Sevdiğim kadınla da onsuz da yapamıyorum napıcam ben?

yaklaşık 1 yıl önce tanıştık kendisiyle ilişkimizin başından beri bana çok hata yaptı çok üzdü evet belki oda benim için böyle düşünüyor. bi gün tartışmıştık 2 3 gün ara verelim dedi ben de peki dedim ben bu 2 3 gün içerinsinde kendine yazmadığım için sınavım olduğunu bilmesine rağmen engellemişti. hayatımda konuştuğum başka bi kadın olmamasına rağmen onu aldattığımı hissedip engelledi hiçbir suçum yokken bu tarz anlamsız şeylere sinirlenip engelliyordu. bizim ilişkimiz uzak mesafe çok sık görüşemiyorduk yanına gittiğimde benim için her şeyi pişiriyor hatta yolluk bile koyuyor aslında iyi biri ama psikolojisi bozuluyor ani tepkiler veriyor ve beni gerçekten çok üzüyordu. dün gece telefonda konuşurken bir anda kötü hissetmeye başladı teselli etmeye çalıştım ama ne diyeceğimi bile bilmiyorum telefondan uyuyalım mı dedi ben de iyi misin diye sorup tamam uyuyalım dedim çünkü nasıl iyi hissettireceğimi ne diyeceğimi bilemiyordum belki uyursa ona daha iyi gelir diye düşündüm. 20 dakika sonra bana whatsapptan sen böyle bir insansın işte ağladığımı bilmene rağmen gidip uyuyorsun dedi halbuki ben bu duruma üzüldüğüm için yatakta dönüp duruyordum. bana dediki sen bana kötü geliyorsun ayrılıyorsakta ayrılalım. ben de ona madem sana kötü geliyorum senin istediğin gibi olsun dedim. o da sen zaten ayrılmak istiyormuşsun senin gözümde değerim 0 mış dedi biliyodum ayrılıyorsakta ayrılalım lafını ciddi söylemediğini ayrılmak istemediğini ama bu tarz olayı ilk defa yaşamıyoruz ve gerçekten çok yoruldum ama onu çok seviyorum. bugün hiç konuşmadık ve gerçekten kötü hissediyorum napacağımı bilmiyorum nasıl unutacağım

Sevdiğim kadınla da onsuz da yapamıyorum napıcam ben?