Kendimi Sevdiğim Kızın Yanına Yakıştıramıyorum?

Merhaba ben lise son öğrencisiyim. Daha önceden hep derdim bir kızla çıkıpta ne yapıcam flan derdim ama bundan 1 ay önce ilköğretimde aynı sınıfta okuduğumuz kıza aşık oldum şimdi geceleride onu düşünmekten uyuyamıyorum kızla pek iletişimimiz olmadı bu yüzdende pek konuşamadım. Ne zaman cesaret bulup konuşmaya çalışsam sınıftan arkadaşım bu kız sana bakmaz bir kıza bak bir de kendine bak deyip duruyor. Aslında birkaç kız arkadaşım var tanıdığım Çok yakışıyorsunuz Bence Açılmalısın Diyorlarda. Fakat arkadaşım her yakışmıyorsunuz dediğinde daha fazla özgüvenim kırıldığı için cesaret edemiyorum (ki kendiside yakışıklı sayılmaz.) bir türlü Aslında bir ara sosyal ağdan konuşmayı denedimde selam yazdımda cevap vermedi zaten bu işler sosyal ağda olmaz diye düşünüyorumda işte yanınada gidipte konuşamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben Yarın En Azından Bir Konuşmayı Deniycem Ayçanın Dediği Gibi belki arkadaş olmak yeter (kanka, kanki, dostum) gibi :D eğer gerçekten bir şey hissediyorsam arkadaşlık yetmiyorsa çıkma teklifi edicem eğer olmazsa. Yine Ayçanın Dediği Gibi (Daha Çok Kız Gelip Geçicek)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Gittim Konuştum Çok ilginç bir şey oldu sevdiğimi zaten biliyormuş (nerden biliyor bilmiyorum ama.) Profilindeki Sözleri Zaten Bana Yazmış O yüzden artık çıkıyoruz (Buda Arkadaşa Kapak Olsun)
Kendimi Sevdiğim Kızın Yanına Yakıştıramıyorum?