AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Kabul etme, hele bir kadınsa tekrar düşün. Başına bela alma derim.
kadınların tek amacı enayii yerine koyabileceği erkek
senden alacağını alıp senide bırakıcak
Olur tabiki neden olmasın? Karşındaki ne istediğini daha iyi bilerek seni seçmiş sonuçta daha da iyi bişey.
Neden bosandigina bağlı önemli sebeplerse herkesin başına gelebilir takılma ama önemli sebepleri yoksa asla bulasma
Kabul edilmeyecek bi durum yok ortada
bir önemi yok , seviyorsan sorun yok
Neden olmasın ki
Allah beni kocamdan ayırmasın inşallah
Aminnn kocamii çok seviyorum
Valla birbirinizi sevdiğinize eminseniz herkesten olur. Eğer gerçekten hak ettiğin sevgiyi aldığını hissediyosan hiç başka soru işaretin olmasın ama hep veren taraf gibiysen koşarak uzaklaş.
Eski eşini aldatıp boşanmadıysa hayatıma alırdım
Önemli olan neden ayrıldığı ve kişiliği, karakteri. kaç evlilik yaptığı değil.
Eğer seviyorsan kabul edebilirsin bu çok önemli bir mesele değil ama 3 ay sürmesindeki sebep ne ne oldu ne bitti bu çok önemli
Aynısı bana da oldu ben istemedim karar senin
Özelden Dm attım sana
Erkeklerin oluyorda kadınların neden olmasın
Arkadaşım ben kadın erkek ayrımı yapmıyorum ki yukarda bak ne yazmışım hayatta insanın başına her şey gelir
Ben tavsiye etmiyorum yine de sen bilirsin
Neden açıklar mısın
Neden ayrılmış 3 ayda
Bilmiyorum dostum görücü usulü buldular bunu
3 ayda boşanan kadından hayır gelmez diye düşünüyorum
Bende senin gibi düşünüyorum o yüzden araştırma koyuldum hani aldatma şiddet varsa kıza hak veririm yoksa da olmadan işleri ras gelsin der çıkarım işin içinden
Sevgi varsa evlen
3 ay karı koca ilişkisi yaşanmıştır mutlaka hamile bile olabilir
İyce araştırılmalı başkan
Şüphen varsa evlenme
Valla hiç görmedim daha konuşmadım da hiç araştırma olaylarına girdim
Diyalok halinde olan annem
Evlilik yapıp boşandım mı
Ben mi hayır hiç evlenmedim
Evet daha önce evlendin mi
Söyledim ya hiç evlilik yapmadım 😀
Görmedim sen bilirsin zina yapmadıysan bakire ile evlen
Olabilir ama neden ayrıldığı da önemli tabi.
Seversen olur
Neden ayrılmış ona bak.
Olur anlaşabildikten sonra
Bilemiyorum iyi birisin Neden olmasın
Olur.
Fakat çocuğunun olmaması gerek.
Tavsiye etmem
Tercihen hayır ama oladabilir yani net değilim
kumar gibi bişey bu
maalesef davul bile dengi dengine olmalı
İnsan severse herkes ile mutlu olur...
Referansı kötü ama sana kalmış.
Çocuk yoksa olabilir
Ayrılma nedenini öğrenin ona göre düşünün
Olur neden olmasın ki
Çocuk yoksa belki olabilir büyük konuşmamak lazım
Sifir km değilsen al sıfırdan bulasma
kapima üç çocuğuyla gelse yine kabul ederim
O derece vay be
Ama ben artık bu sevgi aşk olaylarına sıcak bakmıyorum. En güzeli görücü usulü evlilik
Ayrılma nedeni önemli.
Demi
Bende ayrilmis bir kadinim. O yüzden hep ikinci sınıf insan muamelesi gördüm. Eğer hiç evlilik yapmamissan ve böyle bir davranista bulunacaksan tercihin bekar biri olsun. Genelde erkekler bunu kaldiramiyor. Devamlı her anlamda kafasında sorgulama yapıyor. Çevreyi zaten hiç söylemiyorum. İnsanlar dışarda milletle yatıp kalkan ama evlenmemiş kızlara iyi gözüyle bakıyor. Ama resmi ve dini olarak bunu gerçekleştirmiş ve boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyor.
