Gizli Üye(18-24)10 ay
Niye? Ulkede baska erkek mi yok? Bu ulkedeki kadin nufusu %49 erkek nüfusu %51. Rusya gibi de degiliz. Her birimize nerdeyse eşit partner var. Ama bu evli erkeklere ya da bosanmis erkeklere olan ilgiyi bir kadin olarak cozemiyorum. Onca genc, hayati beraber yasayabileceginiz, sizin dilinizden anlayacak, sizin cercevenizden hayata bakacak erkekler varken bu evli ya da bosanmis meraki niye? Yani evlenilebilir, evlenilmez demiyorum ama kizlar olarak biraz mantiga davet ediyorum. Evli, bosanmis ya da yasi buyuk erkeklerle beraber olmaktan vazgecin. Ulkede yeterince bekar, yaşi yaşınıza, huyu huyunuza erkek var. Sahsen okunmus bir kitabi tekrar okumak istemem. Bosanmis bir erkekte beni ozellikle bu ulkede korkutur. Neden ayrildi? Psikolojik siddet mi var, narsist miydi, iyi koca degil miydi, ofke sorunu mu vardi? Bekarlarda bu sorular kafama gelmiyor mu geliyor. Ama boşanan kisi kadinsa, hemcinsim bu erkegi niye terketti, cocuga ragmen niye boşadi diye dusunmeden edemem. Erkek bosadiysa niye bosadi, ne sebeple bosadi. Ayni sebeplerle beni kapinin önune koymayacaginin garantisi var mi? Bunlari düşünürüm. Diger taraftan da bekar erkekler bosanmis cocuklu kadinlari pek tercih etmezken, kadinlari da buna davet ediyorum. Sonra erkekler bosanip bosanip nasil olsa citir kiz bulurum, ben erkegim, istedigim kadar evlenirim, kadin 2. el olur da ben olmam triplerine giriyorlar. Bunlarin totosunu bu kadar kaldirmayin. ulkede hepimize yetecek erkek var. Gencide, olgunu da esmeri de sarisini da her turlusu. Kendinizi bu cesitli cografyamizda bu kadar kisitlamayin derim. Elbet daha iyisini bulursunuz. Evlenmek bu ulkede kadin icin zaten zor. Erkegin ailesiyle de evleniyorsunuz ama simdi hem cocuklar dusman gibi bakacak, hem eski eşi, hem eski esinin ailesi, hem erkegin kendi ailesi. Turk kadini olarak zaten bu ulkede kaos yasarken daha da kaos yaşamak istemekte ne bileyim bana mantikli gelmiyor. Erkekler daha kendi anneleriyle eşi arasinda denge kuramiyor. Eski esi ve yeni esi arasinda mi denge kuracaklar? Ayrica bunlar yatiyor mu acaba diye de cok şüpheye duserim sahsen. Eski esiyle cinsel birlikteligi olan cok erkek var çünkü. Ortada cocuk olunca da illaki bir yakinlasma halinde de oluyorlar. Eski sevgililer dahi kafamizi kurcalarken bir de cocuklu eski eşi düşün istersen. Eski sevgililer yine gidip baskasiyla evleniyor, baska sehre falan gidiyorlar, uzak oluyorlar. Ama eski ve cocuklu eş öyle mi? Cocuk yuzunden ömür boyu gorusulmesi gereken bir baska kadın. Bunlar seni rahatsiz etmiyorsa devam et ne diyeyim.36 Yorumla
Cevap sahibi10 ayPardon soran kadın ve çocuklu sandım sorrry🙏🏻
Soran10 ayDostum sen olayı tamamen yanlış anladın 😀
Soran10 ayBen Bekarım 25 yaşındayım hiç evlenmedim bunu görücü usulü buldular çünkü ben sevgililik olaylarına karşıyım yav sevgili oluyorsun konuşuyorsun 3 5 10 gün sonra cinsellik ile geliyor karşıma konuştukça suyu çıkıyor bunuda görüyorum ve ben adam gibi yuva kurayım dedim kızn hakkında pek bilgim yok bı kaç şey anlatıldı o yani evlenmiş ayrılmış 3 ay sürec sürmüş sadece merak ettim şey 3 ayda neden bitti niye bitti nasıl bitti ve şu an ki durum ne. Hani çok merak dolanıyor ve bı yanımda hiç o topa girme den vazgeç diyor bir yanımda hele bı dinle tanış diyor
Cevap sahibi10 ayAynen bu bir soru işareti olmalı
