#smellsmoke

Dominant biriyle nasıl olurdu diye düşünüyorum. Gençken çok dominant hatunlarla karşılaştım ve çok iyi anlaşıyorduk. İkili arkadaş ilişkisi ya da sevgili boyutunda olan ilişkiyi bana bıraktıkları olmuştur. Çünkü hep doğru karar alırdım ve bundan etkilenirlerdi. Doğru düşünceler, tatlı adımlar, aksiyonu bol eylemler, enerjimin ilişkiyi uçurması vb. gibi durumlar karşı tarafın zaten mutlu olmasını sağlıyordu. Dominantlık hükmetmektir. İyi bir hüküm yoksa orada problem başlar. Yani ben dominant bir hatunum, dominant bir erkeğim diyenler, diyebilenler anlayış, empati, sempati boyutunda eksik davranış ve karakter yapısına sahipse ilişki felan yürümez. Öyle insanlarla beş dakika bile geçiremezsin. O yüzden dominatlığının boyutuna bir bakarım, ölçerim sonra bakarım yok bundan olmaz derim ve bırakırım, ayrılırım, uğraşamam. İlk önce dominantlığını yönetmesi gerekiyor. Kişisel verilerini üst seviyede ayarlaması gerekiyor. Yoksa içi boş dominantlığın kimseye faydası olmaz öyle değil mi? Öyle öyle :) Günaydın
Zıt kutuplar birbirini çeker cümlesinden kasıt birbirini tamamlayıcı insanların birbirine uyumlu olacağıdır yani iki dominant kişi veya iki resesif insan birbiriyle uyumlu olamaz genellikle.
Eğer taraflardan birisi baskınsa diğeri daha sessiz ve naif olmalı ki çoğu konuda sabır gösterebilsin aksi takdirde iki tarafta kendi fikirlerini daha çok dayatma yarışına girecek ve sonunda tartışmalardan yılmaya başlayacaklardır.
Ben baskın bir insanım o yüzden eğer karşımdakiyle sevgili olmayı düşünüyorsam ve karşımdaki de o yapıdaysa genellikle sohbeti kısa keserim kendi yoluma bakar boşa zaman kaybetmem.
Selamlar,
Karakter olarak biraz fırtınalı bir iç dünyasına sahibim. Birlikte olacağım insan bu fırtınaya dirençli olabilecek güce sahip olmalı. Kesinlikle boyun eğen bir kadın istemem bende. Dik başlı olacak ve benim mücadele edecek. Hem bana karşı hem de hayata karşı. Her şeye eyvallah diyen. Her şeyi kabul gören kadını sıkıcı bulurum.
Teşekkür ederim bayan..
Rica ederim bayım..
Dominant olmayan insanlarla arkadaşlık bile kuramıyorum ki ben 🤣🤣
Cevap
48Cevap
Öyle olması gerekir ama ego çatışmasına girmemeli benimle
Merhaba,
Senin aksine ben sevgilim olacak kişinin dominant birisi olmasını istemezdim. Düşündüğümde kendimde baskın bir karaktere sahibim karşımdaki insanda böyle olursa herhalde hiç anlaşamazdık. O yüzden iki tarafın birbirini dengelemesi için birinin baskın birinin sakin olması en mantıklısı
Eşit olunmalı bence. Pısırık olacağım anlamına gelmiyor sadece saygıyla empatiyle yaklaşırsak karşılıklı zaten baskı kurmaya gerek yok. Gerekirse tartışmadan çekinmem ama önceliğim konuşup anlaşmaya çalışmak. Günlük hayatta bile kibarca saygılı bir şekilde söylenirse davranılırsa zaten yaparım. İnat eder gibi ya da emri baki tarzda konuşursa terslerim.
Kadınlar dominant erkek severler. Doğaları gereği bu böyledir, sol feministlerin uydurduğu eşitlik furyası yüzünden kadınlar bu gudülerini bastırmaya calısıyorlar. Ama saglıklı bireyler için kadın her zaman en iyisini seçmek zorunda. Doğanın kanunu bu.
