AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kırı maganda falan sizin en çok etkilendiğiniz yipler işte
Kıro*
Ben etkilenmem ama gizemli davranan birinden etkilenmistim kiro degildi cocuk
Bilemicem artık
z. kiyle düşünen erkekler
Biliyor musun bunu anlamak öyle kolay birsey degil
Tr'de sekse ulaşmak kolay olmadığı için sevgiyle kandıran erkek çok. Çünkü başka türlü kadınlar sekse kapalı. Bu yüzden seviyormuş gibi yapıyorlar.
Evet ben s@laktim anlamamıştım iyi ki kurtuldum ondan
Ikiyuzlu erkekler
Tecrübeyle öğrenirsin insanları tanımayı. bazen duygular karar vermemizi, gerçeği görmemizi engelliyor
Yara aldiktan sonra nebileyim bir anlamı var mı ki artik
hayat devam ediyor. senin bir yolun var, insanlar arada gelir eşlik ederler giderler. bu böyledir. hayatın o kişiden ibaret değil
Onu demek istemedim
Hayatıma giren erkeği doğru seçmem gerek ve bu erkek de beni geçmiş iliskime bakıp bu kız değersiz diyebilir
seni buna göre yargılayan insanla senin ne işin var ki zaten? biri gelecek senin tüm diğer özellikleri kenara bırakıp geçmişte birinin dokunup dokunmadığına göre değerlendirecek, sen de bunu kabul mu edeceksin?
Hayır demek istediğim bunu düşünüp Beni rededebilir veya terkedebilir
ee edebilir de. ben de diyorum zaten öyle bir insan terk edip gitsin, doğru kişi değil demek ki. Şahsen biri bana "sen geçmişte biriyle ilişki yaşamışsın, gidiyorum" dese. z. ktir derim yani. Benim olduğum kişi olarak geçmiş biriyle yaşadığım ilişkiyle yargılayacak bir insanı ben istemem zaten
Ben de istemem ama erkekler böyle oluyormus diyorlar
Erkekler diyor ben demiyorum yani
Tek kalmak istemem ama böyle biriyle olmak da kotu
Anadolu kültüründe var böyle erkekler. sadakatin bekaretle alakalı olduğunu sanıyorlar.
Bekaret takıntısı özgüven eksikliğidir bana göre.
daha hayatına girmeden önceki yaşamınla yargılamayan insanlar çıkar karşına merak etme
Bilmiyorum ki olabilir böyle olanlar da bazıları yok bilmem zayıf ezik beta bilmem ne diyorlar
Kafayı yememek sinirlenmemek elde degil
Artık bu şeyleri düşünmek istemiyorum erkekler zor ve cozulmesj güç ben anlamıyorum erkekleri ve kim içten nasıl gerçekten nasıl bilemiyorum
Ben de saf karakterdim şimdi çok değilim ama zayifim kendimi guclendirmem gerek
Sadece iliskilere güvenim pek kalmadı özellikle hevesim yok ama istiyorum da öyle iğrenç bir durum yani benimkisi
İlişki bitince böyle şeyler hisseder bazen insan. Zamanla toparlayacaksın kendini
Sen kendini ve ne istediğini bil yeter.
6 ay geçti yeni ondan ayrıldım duygusal olarak o defteri yeni kapattım ben s@laktim işte değersiz bir erkeğe herseyimi verebilcek potansiyeldeydim hani erkek degerlidir saygı gosterilmelidir onun her dediği yapalir kafasindaydim
Şimdi edit olunmalidir diye düşünüyorum
Hep aynı şeyi istiyordum ve hala öyle benle birlikte yasayacak yani varolacak diye düşünüyordum tek fark var olma konusunda bireysel olunmali ama diğer konu yani benimle birlikte bu hayatı yasayacak diye düşünüyorum
Birbirimize destek olalım gibi
Çoğu erkek için çekici değildir bu ama bence kendime göre insanı da böyle bulabilirim
Bir şeyler yaşadın diye kendinden bir şey kaybettiğini düşünüyorsan daha çok acı çekersin. Sevdiğin birine dokunmak bir kayıp mı sence? Tamam Anadolu kültüründe biraz öyle ama demek istediğim bu zaten, bu kafadan çıkman lazım. Bir şey kaybetmedin. Aşık oldun, sevdiğine dokundun, güzel zamanlar yaşadın ve bitti. Hayatın olayı bu işte. Sonsuza kadar sürmüyor hiçbir şey
Aşık olduğum biri değildi
Olabilir. Sonuçta sevmiş ve arzulamışsındır illa ki.