Soran10 ayVe söylediğinin çoğuna da katılıyorum aslında gerçekten çok zor şeyler oluyor
Cevap sahibi10 ayHaklısın hakkında hayırlısı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayBurada yorum yapıp yargılayanlara cevap verme dahi herkes boşuna alınganlık yapmış boşanmaktan ziyade senin kafaya taktığın 3 ayda evlilik neden bittiği olmuş kaldı ki sağlıklı düşünen her insan bunu sorgular burada eşinden boşanan kadınlar gereksiz alınganlık yapmış arkadaşlar bekar bir erkek veya kadının aklına böyle sorular gelir neden evliliği bitti diye şurada birisiyle sevgili olurken bile eski sevgilinden neden ayrıldın diye soran bir milletiz neyin alınganlığı bu... Boşanan kadında bekar oluyor ayrılınca fark olmuyor fakat o evliliği boşanmaya sürükleyen neden ne? Bu kesinlikle sorgulanmalı ciddi düşünen her insan da sorgular. Sorgulamayam da şüphe edin siz onun amacı farklıdır o kadar önemsemiyordur sizi..
217 Yorumla
Soran10 ayVallahi beni anlayan biri. Çıktı teşekkür ediyorum 🙏
Cevap sahibi10 ayRica ederim. Eşinden boşanalı ne kadar zaman olmuş kadının buda önemli bir sual
Soran10 ayValla bu olay karışık aslında daha ortada bişey yok ben şehir dışındayım ve hiç evlenmedim bekarım yani hani ben görücü usulü evlilik istiyorum dedim bunu söylediler filan konu bundan ibaret çoğu burada beni yanlış anladı bir sen anladın 😀🙏
Cevap sahibi10 ayÇünkü insanlar anlamadan hemen yaftalama peşindeler özellikle de yarası olanlar... Kendileri aslında öyle düşündükleri için karşı tarafın da ona takılacağını düşünüyorlar kaldı ki boşanan bir kadına Türkiye'de erkeklerin nasıl ne niyetle yaklaştıklarını az çok duyuyoruz sen sorguladığın için bana masum geldin niyetini anladım sorgulamayan direk kabullenen erkekte o kadınla ciddi düşünmüyordur zaten. Eğer kadın kafanıza yatarsa muhakkak araştırın boşanma nedenini ülkede kimseye güvenilmiyor bu sizin en doğal hakkınız
Soran10 ayTeşekkür ederim güzel görüşünüz için yani hayatta her şey olur vallahi ben art niyetle bakmadım hiç görmedim konuşmadım biri hakkında sordum ne iğrenç ne terbiyesizce. kelimeler duydum silmekten silme hakkım bitti öyle diyim açıklama kısmına uygun dille de yazdım ben dedim acaba şiddet mi gördü acaba aldatıldı mi veya başka bişey mi hani iyimser yaklaştım o bekar. o ayrılmış gözü ile bakmam ki ben olaya mevzu konu sevmek sevilmek kimse masum melek değil sonucta
Cevap sahibi10 ayDediğim gibi herkesin yarası var o yüzden bazı kelimeleri cımbızla seçip alıyorlar. Ön yargı zaten çok fazla toplumun boşanmış kadınlara olan bakış açısıda az çok belli bu yüzden insanlar kurulu şekilde yorum yapıyorlar buda onlardan biri diyerekten oysaki bilseler şurada kabul ederim diyen erkeklerin yüzde doksanı ihtiyaçları için kullanıp atar o kadar leş insanlar var dul kadın mı en sevdiğim diyen insanları duydu bu kulaklar... (ne için sevdikleri de belli) O yüzden böyle dikkat eden erkekleri sevmezler. Oysaki bilseler dikkat eden böyle şeyleri biraz kafaya takan insan asıl ciddi şekilde o kadınla evlenmeyi düşünendir bu yüzden araştırıyordur. Boşverin siz ayriyeten Hz. Hatice validemiz de boşanmış bir kadındı zaten kimsenin haddine değil dul kadınla evlenmem demesi Allah insanı büyük konuştuğu ile sınar
Soran10 ayDiyor peygamberimiz taşı ilk günahsız kişi atsın diye o misali ben de çok duydum iğrenç insanlar bunlar. Peki sende mi boşandın?
