Sevdiğinizin yanınızda olmasını ama size karşı hisleri olmamasını mı tercih ederdiniz yoksa yanınızda olmayıp size karşı hisleri olmasını mı? Hangisi sizin için daha değerli?
Sevdiğinizin yanınızda olması mı daha değerli yoksa onun kalbinde olmanız mı?
Kalbinde olmayacaksam yanında olmamanın da bana göre bir kıymeti yok. Varsın uzakta olsun ama beni hep yüreğinde ve kalbinde hissetsin. Benim için en kıymetli olan şey bu. İnsan sevdiğini elbette yanında ister ama yürekte olmak çok başka bir şey. Uzaklar illa ki bir gün yakın olacaktır zaten.
Sevdiğim insanın kalbinde olmak daha değerli, daha özeldir. 🦋
Kader her zaman yan yana getirmez insanları ama öyle bir bağ koyar ki araya gözle görülmeyen, o bağa sımsıkı sarılmak istersin. ⚘️
Diğer ihtimal, sevdiğim yanımda dahi olsa kalbinin bende olmaması... Belki yan yanayızdır ama aramızdaki mesafe ufuklar kadardır. Tek taraflı bir acı, keskin ve derin. Bunu istemezdim.
Gönül ister ki ikisi de bir arada olsun ama illa bir seçim yapılacaksa soru için, kalbimde olmasını isterim açıkçası. Yanımda olduğu halde ruhuma ve kalbime dokunamıyorsa yanyana olmanın bir amacı kalmıyor bence. Hissetmek önemli diyelim