Ben çok sert erkek sevemiyorum ama? Feministliğin ünlü olmadığı yıllarda da bu böyleydi. Evet hiç konuşmayıp susan erkek sevmem ama kro erkekte sevmiyorum?
@sudesiyahseven %60 dominant %40 efendi erkekleri severler.%60 efendi olursa hadi ordan edilir.
Kişilik meselesi
Biseksüelim. İki cinstede dominant tercih ederdim. Fark etmez tabii ama. Of kadınlarda dominant çok ateşli oluyor.
Sorumda görüş paylaşır misiniz
Zarar verecek şekilde olmamak kaydıyla biraz dominant olsun isterim. İlişkiyi o yönetsin isterim biraz o düşünsün v. s
Hoşuma gider. Ama dominantlığı özgüvenle beraber olmalı.
Özgüvensizlikten doğan dominantlık agresifliğe şiddete yol açabilir.
Yapı itibarı gayet baskınım fakat karsımda ufaktan hani tatlı sert gibi baskın bir karakter hosuma gider yerine göre...🚬
Ilk basta hosuma gitsede sonradan gicik olmaya baslarim ben. Surekli benim dedigim olur kararlari ben veririm diyen bir yapida olmasi beni bogar
Akıllı terazi
Sen dominant misin acaba 🤔
Kendimi anlatmayayım bee terazi
Biraz taniyorum seni detay ver 😏
Evet var dominantlık :))
Biliyorduummm 😏😅
Akıllı 😄
Dalga gecmeee gicik 😄
Zekisin bee dalga geçmedim 😐
Sen oyle soyleyince s@lakmisim gibi hissettim🥺
Hayır 😤 neyse soru sahibini rahatsız etmeyelim
Pardon ✌🏻
Ben baskın bir kişiliğim benden aşağıda kalmamalı.
Beni çözerse dize gelirim.
Aksi halde soğurum.
Çok fazla dominant biriyle yapamazdım belki ama yani yerine göreyse sıkıntı yok hem heyecan yaratır böyle karşı fikirlilik filan daha zevkli
Dominant baskın karakter sevmiyorum ben, fakat silik bir tipte olmasın. Konuşabileceğim tartışabileceğim biri kafi.
aynı ben :D
@denizkaradeniz aaa vallaaaa
Ben bu arkin kefiliiyimmm (!)
😂😂😂😂
İtaat eden tip tarzım olamaz kendi fikirleri düşünceleri olmalı ve mücadele etmeli
Hiç bisey fark etmez çünkü ben bir üst versiyonu master im...
Sizce hanim efendi?
Keske olsa da agzimi burnumu kirsa
Kadinin dominanti cekilmez :) erkegin de fazla dominanti cekilmez. Erkek 2 adim onde olsa yeter
kötü etkiliyor bi şeyi yaptırmak için 1 hafta inat etmişliğim var
Her zaman dominant olsun istemezdim diye düşünüyorum.
Ego yarıştırmıyorum. Kendi varlığının bilimcinde olması yeterli.:)
Dominant bir yapım var, arada dominantlığa müsamaha göstermeyi de severim.
Biraz dominant olsun bee aynı hesap dişime göre işte. Aha buda dişim, ona göre 🦷_🦷
Olumlu etkiler ama lutfen ruh hastasi bi ortadogu ayisi olmasin
Benden daha baskın olan biriyle ilişki yürütemem. Pasif olması onu gözümde silik yapmaz.
Dominant hatunları bebeğim gibi sevemem ama daha bi enerji alırım
Çok sıkar beni yaa
Ben lider olmayı tercih eden biriyim, benmerkezci olduğum doğru
O yüzden baskın olan ben olmak isterim
Dominant erkekler beni çok etkiliyor ama yerine göre anlayışlı olmayı ve bazen inatlaşmayı sevmesi lazım çünkü bende dominant olmasam da prensipleri olan ve sözümün değerli olmasını isteyen birisiyim ve çookk inatçıyım slfjkdjkfk
Sen nasıl istiyorsan öyle olsun demesin mesela benim fikrim daha mantıklı diye savunsun didişsin kendi fikirlerini bana kabul ettirme çabasında bulunsun
Dominant olanı da olmayanı da beni sevmez ben de saygı duyarım.
