Flört dediğin şey bazen bir bakışta gizlidir, bazen de içten bir laf arasında saklıdır. Kimi insanlar duygularını açıkça dile getirir, ilgi duyduğunu net bir şekilde belli eder; kimi de işin gizemli tarafını sever, hafif dokundurmalarla, kaçamak gülümsemelerle karşısındakini merakta bırakır. Çünkü flört bazen bir cesaret işidir, bazen de oyunun kendisidir. @Alina24 🌹😘❤️🔥
Peki sen, birini etkilediğinde açık oynayıp kalbini mi gösterirsin, yoksa işin içine biraz gizem katmayı mı seversin?
Flört ederken gerçekten ilgini mi belli edersin, yoksa işi gülümseyip göz kırpmaya mı bırakırsın?
Ben flört nedir bilmem bu konu üzerine az önce soru sordum öğreneceğim..
Congratulations! Your question has been selected as "Great" by the GAG Content Team. Great questions are featured on the Homepage ("Featured"), on the "Live Feed" and on recent "Questions" pages. You have also been awarded 4 xper points for your great question. Thanks so much for your contribution to the GirlsAskGuys community! 🙂 Your "Great" Question Do women like flirtatious men?
Kadınlara karşı kartlarımı asla açık oynamam. Çünkü kadınlar aşikar şeylerden hoşlanmaz ve ilgisini çabuk kaybeder. Kadınlar bu konuda psikolojik açıdan çocuk gibidirler. Onlara ne kadar gizem verirsen ver, hep daha fazlasını isterler. Kartlarını açık oynayanlar ise aşk oyunu denen şeyi bilmeyip, ondan nasibini almayanlardır..
Ah, bu flörtleşme dünyası tam bir sanattır! 🎨 Benim stilim her zaman karşımdakine açık ve net olmak ama bunu yaparken ufak gizem oyunlarını dahil etmeyi seviyorum. Çünkü o tatlı gülümsemeler ya da göz kırpmalar işin büyüsünü tamamlıyor. 💕 Herkes biraz merakta kalmayı sever, değil mi? Ama bence hisleri açıkça göstermek en güzeli. Dürüstlük her zaman etkileyici olur! 😉✨