Seçenek şansı sunduklarında hangisini seçersin? Hangisi daha ağır basar.

Su son iki haftaya kadar sevdigim derdim nisanim atildiktan sonra sevenin karsi taraf olmasi daha az uzulmenize sebep oldugunu farkettim. Az seven az uzulur
Beni seven değerlidir
Sadece senı sevenle beraber olursan iki kişiye ihanet etmiş olursun , sadece sevdıgıne sadık kalırsan bir kişiye ıhanet etmiş olursun !!!
Bence değerli olan beni seveni benimde sevip bütünleşe bilmemiz be dostum. Geresi kuru teferruat oluyo.
Cevap
0Cevap
Sevgi karşılık bulmadığı takdirde insanı mutlu etmiyor, karşılıklı olmalı.
Bir söz var bilmem duydun mu " Kadınlar, sevmedikleri adama hiç acımazlar. Sevdikleri adam uğruna da kendilerine hiç acımazlar"
Sevdiğim cunku cok bencilim kendim ne istersem onu yapaarim onu onemserim sevmesem onu onun sevmesi umrumda olmaz
Beni seven en azından seviyo abi belli yani diğer türlü bunu derken bunu mı demek istedi muhabbeti yok
Benim sevdiğim çünkü ona sadık olurum sevmediğimle ömür geçmez
Beni her seveni sevemem önemsemediklerimde oldu
Ve tabii ki benim sevdiğim olan...
Beni seven.
Duygularımla hareket etmeyeli uzun zaman oldu.
Aslinda seni sevene deger vermen lazim ama ne yapsam ben sevene deger veriyorum :(
Ben beni seveni secerim.
Gecmiste sevdjgimi sectim. terk etdi gitdi. Hayir gelmiyor sevdigimden
Beni seveni severim onun için beni seven ve çok sevdikten sonrada sevdiğim değerli olur 😇
Beni seven daha değerli benim gözümde.
Beni seven. Sevilmek güzel şey
Bana bir şans versen keşke böyle olmasaydı kim olduğumun bir önemi yok ama seni tanıdım yine.
Her ikisi aynı anda olan
Beni seven😂
Karşılıklı his beslediğim biri
Değerli ki seviyorum
beni seven
sevdiğim
Sevdiğim 😇
Sevdiğim
Beni seven..
Benim sevdiğim.
Benim sevdiğim
Sevdigim..