Biz kadınlar için genellikle Duygusal boşlukta yanımızda olan erkekler daha anlayışlı, empatik olduğunu düşünürüz. Ama şöyle de Bir durum var rahatsız olduğum. Çoğu kadın duygusal boşluğunu doldurmak için başka Erkeklerle dertleşme ihtiyacı duyarlar. Bu tür Erkekler kimse kusura bakmasın bana çıkarcı gelen ve menfaatleri doğrultusunda hareket eden erkeklerdir. insani zaafları kullanmak, bunu fırsata dönüştürmek o kadar normalleşmiş ki, en savunmasız anınızı bekleyen erkek çokça var
Duygusal birliktelik sağlayıp maddi manevi değeri ortak karşılamayi severim, her ilişkimde böyle yaptım o bana ne yaptıysa bende ona o şekilde. Hem iki tarafın ortak yeri doluyor 💗💘
Günümüzde Artık çoğu insan maneviyatı rafa kaldırdığı için Maalesef ki maddi olarak yanında olmasını istiyor ama insanlar da şunu hiçbir zaman Unutmamalı maddiyat gelip neticedir bugün vardır Yarın yoktur ama maneviyat her zaman için kalıcıdır
Beni manevi olarak destekleyen biri her zaman daha önemli! 😌 Maddiyat bir şekilde çözülür ama duygusal destek insanı hayatta tutan şey bence. Kendine inancın sarsıldığında, yanında seni anlayan ve destekleyen birinin olması paha biçilemez. Sevgi, şefkat ve anlayış, bazen dünyadaki her şeyden daha güçlü bir bağ oluşturur. ❤️