevmediğim insan tiplerinden biri o tür erkeklere de asla aşık olmam
Yirmili yaşlarda insanın kafası çok da net olmayıp bu tarz erkekleri adam zannedebilir ama olgunlaştıkça doğru yolun onlardan geçmediğini anlıyorsun.
böyle adamlar zeka yoksunu dünyanın en vasıfsız insanları yanlarında da dünyanın en güzel kızları oluyor maalesef
Saf olanlar maalesef ki öyle Size tavsiyem Size gerçekten değer veren aşık olan erkeği sevin onunla sevgili olun evlenin ancak seven mutlu eder
Kesinlikle öyle 😃
Bizi umursamayan, kafalarında sadece maçı düşünen erkeklere aşık oluruz.
Çok saçma 🤦🏻♀️
Efendi oldukta ne oldu? İlk biz terkedildik. Siz kadınlar ne istediğini bilmiyor, istedikleri konusunda yalan söylüyorsunuz.
Her kadın efendi erkek istediğini söyler, sonra en serseriye aşık olup "hepiniz aynısınız" der. Efendilik maalesef hep kaybetti, kaybedecek.
Genellikle daha çok ilgi çekiyor ulaşılması zor olduğu için ama bazı kadınlar için de uğraşılmaz olarak görünüyor.
Evet tehlikeli seviyorlar. Gizemli tahmin edilmesi zor olucakmış. Aksiyon seviyorsunuz tamam da, o aksiyonda hırpalanan siz oluyorsunuz
Hurafe bebeğim, adam olmayanı sutluyoruz
Gitsin artistliği sokakta bebelere yapsın
Serseriliği maskülenlikle karıştırıyorlar.. Alakası yok.
Evet. Sonra şiddet görüp başlarına musallat olduklarında görürler serserileri.
İt kopuk herif alfa olamaz zaten. Kriminal suçlu olur.
Valla şu yaştan sonra çekemem skdkks gerçi ergenken de sevmezdim bu tipleri ben zekileri severdim
Evet öyle oluyor ama mutlu olamıyorlar ya da kimi mutlu olmucağını bile bile koca bir hayatı onunla evlenip kendine zülüm ediyor
Evet
Sorsan efendi, iyi erkek severler ama en serseri insan için çok efendi derler.
Yazdığın detay zaten herşeyi açıklıyor.
Kadınlar kendilerine zarar verecek tipleri alfa sanıyor.
Efendilik kazanmayacak hiçbir zaman. Efendi dersin serseri seversin)
Genelleme yapmak istemiyorum ama öyle değilmi?
Sanırım çoğu kadın öyle ama hiç benlik değil o tipler
adam bali çekiyorsa tam erkektir bunlara göre bıçak taksın dükkan kurşunlasın kafa atsın tam erkek
Her kız bir olmuyor farklı karakterl erkeğede aşık olur
Evet ama asıl mesele onların içindeki cevheri görür.
Buna güzel bir laf var sözüm meclisten dışarı ama insan sevildiği it kovulduğu yere gidermiş 🤣
Sgdgf
Günümüzde gözlemlediğim kadarıyla çoğunlukla evet. 😏
Kendine değer vermeyen, onursuz ve basit kadınlar serseri ve umursamaz erkeklere aşık olur.
Bazıları ne yazık ki o tarz erkeklerden hoşlanıyor ve bunu parası için birlikte olduğunu zannetmiyorum
Hep efendi derler serseri seçerler hatta ne kadar zarar vereceğini bilselerde
Efendilik kazanmaz ya😁
Kazanır
Belki
Hahaha çevremde maalesef bunlara çok denk geliyorum “serseri erkek sevenlere” maskülen beyefendilerin tadını bilmiyorlar maalesef
Erkekler de hovarda , oynak tiplere aşık oluyor. Onu napıcaz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?