Cevap sahibi10 ayHayır boşanmadım
Soran10 ayBu soruyu sorma nedenim çevrenizde dulu seviyorum lafını hadsizce nasıl kullanabilmişler terbiyesizler
Soran10 ayUlan ne iğrenç ne karaktersiz insanlar var
Cevap sahibi10 ayÇevremde kullanmadılar ki ben burada bizzat buna benzer bir soruda gördüm bu cevabı kaldı ki eşinden yeni boşanmış bir kadına erkekler av gözüyle bakıyor bu bir gerçek kadınlar bunu anlamıyor hemen kanıyorlar benim sitemim buna
Soran10 ayValla hanım efendi buradakilerin çoğu sapık çoğu sahte fake. Dedim ya buraya kadın hakkında neler neler dediler sil sil bıktım çoğu msaja cevap vermedim hatta bakabilirsiniz çoğu kendinden örnek alıyor yok ben kabul etmezdim yok ben yapmazdım sen ne alaka diyorum ses seda yok
Soran10 ayBuradaki her iğrenç yoruma itibar etmeyin engelleyin geçin valla bu engellemeyi yapandan Allah razı olsun
Cevap sahibi10 ayEtmiyorum zaten fakat dikkatimi çekiyor burada insanlar gerçek iç dünyasını yansıtıyor çünkü
Soran10 ayDeğil mi :) yorumunuz için teşekkür ederim her şey gönlünce olsun 🙏
Cevap sahibi10 ayRica ederim sağolun sizin de 🙏🏻
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim 🙏🏻💐
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niyete bağlı tamamen, öncelikle boşanma sebebini öğrenmelisin, eğer söylemiyorsa direkt ayrıl. Çünkü seninle evleninceye sürebilecek bir problemi de olabilir. Pasaklı, bakımsız, cinsel isteksizlik, kıt anlayan, sevgisiz ve saygısız, erkekte cinsel problem veya kısır, kadında vajinismus veya kısır olabilir. Yazılacak çok şey var, belki alkol veya kumar bağımlısıydı, belki de aldatılma oldu. Hani şunu bile yapan var, 20 tane erkekle veya kadınla yatağa girmişlerdir. Evlenmişlerdir formaliteden, sonra çevresine boşandık diyebilir. Bunları niye söylüyorum, tecrübe diyelim. Kadın şeytandır, erkek şeytanın çocuğudur. Her ikisi de aynı şeyleri yapabilme kapasitesine sahip. Genelleme yapacak kadar da basit düşünme. Belki kadın da hiç bir kusur yok veya erkekte, tamamen geçimsizlikte olabilir. Hem maddi hem manevi. Kolay gelsin, çok yazdım kusura bakma
01 Yorumla
Soran10 ayValla başkan bütün olaya merhem olacak şekilde söyledin neler var neler bakalım iyce araştırıp sormak lazım
10 ayCocuguyla gelse kapima sanki hic gitmemiş gibi acardim kapiyi
05 Yorumla
Soran10 ayO kadar ki yüreğin dolu vay be gardaşım
- 10 ay
6 yil umreye gidicektik beraber olsaydik olmadı
Soran10 ayVala gardaşım seni çok iyi anlıyorum valla bak benim de 1.5 senelik bı ilişkim vardı olmadı kendisi yüzünden olmadı bende bitirdim sonra ben görücü usulü evlenicem yeter dedim.