O onların cahilli gerçekten çok üzüldüm adına Allah öylesil pislik insanlardan korusun valla ben insanları yargılamam kimsenin haddi değil valla çoğu şeyi herkesten gizlemeli mutluluğunu da hüznünü de çünkü insan oğlu bu herşeyi yapar. Peki sen neden boşandın
Ben aldatıldım. Bosanali yıllar oldu. Ama dedim ya ikinci sınıf insan olunca artık bı daha evlenemedim. Erkekler artık yatıp kalkilacak bir kadın gözüyle bakıyor. Evlenmek isteyen oluyor ama bu seferde aileleri olmaz o iyi bı kadın olsaydı yuvasını yikmazdi diyolar. Yani aldatan koca masum aldatilmayi kendine yakistirmayip ayrılan ben kötü. Benim zaten öyle bir beklentim yok artık. Yeni bodandigimda olsaydı olurdu 15 yılı geçmiş gençlik gitmiş bu saatten sonra olsa ne olmasa ne
Öyle düşünmeyin iki sınıf insan muamelesi gibi bakanların zihniyetleri kötü çok zor bı durum hayat bu herkes herşeyin başına gelebilir kendi değerlerinizi asla kaybetmeyin ayrıca şarap misali kadın yaş aldıkça güzelleşir :)
Gerçekten senin özgüvenini kırmışlar bak eğer sohbet etmek istersen dinlerim seni ne olursa olsun yaşıyorsun ayaktasın herkes kendi kapısının önünde ki pisliği temizlesin önce
Cocuğu yoksa olur
Bize ne soruyorsun kalbinin sesini dinle
Karakter ve uyum varsa neden olmasın
Ben olsam istemezdim
Eğer ilk kez evleneceksen kabul etme.
seks olur, evlilik yürümez.
Guzel mi
Buna mı takıldın kardeşim?
Neyse sen bak dalgana o zaman anlaşıldı seninle sohbet edilmez
Neden ayrılmış onu biliyor musun
Bilmiyorum
Olur
Ama neden ayrılmış onu da bilmek isterim ben olsam
Aynen öyle haklısın
Olur olur
Neydi bu şimdi geçiştirme 😀
Yani evlenmiş olmamış boşanmış arsızlık edepsizlik yok kabul edilmicek bişey hiç yok. Saçma sapan triplere girip kadının canını sıkmicaksan evlenmeyi düşünebilirsin
Yahu kadınlar siz niye böyle konuşuyorsunuz ki bir insanın geçmişini hatasını yüzüne vurmak kimsenin haddine değil insana iyi geleceksin zehir vermeyeceksin ki
Bende aynı şeyi söylüyorum ya... Bazı erkekler bu konuda sınıfta kalıyor. Hastalık derecesinde kıskanç olanlar bu yüzden kadına evliliğini hayatı zehir ediyor.
Öyle biri değilsin belli ama insanların toplumun görüşlerini de bu kadar önemseme. Sen kendin eşini seveceğin insanı hatası bile olsa savunabilceksin ki bişeyleri başarabilin gerektiğinde birbirinize şifa olabilin
Sende haklısın valla insanın hayatta her şey başına gelir ben şu an araştırma sürecindeyim şunu merak ediyorum 3 ayda neden bitti hani bunu ben soramam bunu uygun dille annem kız kardeşim sorabilir hani ben art niyet ile zaten düşünmedim acaba. Dedim şiddet mi uyguluyordu kıza acaba aldatma mı vardı veya başka bişey mi zaten bizim ülkemiz cahil topluluğu biri ayrılsa hemen kötü göz ile bakılıyor
Bunları onunla da uygun bir dille konuşabilirsin seni tanımak anlamak istiyorum merak ediyorum diye
Bakalım herşeyin hayırlısı olsun ve benim gibi insanlarda var hayatta ileri görüşlü düşünen yani tamam sizlerde haklısınız çoğu cahil ayı 😄
Yok demedim ama bunu bilemezdim
sen ilk attım da yorumu görseydin çıldırırdın 😄 bak başlık sözune ekledim ne iğrenç ne pis insanlar var valla sana hak veriyorum
Şerefsizler ya
Bak az önce oc un teki kızin namusuna laf etti direkt sildim yorumunu napcan işte böyle pislikler var
Bana bırak bir dahakine ben silerim
Bu engelledim insanlar yorum atabiliyor nasıl oluyor bu
Bak bir tane daha geldi 😄 sana bırakıyorum
Gizli kullanıcısın
Ha o yüzden mi msajlari geliyo
Yes
Maşallah insanlar içindeki nefreti nasıl kusuyor bak sırf gör diye silmedim gizli kullanıcı nin birini gör diye
Senin kararın
Valla hayırlısı olsun deyip araştırıyorum başkan
Anlaştıktan sonra neden olmasn
Valla doğru söylüyorsun ailesi hemen benimle tanışmak istedi
çocuğu yoksa olur
Neden olmasın
Ayrılma sebebine ve huyuna bağlı
olur
olmuştur
O insan değil mi.
Olur kardesim neden olmasin
Kader nasip bu işler hiç belli olmaz