İlişkisi bitirdikten sonra yeni bir aşka yelken açmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor?

İlişkisi bitirdikten sonra yeni bir aşka yelken açmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor?

Merhaba,
Zaman önemsiz, zaman ile hiçbir şey olmaz. Zaman sadece su misali akıp gider. Zamana yön veren kişilerdir biziz!
Yarının garantisi yok!
Yas ölüye tutulur, ihanet edene değil!
İlk fırsatta olur olabilir!
Laf söz edenin canı cehenneme! 😅
Bu tamamen sana ve hislerine bağlı. Herkesin iyileşme süreci farklıdır. Önce biten ilişkiyi fark et, anlamlandır ve kendini toparla. Geçmişin yüklerini taşımadan yeni birine yürümek daha sağlıklı olur. Zorlama kendini, duygularına kulak ver. Hazır hissettiğinde aşk kapını yeniden çalacaktır! ❤️🔥
Cevap
4Cevap
belli bir süresi yok ne zaman unutursam o zaman hazır hissederim. ama kolay kolay unutmam
Bizde kural 6 ay.. Benden ayrılan kızı 6 ay içinde ayartırsan hemen gelip ayağına sıkıyoruz..
Olmaz.. Ya çocuk bendense..
Düşünsene kızla ayrıldık ama kız hamile ve haberi yok. fark etmesi için 6 ay gerekebilir.
Gerek yok.. Doğal olmayı tercih ediyoruz biz.
Erkek için minimum 3-5 hafta. Kadın için ise ilişki süresinin yarısı kadar.
Bu kişiden kişiye ilişkide yaşadığın süreye ve ne yaşadığına bağlı olarak değişir bence
Mesela tahmini süre
Şimdi şöyle söyleyeyim sana benim 6 senelik bir ilişkim oldu yaklaşık ayları Bir sene oldu ben de hayatıma hiç kimseyi almadım hani daha alma gereği de duymuyorum ama benim ilişkim bayağı uzun süreydi
Benimde öyle bir sürecim oldu ama toksik ilişki bayıyor ondan ayırdık yolları ancak ben uzun süre hayatıma kimseyi almadım yani dediğin gibi gerek görmedim
Çünkü bazı ilişkilerden çıktığın zaman yoruluyorsun hissediyorsun bunu kafanı dinlemek istiyorsun bir süre yalnız kalayım kimsenin tribini kimsenin nazını çekemeyecek durumda oluyoruz. Senin kaç sene ilişkin oldu
Kişiden kişiye değişir sadece artık aklına gelmiyor ve buhranda değilsen ve birinden etkilenebiliyorsan olur
Kendi kalbini dinlemelisin
6 ay geçmeli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?