- 10 ay
En iyisi biz mantığı sectik
Soran10 ayAynen de öyle gardaşım
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, hayat çok değişken ve herkesin hikayesi benzersiz 🌟. 3 aylık bir evlilik, birçok farklı sebepten bitmiş olabilir. Geçmişe fazla takılmadan insanların şu anki hallerine odaklanmak daha sağlıklı. Eğer onunla bir bağ kuruyor, onu tanımayı seviyorsan neden olmasın ki? ❤️ Güven, dürüstlük ve uyum bir ilişkideki en önemli şey, geçmişte değil şu anda nasıl biri olduğuna odaklan! ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 10 ayKabul etmek zorunda değilsin, bu soruyu kendine soruyorsan zaten kabul etme.
62 Yorumla
Soran10 ayHayır tek soru işareti 3 ayda ne oldu ne yaşandı da bitti sorusu var onun dışında başka bi düşüncem şüphem yok
- 10 ay
Eee sorun öğrenin o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Evlenmiş ayrılmış sevgilisi olmuş ayrılmış pek farkı yok! 😅
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir!27 Yorumla- 10 ay
Böyle soruların soruluyor olması ne komik
- 10 ay
Katılıyorum, günaydın, hem komik, hem saçma, hem mantıksız ağzına iki tane çakmak lazım 😅
- 10 ay
Çakmalı evet. Bunlarla yaşamak azap🤢
- 10 ay
Ama onları tercih ederler genel olarak 🌸
- 10 ay
Cok mantikli fenomensin
- 10 ay
Teşekkür ederim, senin güzelliğin 🌸😅🌸
Soran10 aySktrn kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 10 ayben aşıksam evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayNeden ayrildigini sana mantikli sekilde anlatirsa olur, belki kocasi onun telefonda baska erkeklerle mesajlarini gordu? Ya da erkek ya da kadin evlendikten sonra hemen degisti, bakimsizlasti, karakteri bozuldu rahatliktan dolayi, belki cinsellikte kadinin asla yapmam dedigi seyler en hos seylerdir ve adam ben yapamam dedi ayrildi. Ne yani sende mi olur dersin ayni sıkıntıları sende cekersin. senin herseyi sormaya hakkin var asla cekinme. anlasamadik vs derse asla inanma. Birde sevgiliyken evlendilerse felan kesin kotu seyler vardir altinda. Iyice sorustur millete ve ona da sor. Yalanda soyleyebilir aldattiysa kadin.
31 Yorumla
Soran10 ayÇok güzel konuştun
10 ayBen de boşanacağım, tekrar evlenmek yasak mı oluyor yani... Yorumlar çok değişik.
Boşanmış insanda , insan. Aynı senin gibi. Kalbine kafasına bakmanı tavsiye ederim.26 Yorumla
Soran10 ayÖncelikle geçmiş olsun da çoğu beni yanlış anladı hayatta herkesin başına geleben şeyler ben insanların olumsuz kötü geçmişlerine bakmıyorum kimse melek değil ki diyor ya peygamberimiz hangimiz ilk günahsız sa taşı o atsın hesabı ben sadece görüş fikirleri merak ettim hatta verdim cevaplar da bakabilirsin ve ne iğrenç yorumlar var silmekten bıktım insanlar gerçekten çok ahlaksız klavyeden sayıyorlar ahlak bekçisi ilişki uzmanı oldular. Peki sen niye boşanıyorsun problem ne
- 10 ay
Sen kimseye bakma onun kalbine aklına bak
Sebebi değişim diyebiliriz
Soran10 ayValla günümüzde bunu çok görüyorum insanlar beklentileri istedikleri gibi çıkmaya biliyor ya da karşı taraf kendini yanlış lanse ettiriyor gerçekten çok geçmiş olsun diyim her şey iyi olur senin için 🙏.
Ben çoğu iğrenç yorumu aldırmıyorum zaten siliyorum pis olan niyetleri de hatta biri yazmış sana onu bile sildim- 10 ay
Teşekkür ederim
İnsan bu her şey beklenir...
Soran10 ayAynen öyle dilerim ki her şey gönlünce olsun 🙏
- 10 ay
Senin içinde diliyorum 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kanka karar senin. bizler icin bu politikanın gelişmesi iyidir. dulları alması erkeklerin. toplumdaki bekar kız oranını da arttırır. bu arada bu senin özel kararın. yargılayadabilirsin yani. bi kız ben zengin istiyorum diyebiliyorsa. görücü usulu bi de bilmiyorum hosuna gitti ise begendi isen bu eksiyi görmeyebilirsin. senin bakıs acın dediğin gibi. hayat cok farklı cok değişik hayatlar yasayanlar var.
