Karşı cinsten arkadaş olmaz... Bir erkek arkadaşlığı belli bir yere kadar ancak sürdürebiliyor. Kadınlar gibi değiliz. Daha yeni çocukluktan beri acaip yakın kardeş gibiyiz diye söyledikleri arkadaşlıklarının geldiği nokta şu (arkadaşım kız bu arada) bununla 20 senedir kardeşim diye takılan adam kızın sevgilisi olduğunu bile bile eğer benim olmazsan intihar ederim deyip bileklerini kesiyor. O kadar nadir ki erkekten problemsiz arkadaşlık... Ben milyarda 1 i aramam böyle bir riske giremem. Elbette arkadaşı olacak ama samimi olacağı 2li 3 ler görüşmeler yapacağı kadar samimi olamaz...
@psychoparadıse abim beni yanlış anlama ama çocukluktan kız arkadaşlarım var ve bende dahil olmak üzere sınırlamizi biliriz. Kendini ve haddini bilen erkek veya kız, böyle zayıflık göstermez diye düşünüyorum. Saygılarımla abim
@Yangınsözlühüddam Est neden yalnış anlayayım :) Bu söylediğin benim için de geçerli ama oraya ben böyleyim şöyleyim yazıp kendi reklamamı yapmak istemedim. Evet varız ama çok azız... Mesela yukarıda ki örneği okuyunca kanın donmadı mı?
Nasıl bir arkadaşlık olduğuna bağlı. Benim de arkadaşlarım var ama sınırım her zaman bellidir ve arkadaşlarım da bu sınırı aşmaz. Bu tarz bir arkadaşlığı varsa etkilemez beni ama o kız benim kardeşim diyerek tüm sınırları ihlal ediyorsa ilişkimizi büyük ölçüde etkiler bu durum.
Benim en son ilişkim buna dayalı bitirmiştim , erkek için etkiliyor o buna çok takmıştı. Ben. Çok samimiyet olmadığı sürece pek bir şey yapmam. Ama işte sonra gel gör bazı hatalar sinirden dolayı hızlı sonuçlanıp pişmanlık serüvenine geçiş sağlıyor.
Bu konu cidden hassas bir zemin… Karşılıklı güven varsa, sevgilinin karşı cinsle arkadaşlıkları ilişkinizin sağlamlığını sarsmaz. Ama tabii bu tamamen sınırların netliğiyle alakalı. İyice tanışıp, samimi bir diyalog kurmak önemli. Tehlike çanları çalar mı? Güven eksikse evet! Bu tamamen ilişkinizdeki iletişimle alakalı 🫶✨