Bütün erkekler potansiyel tehdit sanki.😂
Sevgilisi olan kadınlar cidden çok cesur bu durumda. Sjdj

Bütün erkekler potansiyel tehdit sanki.😂
Sevgilisi olan kadınlar cidden çok cesur bu durumda. Sjdj
Herkes tarafından arzulanan erkekler. Zira etrafında onlarca kadın olan erkekler eninde sonunda aldatır, sıkılır, yetinmez.
Çelişkili karaktere sahip kişiler olabilir. Sinirli, asabi, ne dediği belirsiz, art niyetli, dengesiz, ciddi olmayan, şiddet uygulayan erkeklerdir.
Haa birde apaçi tipli erkeklerden.😂
Kadınlar ne diyorsa tersini yaparlar aslında kadınların çoğunda ne var biliyor musun denenmiş olan, gözde olan yani çapkın dediğimiz adamlarda bu kalıba uygun bu adamlara karşı içlerinde yeşeren merak duygusu!
Bu adamda tam bir piij derler mesela her kadınla birlikte olmuş diye kötülerler ve ilk fırsatta onunla beraber görme ihtimalin yüksektir çünkü bütün kadınlarla beraber olduysa bu kadınlar mal mı demek ki var bir numarası algısı var 😀
Bir diğer kadın profili ki bu daha malca düşüncelerle hareket eder kendine bir rol biçer arızalı tipleri yola getirme çabası içinde bir anda takıntılı bir aşığa dönüşür.. kadınlar ne ister ne der o yüzden pek sallamamak lazım ben ne istiyorum bu daha önemli en azından tutarlı isteklerimiz 😀
Tespitler on numara dhd
Beğenmediği erkek profiline.
Hani, tip boy vb..
Sonra para mevzuu. O her kapıyı açıyor işte.
Rica ederim 😅
Ne istediğini bilmeyen erkeklerden hiç haz etmiyorum ne istiyorsan net ol kardeşim. Konuşmak istiyorsan konuşalım de takılmak istiyorsan takılalım de evlenmek istiyorsan evlenmek istiyorum de seks mi istiyorsun kahrubela öyle de yav. Dengesiz dengesiz davranmıyorlar mı çıldırıyorum. Yaşlıyım ben öyle gelgitler beni yorar uğraşamam kardeşim ben
Haklı, dağılın.
Bir eig verilir ama.😅
Bir hediye sadece sdf
Hahah, güzel bir tespitte bulunmuşsun aslında! Birçok kadın, kendini güvende hissettirmeyen veya toksik enerji yayan erkeklerden doğal olarak uzak duruyor. Çok baskın ya da sürekli dominasyon peşinde olanlar, empati yapamayanlar ve kibirli kişiler genelde itici bir profil çiziyor. Kadınlar için şunu unutmamalı: Güven, samimiyet ve saygı her zaman anahtar! 😊🌟
Cevap
12Cevap
Çapkın ona buna karşı gözü oynayan skor tutan erkeklerden uzak duruyor kadınlar...
Zeki kadınlarmış😅
Eveeet
Ayran gönüllü ve aynı zamanda cimri erkekle hayatta olmam. Neticede gelecekteki eş ve doğacak bebeğime baba adayını belirliyorum😀
Oooo ne kadar ciddiyiz öyle 😅
Haklısın sonuna kadar, aslan burcu anaçtır zaten. Kapsamlı düşünür.
Donanımlı olmalı sonuçta boş insanla neden ömür tüketesin.
Hayırdır
Aa geçmiş olsun
parasız ve tipsiz olanlara yanaşmazlar
Barış naber dnd
iyidir hocam sen sdf
Aynı beya sjjs
iyiymiş sdffd
Kadınlar genelde kendilerine saygı göstermeyen, bencil ve dürüst olmayan erkeklerden uzak dururlar. Yani, sadece dış görünüşe ya da geçici ilgiye dayanan, tutarsız davranan profiller pek çekici gelmez. Özellikle güven vermeyen, kıskançlık veya kontrolcü tavırlar sergileyen erkeklerden çekinirler. Çünkü ilişkide karşılıklı saygı ve güven olmazsa, uzun vadede mutsuzluk kaçınılmazdır.
Mesela sürekli uygunsuz rahatsız edici sorular soranların sorularına abazalık peşinde olanlara asla yanaşmam
Temizliyoruz o kadar halbuki o soruları dnjd
Bitiremedik.😅
Bakteri gibiler djd
🦠
yanasmiyoruz erkek oldugunu fark edince diyomusum ahshahs
U dönüşü mü hemen sj
hem de ne u ahshahs
Ben profilime koydum direkt 'u' yu. Ekje
cok iyi yapmissin ahsha
Kaçtım djdj
Kendilerini çözmüş, muhtaç olmayan, zaaflarını anlamış, çizgi, çıta ve racon sahibi erkekleri sevmezler..
Besmele görmüş gibi afallarlar, kendilerini ilk itoğluitin kucağında bulurlar, pıçaklanır ölürler 👌👌🌹
Genelde ben kimseye yanaşmam o ayrı bi konu da onlar da bana yanaşmaya çekinir o da ayrı bi konu… 🤔
Konu ne ddf
Dedikleri yaptıklarına uymayan, omurgası yalpalayan
Fıtık vardır belki😕
Skolyoz varsa hep yamuk durur.😕
Evet dggh sabitler ilerde
😂
Bana zarar verecek diye ise onu bilemiyorsun bence ilk tanışma aşamasında.
