Sevgilim senin bir suçun yok diyerek benden ayrıldı?

Tam bir senedir beraberiz gecen sene temmuzda sevgili olduk bir kere ayri günümüz olmadi ne derse yapiuodum onu ne kadar çok sevdiğimi ve bağlı olduğumu biliyo her fırsatta över ve sevgi gosteririm onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam zaten o farkında kendisi soyledi 2 gün önce benden ayrıldı 3 saat öncesi gönderdiğim mesaja random atıp gülmüş bana kendini atti sonra hatta sonra da aradim engellemiş çok sacma bicimde wp den ailesiyle tanışıgım ve evli arkadaşlarının evine bile beni kac defa soktu hepsi de zaten kız seni çok seviyo demiş kendisi anlattı sevdiğimi aşık olduğumu farkında beni wpden engelledigini fark ettigimde normalden aradim acti ayrilalim doğrusu bu dedi ben ne yaptım dedim inan senin hiçbir suçun yok özür dilemene de gerek yok böyle gerekiyo dedi aramizda 7 yas var yapti onu birakicagimi dusunuyo 2 sene sonra ayni hisleri duymucagimi düşünüyomus zaten bizim tek kavgamiz hep bunun üzerine beni hiçbir suçun yok diyerek bıraktı 2 gündür sizce geri döner mi bir gün öncesi de seni seviyorum diye arabadan bağırmışti bana çok dolu dolu bir sene gecirdik onu söylemek isterim yurttan kaçıp onunla kaliuodum haftanin 3 günü hep birlikteydik kışın simdide beraberiz ama beraber kalmiyoruz devamlı her gün yan yanayiz. ne dualar ediyorum ne zorluklar yaşıyorum bilemessiniz onun yanına diye evden cikip onun is yerine gidiyorum ama orada da yok bugun yine gidicem gitmeyin demeyin bu benim kararım dünde tam 1. Yılımızda çalışanına hediyemi verdim daha fazla bekleyemeyip ordan ayrıldım acaba eline gecti mi bence bugünde gelmeyecek hafta sonu diye kafa dağıtıyor olabilir çok mutsuzum sizce hiçbir suçun yok senin deyip beni terk eden bu kişi beni seviyo mudur kafasi mi karışık geri döner mi ya da gittiğimde beni görse konuşmak istiyorum onunla uzun çaplı yine bana sarılır mi seviyo mu beni ya da engellemeden 1 saat önce bana random atip kendinin fotosunu atip 1 saatte ne değişti yani her yerden engelledi bu arada bir tek normalden engellememiş ordan engellemesin diye çok darlamiyorum bıraktığı günden beri günde sadece 2 defa aradim o kadar bir gece bir gündüz reddetmiyor da ama engellememişte ordan

Sevgilim senin bir suçun yok diyerek benden ayrıldı?