Diğer konuya gelirsek benim için doğru kişi belkide beni anlayan benle aynı dusunen beni kabul edebilcek biri olmali
Eskiden de böyle düşünüyordum ama sonra erkeklerin farklı olduğunu ve daha farklı şeyler aradiklarini öğrendim
Bilmiyorum belki de bu sosyal medyada ve bu gundende olan şeylere çok takiliyorum umursamamam lazim
Evet seviyordum ailem gibi görüyorum ama romantik veya herhangi bir çekim hisetmiyordum
Daha çok arkadaş gibiydik
O da tutku yok diye ayrıldı bebden
İlginçmiş. cinsel arzu olmadan
her neyse olan olmuş. Hayat sosyal medyadaki gibi değil, fazla ciddiye alma. Özellikle twittera bakarsan sanki bütün kızlar feminist bütün erkekler incel.
Twitterim yok burasi var arasira cikip ceya kapatip gidiyorum 1 sene 6 ay kadar ihtiyacım oldugunda aciyorum 2 3 ay sonra yine ayni depresyona girmesem sikintim olmasa hic acmam herhalde hshsh Instagram ve youtube var bide disardaki insanlar da biraz öyle ya hani ama artık onemsememem gerekiyor ve daha farklı düşünüyorum
Onunla da bana Vaatler verdigi için sevgili olmayı kabul ettim çok ağladı duygu somursu yapti kendini acindirdi beni presses gibi hisettirdi iltifatlar ilgi bilmem ne cinsellik için benle konuşmuyor beni gerçekten seviyor ve iyi bir erkek diye düşündüm bide duygusal biri bu dedim o yüzden sonra olayı cinsellige getirdi bide kötü davrandı bana neyse be kötüydü işte kendisi de ilişki de zevk de almadım ama bi önemli yok artik
Yanlış anlama ama sende de hata var. Enterasan bir kadınsın. Hiç acıdığın için sevgili olunur mu? Kadın acıdığı erkeğe saygı duymamalı. Bu şekilde sömürülürsün tabi
Ben onu 2 kez redettim sonra is karıştı biraz once benle konuşmayı kesti ben de arkadaş kalabiliriz dedim değişik davranmaya gerek yok dedim tamam dedi ve olay kapandi ama bana daha çok ilgi vermeye başladı ve annemlerleyken de sürekli arıyordu konuşuyorduk annem de iyi çocuk ilerde seni birakmaz filan dedi ve doğum günümu kutladık basbasa öyle yakınlaşma oldu ve sevgili olmuş olduk bişekilde
Duygusal konuşma yaptı işte bana güvenebilirsin filan travmalarimi filan zorluyordu soruyordu o gece de anlattım bana güvenebilirsin dediğimde de öyle mantık gitti bende ondan 3 ay kadar öncesinde de aşık olduğum biri vardı redetmisti beni o olayla tanistik biz zaten daha yakın arkadaş olduk yani
Benden sana baş tavsiyesi. "Bana güvenebilirsin" diyen hiç kimseye güvenme. Hadi akşamlar
Bunu anladım öğrendim yine de sağol
Sana da iyi aksamlar
Kötü biri olmadığım için hiç bilmiyorum
Cevrenizde de mi yok hiç gozlemlemediniz mi insanlardan izle mi yasiyorsunuz
Izole*
İzole yaşamıyorum, öyle kişileri hayatıma dahil etmiyorum, istediklerimi sadece hayatıma alıyorum
Sorumla alakası biraz bu verdiğiniz cevap
Alakasiz**
Yoo gayet açık ve net, kötü kişileri hayatıma almıyorum, görüşmüyorum, muhattap olmuyorum
Tamam soruma yanıt olarak diyorum alakası yoktu neyse iyi günler
Evet sorunuza yanıt olarak alakası yok haklısınız, sadececevabıma yaptığınız yorumla alakalı yapmıştım bu yorumu, iyi günler hanımefendi
Çok şey var yazmaya üşenirim
Sen bilirsin yazma
Gizemli erkekler