10 YorumlaHerkesin başına gelebilir ama bu şekilde sorup aklında şüphe kalıpta karşı tarafa sürekli söyleyip bunu hissettireceksen olmasa daha iyi olur.
32 Yorumla
Soran10 ayŞimdi dostum ben bunu tanımıyorum görücü usulü buldular. Ki ben hayatımda da hiç evlenmedim bekarım adı bekarım yani kimse masum değildir. Hani senin de dediğin gibi sürekli bı yemeği kızdırıp kızdırıp öne koymanın anlamı yok. Valla senin gibi mantıklı akıllı insanları Allah ağrıtıp incitmesin. 🙏
10 aySenin olayını bilemeyeceğim ama ben seninle olur mu asıl derdim? Sanki kirlenmiş gibi konuşuyorsun, evlenip boşanmanın bir insanı ne gibi bir tecrübeyle tanıştırdığını bilemeyip bunu yaşamamış olmanın seni daha iyi yaptığı yanılsamasına ikna olmuş olduğundan, kısmetlerin kaçmıştır muhtemelen daha kaçacaktır da...
Sence senin avantajın ne ki, bu "dul" senin şüphelerini uyandırıyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayYani 3 ayda boşandıysa bir araştırmak lazım. Hangi tarafta sıkıntı var diye. Eğer kadında sıkıntı yoksa kocası sıkıntılı problemli biriyse evlenilir neden olmasın. Ama sürekli yüzüne vuracaksan hiç girme o toplara. Ne kendi hayatını zindan et ne de kadının
12 Yorumla
Soran10 ayYukarda da belirttim kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil nasip kısmet hayırlısı olsun
- 10 ay
Öyle tabi ki yargılamak değil zaten ilerisi için araştırma yapacaksın hu en doğal hakkın.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBebeği yoksa kabul edenikirsin. Ama neden boşandı bu kadın. Doğrusunu öğren. Aynı sebeoten dolayı bir gün sende onunla boşanmak zorunda kalma.
12 Yorumla
Soran10 ayÇok güzel yere değindin başkan onu. Sorguluyor araştırıyorum
- 10 ay
Teşekürler.
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenmiş boşanmış kadın, bir şey diyemem ama günümüzde boşanmaların kadınların geçimsizlikleri yüzünden olduğu gerçeğini kabul edersek boşanmış kadınla evlenmek tercih edeceğim bir durum değil.
24 Yorumla
Soran10 ayGardaşım haklısın ama birde karşı tarafı dinlemek lazım örnek veriyorum karşı taraf şiddet görüyorsa ya da aldatilıyorsa mecbur ayrılacak diye düşünüyorum ama sen sonuna kadar haklısın
Cevap sahibi10 ayÇoğu erkek kadınlardan daha masum
Soran10 ayBaba Allah herkesin gönlüne göre insan versin ne diyim
Cevap sahibi10 ayAmin brocum Amin
10 ayDostum zor olur senin için. Kişisel olarak asla yargılamıyorum herkesin başına gelebilecek bir süreç. Maalesef benim de başıma geldi. Sorun tam olarak şurada olacak. O kısa bile olsa böyle bir şeyi kötü bir şekilde deneyimlemiş olacak. Sense henüz başına böyle bir şey gelmediği için evliliğe karşı daha pozitif olacaksın. Bilmiyorum anlatabildim mi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dul olmasina takmayacaksan, ilk ben olmalıyım derdin yoksa çok büyük travmaları da yoksa bayanın olmayacak bişey değil çocuk da yoksa. Ama bazen gençler ister aileler istemez o da ilerde sorun yaratır erkek ailesinden illaki etkilenir bu noktada kendi kararlariniz olmalı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Olabilir anlamamislardir.
Belki kadının çok fazla isteği olmuştur.
Belkide erkeğin. Bunu bilemeyiz
Ama ortak noktada buluşmuş ayrılmışlar.
Umarım sizin içinde hayırlısı olur.
