Sizce birine tamamen bağlanmak için ne kadar zaman gerekli bu süreç bir iki sene olsa bile bağlanılmıyorsa bu ilişki bitmeli mi?

Bir buçuk senelik sevgilimle nişan yaptım şu an 7 aydır nişanlıyız toplam 2 senelik birlikteliğimiz var başta bu ilişkiyi Ben istemedim Çünkü beğenmediğin birkaç şeyi vardı zamanla bunlar çok problem olmaz diye düşündüm alışırım diye düşündüm her şey teklif ettikten sonra başladı çıkmaya başladık sonra aileler tanıştığı derken evlilik teklifi etti tabii ki o an etmek durumunda kaldım ama buna hazır değildim sonra isteme oldu heyecanlıydım mutluydum da ta ki nişana kadar tereddütlerim vardı nişan oldu nişan olurken Ben de heyecan yoktu Sadece nişan günü nişana birkaç gün mutluydum O da nişanı mı olacak diye o ise çok heyecanlıydı nişandan bir süre sonra düşünceler başladı bende acaba Onunla yapabilir miyim diye çünkü durumu yok Düğün nasıl olacak eşyalar nasıl alınacak bir birikimi yok Ne ev Ne araba var beni mutlu ediyor istediklerimi yapıyor ufak tefek bile olsa sürprizler yapıyor bir yerlere gidiyoruz anlaştığımız ortak noktalar çok Bu yüzden onunla beraberliğe devam ettim ama onun haricinde bu ara kafamda çok düşünceler var çünkü ona çok pahalı değilim bir süredir onu Arayasım bile gelmiyor evlenmemize Bir sene var acaba geçim sıkıntımız olur diyerekten mi yoksa onun bana bağlandığı gibi bağlı değilim diye mi Bilmiyorum nasıl olacak bu ilişki nasıl devam edecek diye Bir de çok titiz biriyim O da Titiz ama hormonlardan Kaynaklı mı bilmiyorum İki senedir daha bir kere öpüştük O da çok kısa sürdü tiksinme değil ama hiçbir şey hissetmedim Oysa çok mutlu oldu böyle devam ederse Sizce bu ilişki ne olur bana davranışları yaklaşımı güzel ama anlaşamadığımız bazı konular da var hem durumu iyi değil Hem de dış olarak çok beğendiğim biri değil bunlardan da etkileniyor olabilir miyim Siz ne yapmalıyım Ne öneriyorsunuz zamana akışa mı bırakmalıyım bitse üzülürüm ama bitmezse bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum

Sizce birine tamamen bağlanmak için ne kadar zaman gerekli bu süreç bir iki sene olsa bile bağlanılmıyorsa bu ilişki bitmeli mi?