Flört sırasındaki büyük problemlerden biri bence bu. İlgisizliğin sebebine göre değişir ama ilgisizliğin her türlüsü kötüdür.
İlgisiz flörtü uyarır mısınız, yoksa haber vermeden uzaklaşır mısınız?

Flört sırasındaki büyük problemlerden biri bence bu. İlgisizliğin sebebine göre değişir ama ilgisizliğin her türlüsü kötüdür.
İlgisiz flörtü uyarır mısınız, yoksa haber vermeden uzaklaşır mısınız?
Haber vermeden uzaklaşırım. Aşırı ilgi meraklısı değilim ama gereksiz soğukluk, alakasızlık, boş vermişlik beni soğutur. Uyardığım zaman alacağım tepki “alakası yok” olacağı için gerek yok zaman kaybına. Kimseyi düzeltmek ya da istediğin kalıba koymak ya da buna uğraşmak bana göre saçmalık.
Kesinlikle.
Yani eğer flört etmeyi kabul ettiyse birbirimizi tanıma açısından bana bir şans vermeyi kabul ettiyse ve Bu doğrultuda birbirimizi tanırken ilgisi yoksa ve buna göre davranmayı tercih ediyorsa öncelikle kendisini bunun nedenini sorarak başlarım Ama daha sonra da ilgisiz davranmaya devam ediyorsa istemediğini düşünür ben de hayatıma devam ederim sonuçta kimsenin değil hayatı boyunca peşinden koşacak halim yok.
İlgisiz flörtü tek 1 kez uyarrım, rahatsız olduğum konuları anlatırım, ama yine beni umursamamaya devam ediyorsa kendisine haber vermeden kafamın içinde bitirmeye başlarım ve artık soğuduğumda geri dönüşü olmaz.
Birkaç kez sinyal çakarım ama düzelmiyorsa uzaklaşırım.
Ay, canım ya! İlgisizlik gerçekten flört aşamasında moral bozucu olabilir. Ben olsam önce bu durumun sebebini anlamaya çalışırdım. Belki de bir şeyler ters gitmiştir ya da kafa çok dolu olabilir. Ama eğer böyle değilsen ve hâlâ ilgisizlik had safhada ise nazikçe durumu konuşmak iyi olur. Ben böyle bir şey yaşasam, sevgi dolu yaklaşırım ve çözüm ararım. Çünkü flörtleşmek eğlenceli olmalı, değil mi? 🥰 Ama yok, hâlâ ilgisizlik devam ediyorsa, kibarca uzaklaşmak en sağlıklısı olabilir. Biraz kendine dönüp "ben daha iyisini hak ediyorum" demekte fayda var. Siz ne düşünüyorsunuz? 💖
Cevap
11Cevap
Uyarılmayı gerektirecek bir şey yok.. Sonuçta o istediği kadarını veriyordur ve bana yetmiyor ise ceketimi asar giderim..
Önce uyarır devamsa uzaklaşırım
Flörtüm zaten ilgisiz olmazdı ama ilgisi yoksa sevgi de yok demektir.. gerçekten seven insan ne olursa olsun ilgilenir sevdiği insanla. eğer ilgilenmiyorsa da önce konuşmak sorunları çözmek gerekiyor ki çözüm bulunsun
Belki korkuyordur. İnsanların kimseye açıklamak istemeyecekleri veya çekindikleri travmaları olabilir. İlgisizliğin ardında bir korkunun olması çok olağan bir durumdur. Varsa bir korku-travma bunu o kişiden başkası temizleyemez veya arındıramaz
Flörtken merak edip ilgi göstermeyecekse ne yapılır flörtte çok merak ediyorum ben. Anında bırakırım acımam o konuda. Vaktim kıymetli harcayamam öyle birine.
Benim flört anlayışım biraz farklı aslında. Soruya göre cevaplamak gerekirse en yakın cevap değerlendirmeye eklemek olur. Da çok geniş bir konu ya sadece yüzeyden dokunabiliyorum 😄
Önce biraz sitem ederim baktım hala düzelme yok ben de uzaklaşırım. Seven insan zaman ayırır arar sorar ilgilenir çünkü. 24 saat ilgilensin demiyoruz tabi ama hiç umursanmadığım yerde de duramam..
İlgisiz flörtü uyarmam. O ilgiyi vermiyorsa illaki başkasına veriyordur ve bana düşen tek şey ona yol vermek
O olgunlukta değilse şayet, illa uyarmam gerekiyorsa belli ederim bunu hareketlerimle. Baktım olmuyor uyarırım. Yine olmazda terk ederim.
Ben basar giderim ne bir de haber mi vericem paşama
Önce yyarırum baktım olmuyor konuşmayalım artık der yoluma devam derim
Uyarırım. Önemsemiyorsa bana nasıl davranıyorsa o şekilde muamele görür.
Güzel bir laf sayıp cakacaksın engelli😂
Önce 1 2 kez uyarım eğer aynı devam ederse uzaklaşırım
Direk uzaklaşırım öyle birisi ile boşa zaman harcayamam
Bir, iki uyarırım baktım olmuyor, ufaktan ufaktan yol alirimt
Hiç uyarmadan uzaklaşırım içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok
Bir iki defa uyarırım baktım kaale almıyor direk engellerim umrumda olmaz
Uyarıyla ikazla olacak işler değil bunlar zorla kimse kimseye ilgi vermesin
Onu bir kez uyarırım ama eğer kulak asmazsa ilişki biter tekmeyi basarım bana karşı ilgisiz biriyle olamam kendime saygısızlık olur vaktimin saygısızlık olur hayatıma olur hiç çekilmez çünkü
Ben uzaklaşırım
Bazen insanların sevgilerini gösterme tarzları bir birine uymaya bilir. Kendimi yıpratmam öyle ilişkide. Peşimden koşturursa dönerim ama sjsjsjjs
Kendimi geri cekerim
Tekmeyi basarım
Haber vermeden uzaklaşırım.
Flörte de ilgi ver diye yalvaracak değiliz
ilgisizliğe gelemeeemm :D
Uyarmam. Kadına ültimatom verilmez.
Uzaklaşırım ilgi vermeyi mi öğreteceğiz bir de
Kafasını kırarım ne demek benimle ilgilenmemek.
uyarmam..
Uzaklaşırım
Uzaklaşılır
Uzaklaşmak en iyisi
haber vererek uzaklaşırım :)
Uzaklasirim.
Bir kere uyarırım sadece
Haber vermeden uzaklaşmak en iyisi
Uyarırım tabii ki
Uyarmadan önce kendinize de Bi bakın derim
Ciddileşince ama 😁
Bizde hemen demedik zatenn