Benim olduğum yerde dominant bir yapı olmaz.
Dominant degil de cok zor kadinlara hastayim. Asik olurum😀
Muhteşem olur dominant kadın , arada bir değişiklik güzeldir. Hep güreş olmaz:) bazen itaat te hoştur.
Kesinlikle dişli olmalı. Her konuda. Ama bu demek değil ki bol kavga gürültü olsun
Çok inatlaşma olur orta yol bulunmazsa sıkıntı olur
Kesinlikle olumlu yönde etkiler yerine göre yönetebilmeli bence. Cinsel anlamda da dominant karakter beni cezbeder sadece karakter değil fiziken de güçlü olmasıni bile cok isterim.
Umarım dominant olur. Hayallerden hayatlara geçerim
Sevmem
Genellikle dominat Kadinalr saygısız oluyor
Baskıyı da sevmem
Orta yaş bu özellikte bir kız arkadaşım oldu şahsen hayatımın en güzel anlarını onunla yaşadım...
dominant cinsiyet erkektir, karşı cins diye bir seçenek yok 🙂
Baskınım, baskın basanındır, ayaklar altına alırım...
Bana zorla kelepçe takmalı. Kulağıma dudaklarını dayayıp akrabalarıma küfür etmeli.
kanka karakola düşersen aynısını yapıyorlar.
@algernon11 sjsjdjdjcjc ya çok güldürdün
@sǝɯɐǝɯou :)
Kötü etkiler, dominant erkek sevmem...
Bizim iliskimizde baskin olan benim. Iki taraf da baskin olursa anlasma olmaz, hep tartisma olur. Kotu etkiler.
guclu kadinlara hayranim
Ne konuda olduğuna göre değişir
Baskın basan tarafındır
Çokta dominant olmasın ya şartlar eşit olmalı. 🙂
Ten kokusuna gore degisebilir.
Benim ilişkimi etkilemiyor.
Abartmadığı sürece iyidir aynı şartlarda sevinelim sevilelim öyle değil mi?
Hoşuma gider hem aramızda çatışma çıkar
Hayatımda ki en güzel günlerimi onunla yaşarım.
baskın olan taraf olmak tercihimdir
Yerine göre iyidir
Olumlu yönde etkiler 🥰
olumlu yönde etkiler
sorun
anlayışlı olmak nasıl etkiler peki
Islanırım sürekli
Düşerim sanirsam
Aggaaa gitti çocuk loooo😂😂😂😂
@Lütfetmedinizefenim sjslfs napim olsaydı onun da skfwjs
Abi abim yerine cugara yaktım ☹🤑🤑🤑😭😭😭😭😭😭😭😭
@Lütfetmedinizefenim 😅
Yapış yakasına
Ya benimsin ya da kara toprağın dee😢😢😂😂
@Lütfetmedinizefenim utanır kaçar bence sjskd yaa ama cidden çok efendi çocuk. Dalgasını geçmek istemiyorum arkasından.
Bem tanımıyorum kii
Bu sayilmaz
Ama ciddi diyom
Böyle olmaz
Sen anlattın ben çatladım burdan
☹☹☹☹☹
Efendilerde mutlu olsun artiiiikk😢😢
@Lütfetmedinizefenim kendini efendi gibi gösteren canım olsaydı oturup iyi bir dalga geçerdik. 😅ama şimdilik mevzu iki hafta sonrasına kaldı. O zamana kadar göremem çünküsü 😅
☹☹☹☹☹
Özlem var mı içinde ☹☹☹
@Lütfetmedinizefenim yok be abartma 😅
Yaktık ciğeri
Erkeğin dominant olması daha çok hoşuma gidiyorr
Tm beni anlattın sen şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?