Bazen sadece erkekler suçlu olmuyor.
Kadınlarında çok fazla istekleri olabiliyor.
00 YorumlaOlur neden olmasin kalbi güzel olsun yeter çok bi gecmiside yokmuş 3 ayda ne var ki
16 Yorumla
Soran10 ayAslında 3 ayda neden ayrılmış olabilir ki sorusu var kafamda
Soran10 ayYoksa yani kimse dört dörtlük değil onu biliyorum hani bende melek değilim amacım hani evim yuvam olsun o
Soran10 ayValla işte dikkatli ce araştırmaya koyuldum benim sormam olmaz annem kız kardeşim sorsa daha iyi kadını kadın daha iyi tanır erkeği erkek daha iyi tanır:)
Soran10 aySana istek attım aslında bı çok şey var da anlatamıyorum burada olaylar karışık 😀
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenip ayrılmış biri illa sıkıntılı kötü biri demek değildir veya öyle de olabilir tanımadan bilinmez. Kimse ayrılmak için evlenmez ama boşanmışsa vardır bir sebebi baştan konuşulması gerek mesela açık olunmalı bazı konularda ben öyle düşünüyorum
Bu sizin için önemli bir konuysa sürekli aklınız takılacaksa evlenip ayrılmış olmasına baştan kabul etmemelisiniz.
10 YorumlaTabi ki evlenip ayrılmış biriyle ilişki yaşamak mümkündür ve başarılı da olabilir. Önemli olan, her iki tarafın da açık iletişim, anlayış, sabır ve karşılıklı saygı göstermesidir.
14 Yorumla
Soran10 ayHaklısın valla
Soran10 ayher şey gönlünce olsun 🙏
10 ayolur , evlenip boşandı diye redetmek saçma yanlış evlilik yapmıştır ayrılmıstır olabilir herkesin başına gelebilir karakteri düzgün olsun aldatmamış olsun seviyorsam evlenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayKabul edebilirsin. Evliliği kısa sürdü diye. Bu bir kadını kötü yapmaz. Belki evlilik insanı değil. Belki de evliliği umduğu gibi olmadı. Onu tanıman lazım. Şans vermen lazım.
Ön yargılı olanlara kulaklarını kapa.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden ayrıldıkları önemli. Aldatılmışta o yüzden ayrılmışsa sorunlu biri diyemezsin mesela, ya da şiddet görmüşse ondan ayrılmışsa yine sorunlu denmez. Tamamen ayrılma sebebiyle alakalı.
01 Yorumla
Soran10 ayVallahi kardeşim düşüncelerimiz aynı çoğu kişi burada beni yanlış anladı
10 ayOlabilir insan olanın basina iş gelir napsin senin başına gelmeyeceği ne malum bence senin burada ilgilenecegin şey huyu suyu olmalı nasıl bir karakter de bir insan olduğu olmalı onu anlamaya çalış gerisi önemli değil bence
00 Yorumla
10 ayBence evlenip boşanmış olması tek başına problem değil. Sonuçta herkesin geçmişi olabilir; önemli olan neden kısa sürdüğü, o süreçte neler yaşandığı ve şu an geçmişiyle tamamen vedalaşmış olması. Eğer hâlâ eski eşiyle bağları yoksa, dürüst ve samimiyse bence kabul edilir. Geçmişiyle değil, şu anki karakteriyle ve nasıl davrandığıyla ilgilenmek daha doğru olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur tabi sonuç olarak ayrılmış onu sevmiyorsa gönlü sendeyse evlenilir
10 YorumlaBen olsam kabul etmezdim 30 yaşından küçük evlenip ayrılmış ise asla kabul etmezdim
10 Yorumla
10 ayKarşılıklı aşk ve güven varsa olmaz denemez. Anlaşmaya çalışırlar, zaman verirler, olacağı varsa olur. Hayatta farklı farklı hikâyeler var, baştan olmaz denilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende evlendim boşandım şu an boşanma aşamasındayim ama ikinci bir evlilik düşünmem herhalde çünkü hiç güzel bir evliliğim olmadı hep şiddet küfür hakaret bir sürü bir sürü kötü şey en son ölümden döndüm,
05 Yorumla- 10 ay
Boşanma süreci mahkeme olarak ne kadar sürüyor
Cevap sahibi10 ayÇekişmeli olacağı için 3 yıl falan da sürebilir
Soran10 ayCok geçmiş olsun
- 10 ay
Geçmiş olsun
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim🙏
10 ayEvlenmiş ayrılmış olması bir şey eksiltmiyor. Yeterki, sana karsi olan sevgisinde, saygısında, aşkında eksiklik olmasın. Belki seni, ondan daha çok sever.. kim bilir
00 YorumlaAslında olur fakat bana değil başka bir hanımefendiye ama boşanmak tekrar biriyle olmak istemek gayet normal şeyler
03 Yorumla
Soran10 ayBana değil den kastın ne orayı anlamadım
Soran10 ayCidden ne demek di bu :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayÖn hükümlü olma. Önce bir gör konuş neden boşandı öğren. Aklına yatar kalbin de ısınırsa, gerisini halledersin
00 Yorumla Ben kendi dengimle evlenmek isterim açıkcası
04 Yorumla
Soran10 ayMesela dengin nedir?