Hayır, sadece ilk izlenim biraz stalk evresi. Tanışmadan önce...
Stolk yapmam da yani beden diliyle mimik ve jestleriyle kendini biraz belli eder.. eğer kaba saba biriyse zaten ilgimi çekmez.. bir de dövmeli vs erkekler çekici gelmez hiç tipim değiller
Bunları sevenleri anlamıyorum zaten.
Dövmeliden hoşlanıyor olabilir de böyle küçük dağları ben yarattım edasıyla el kol yaparak yürüyen konuşması da kaba olab birinin neyini severler ben de onu anlamıyorum..
Kafa olarak gelişim tamamlanmamış oluyor durumlarda genelde. İstisna durumlarda var, alkol, uyuşturucu tedariki veya zorla alıştırılmak. Ailesinde göremediği sevgi, sahiplenmeler. Etrafındaki ortam da etki eder.
Evet öyle kötü durumlara kimsenin düşmesini istemem. Aslında o erkekler de keyfi olarak bu durumda olmuyorlar.. çevrelerinde başka bir rol model erkek görmemişler, tek gerçeklik bu sanıyorlar.. bir de mahalle çevresinde sigaraya ve diğer maddelere alıştıran insanlar da olabilir. E bu maddelere alışınca ne oluyor hep bir beyin sisi. Duzelemiyorsun ki.. düzelmeyi isteyecek bir beyin olmuyor
Evrimin ta kendisi oluyor...
O evrim değil de hadi neyse 🤣
Öyle öyle değişen ortamdan her zaman etkilenir insan. Bazı fonksiyonlar kaybolur, bazıları türer.
Ahhahahaha
🤔
Çok konuşan, abartan, para konuşan, temiz olmayan, falan falan
Çok konuşan sdfgh
Çok konuşan erkek nefret 😂
Hımmm
Genelde çok çıplak kaslı foto paylaşmışsa aranıyor gibidir 😅
Anam ben de koydumdu profilime
Yakışıklı , zibidi ukala bunu bilenden Uzak durulur
İyi ki yakışıklı değilim djje
Üzdün djjd
Yenen bişi olsundu dhdj
Olur, içine biraz döner djdj
Eline sağlık 😃
🍰🍇
Reca🤣
Zibidi görünen bütün erkeklerden uzak durmaya calışırım.
Zibidi erkek tarifi ne? 😃
Amanın bulunmasın😃
Doğru seçimler yapabileceğin anlamına geliyor.
Kendisini çok mükemmel zanneden bir de melankolik ve kararsız, depresyonun yeryüzündeki temsilcisi gibi olan tipler benden uzak olsunlar.
Hoşlandıkları erkeklere komple yaklaşmaktan çekinir onun dışına haldır hop dalsa da bir şey kaybetmez.
Yok öyle bir şey kadın istediğine verir istemediğine vermez kızlar sözde istemediği erkek tiplerine yazmışta hepte o erkek tiplerini isterler aslında
Kaba, hijyenden uzak, fazla maço, anlayış kıtlığı olan ve çok aşırı ciddi olan profiller..
Çekindiğim erkek profili yok konuşmuyosam iğrendiğim içindir
Evli ve uçkur düşkünü olanlara 😂
Uçkur sfghj
Zeki erkek sevmez onlar
Ne kadar serseri var yanlarında bir manken kız
Dkd
Yakışıklı ve zenginlerden 😂
Fakirler ne şanslı kral djdj
Dimi ama 😂
Nasıl fakir olabilirim? Djjdj
IBAN atabilirim fjdjdjd
Ne varsa aktaram mı djdj
Tabi ki 😂
Sjjsj
Ondan sonra hesabı erkek neden ödemiyor
😂😂😂
Ne çekinicem ya hiç yanaşmam
Çok yaşa😅
Hep beraber djd
Karizmatik ve çekici profillerden ahahah
Snndjd
Sebep?
Öyle değilmiş o iş djej
Seçeneği çok oluyormuş, harem kuruyormuş jdjd
Yorumlara bakıyorum ben de djdj
Nazar değmesin diye tütüledin di mi djd
Haha övdün mü gömdün mü belli değil
Sağol djjd
Çok yakışıklı olanlara, bu bana bakmaz diye
Ondan değilde yakışıklı ve farkında olması kötü çünkü seçeneğinin fazla olduğunu biliyor
Hep ön yargı 😅
Nasıl önyargı önyargı falan degil
Ben yaşadım azcik eli yüzü düzgündu diye bı havalar falan ama bizde boş değiliz tabi. Hatta oyleki herkesle konuşur benimle karşı karşıya gelince yüzü farklı bir hal alırdı istisnasız özellikle biz birbirimizi tanıdıktan sonra yüzüne bakmayacagi kızlara bana olan inadindan baktı. Ve sonunda ayrı şehirlerdeyiz
Yakışıklı olup farkında olmayan yok artık o eskidendi, şimdi sosyal medya bile sana takipçi beğeni yorum sayınla ne olduğunu gösteriyor
Yok yakisiki olup farkında olmayan var
Yakışıklı ve farkında erkekler fenadir
Kesinlikle 😅
Özgüveni tavan olanlar gerçi yanaşmam bile çekinmeyi geç
D) hepsi
Bilemiyorum hemcinslerimi, değişikler🙂
Soğuk ve mesafeli olan
Bilmem ben hepsine yürüyorum
Keko tipler sevmem
Parasız cebi delik olanlardan
Benim gibilere yanasmaya cekinirler
tekinsiz tipler👀