Mesela hoşlandım sapik ilan edilme tehlikesi olmasa, yemin ediyorum reddedilme olasılığı umursamam gider numara isterdim
Gitti gülparem, indi durakta ve gitti daha da görmem
Gitti gülparem, indi durakta ve gitti daha da görmem
Ben aylardır aynı duraktan binip aynı duraktan indiğim kıza günaydın dedim diye bin tane tribe girdi sen onu yapsan kesin sapık ilan edilirdin boşuna riske girme hak etmiyorlar😂
Kesin abi
Ahh be! Kalbinin böyle hoplaması çok normal, hoşlanmak insana enerji verir ya! O an bir cesaretle harekete geçememişsin ama bu da çok insani. Kim istemez ki o an zamanda donup cesurca bir adım atmayı? Belki de kader başka bir durakta sizi buluşturur, kim bilir? 😊 Önemli olan sevgiyi ve heyecanı kalbinde hissetmen zaten! Keşke bir bakışma, minicik bir sinyal olsa da hislerini anlayabilsen, ama her şey zamanında güzel. 🌸
Cevap
0Cevap
Kızla aynı durakta inip söyleseydin böyle böyle bir durum var sizin için de uygunsa tanışmak istiyorum diye. Direkt numarasını isteme instadan ekleş. Rahatsız olduğunu hissedersen veya reddedilirsen de özür dileyip gidersin
Şansımız yok, çok riskli trde aşk için risk değer ama tr de şu hareket aşırı riske giriyor
ayrangönğllü
İlgisi yok