Soran10 ayAllah gönlüne göre versin
Aldatılmış eşi ölmüş ne bilim aileler yüzüne aralar açılmıştır olabilir ama başka türlü evlilik yürümesi zordur
00 Yorumla
10 ayBüyük konuşmak istemiyordum evlenmiş ayrılmış olabilir ama çocuklu biriyle evlenemem
04 Yorumla- 10 ay
*istemiyorum
Soran10 ayPeki dostum ben çocuklu diye bişey dedim mi?
- 10 ay
Ben sen dedin diye değil boşanmış olabilir ama çocuklu olmaz dedim kendim için
Soran10 ayAnladım valla kafam yandı 😀burada çoğu kişi olayı çok farklı algılıyor bende seni öyle sandım kusura bakma 🙏
10 ayAyrilma sebebi cok onemli. Belki ayrılık sebebi senin de kabul edemeyeceğin ve yasayacağın bir problemdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen aynı durumda olsaydın seni kabul etmelimiydi kadın?
01 Yorumla
Soran10 ayYav usta ben kötü bişey sormadım ki benim burada demek istediğim şey 3 ay evli kalıp ayrıldı şey hani fikirleri merak ettim ki açıklamalarda belirttim burada çoğu kişi beni ya yanlış anladı ya da tanımadıkları insana çamur hakaret etti aynı olay benim başım gelse değil herkes yaşayabilir hayat bu insanları yargılamak kimsenin haddine değil ki başkan
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Çocuk olmadığı sürece ben problemli bakmıyorum tabi neden ayrıldığı da önemli
01 Yorumla
Soran10 ayEvet o çok önemli
10 ayAldatma geçmişi yoksa, eski kocasıyla bakire olarak evlendiyse olabilir.
02 Yorumla- 10 ay
Eski sevgilisine bekaretini bedava veren kadınlardan bin kat iyidir.
Soran10 ayAynen de öyle kral şeref herşeyden önce gelir bakalım araştırıyoruz
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilik hak sa boşanmak da hak anlaştıktan sonra olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNikahsız birbirleriyle beraber oluyor insanlar artık
Dul diye isimlendirilen bi kadınla evliliği mi soruyorsun08 Yorumla
Soran10 ayYav siz lafı nerden anlıyorsunuz yukarı git bak ben dul mu demişim
Cevap sahibi10 ayEvlenmiş ayrılmış kişilere dul denmiyor mu peki
Cevap sahibi10 ayHakaret gibi geliyor bende sevmiyorum ama söylem bu şekilde
Soran10 ayYav öyle diyenlere kulak asma benim açıklamama. bak
Cevap sahibi10 ayEvlenmiş ayrılmış demişsin
E bende aynı şeyi diyorum
Cevap sahibi10 ayAyrıca tabi ki olur niye olmasin ki
Uyustuktan anlastiktan sonra
Soran10 ayAllah herkesin gönlüne göre versin
Cevap sahibi10 ayAmin sizin de
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eski eşini aldatıp boşanmadığı sürece ciddi düşünürüm
00 YorumlaSenin tercihin bu hayatı sen yaşayacaksın biz değil
00 Yorumla
10 ayevlenmiş ayrılmış biriyle sevdikden sonra olur neden olmasın
00 Yorumla
10 ayçocuğu olsa sıkıntı olurdu da 3 aydan nolcak
00 Yorumla
10 ayAilen problem etmiyorsa sen de seviyorsan bitmiştir bu iş
00 YorumlaZihniyetin iğrenç abi 3 ayda ne oldu ne bitti merak ediyorum ne demek ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. çok dikkatli olmalısın neden ayrılmış sordun mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birey birbirlerini kabul edip geçmişe filtre çekerse tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aradan uzun zaman geçtiğinden emin ol. Aklında eskisi hiç bir şekilde kalmasın.
00 Yorumla
10 ayBu şekilde evlenip çok mutlu olan gördüm kızı tanımaya odaklan sen
00 Yorumla
10 ayKuzenimde 3 ay evli kalıp boşandı.3 ay mı demek dile kolay ama karşısında narsist biri olunca psikolojisi bi yere kadar kaldırdı
113 Yorumla
Soran10 ayGerçekten Allah iyiler ile karşılaştırsin ne diyim çünkü insanlar maske takıyor bı bakıyon iyilik meleği halbuki hepsi rol sahteler gerçekten geçmiş olsun diyorum
- 10 ay
Aslında onun gerçek yüzü belliydi ama kuzenim evlenince değişir belki gözüyle bakmış. Size tavsiyem tanımaya calısmanız. Sizi rahatsız eden bişey gördüğünüzde uzaklaşmanız
Soran10 ayValla dostum bir insanı değiştiremesin kadın erkek değişmez insan. Aynıdır ve bi insanı en iyi nasıl tanımak konusunda ben bu telefonla sık muhabbet arama sorma olayına karşıyım karşına alırsın konuşursun zaten bi insanı ya uzun yola gittiğinde ya alışveriş ye ya da masada tanırsın derler
- 10 ay
Evet insanları sen degistiremezsin ama sana değer veriyosa kendi değişir
- 10 ay
Bazıları telefonda konusarakta kendini belli ediyo
Soran10 ayGenelde bir taraf böyle yaparken diğer taraf halinden taviz vermiyo o yüzden bitmesi en iyisi olmuş kuzeniniz adına
- 10 ay
Evet ama arada cocuk var
Soran10 ayNasıl yani
Soran10 ay3 ayda çocuk mu yaptı 🤦
- 10 ay
maalesef
- 10 ay
Korunmayla alakalı pek bilgisi yoktu
Soran10 ayAllah yardımcısı olsun zor
- 10 ay
Insallah
Gizli Üye(25-29)10 ayhayır o ilk düğün heyecanını benimle yaşaması lazım
09 Yorumla
Soran10 ayİnşallah yaşayan birini bulursun
Cevap sahibi10 ayya bi git kendi durumun için milletin hayatina laf atma bisi sordun fikrimi söyledim bos konusma
Cevap sahibi10 aykudurmuşsun yazık
Soran10 ayBen sana dua niteliğinde söyledim sen yanlış anladın delimisin sen?
Soran10 ayKimin hayatına laf atmışım ben isteğine karşılık inşallah bulursun dedim dua da edilmiyor arkadaş
Soran10 ayHanım efendi yorumuna cevap verdim insanlara bak bakalım ne demişim şu kudurmuşsun kelimesi ne ya terbiyesizlesme
Cevap sahibi10 aytamam kusura bakma sinirliydim zaten yanlış anladim patladım kusura bakma tekrardan
Soran10 ayUmarım her şey gönlünce olur sana duam inşallah her şey istediğin gibi gider kalbin gönlün gibi geçsin hayatın 🙂🙏
Cevap sahibi10 ayteşekkür ederim seninde öyle nasıl istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa öyle olsun..
Gizli Üye(25-29)10 ayOlur niye olmasın ama çoğu kişi boşanmış kadını suçlayıp boşanmış erkeğe deneyimli gözüyle bakıyor bu tipleri sakın ciddiye alma
00 Yorumla
10 ayNeden ayrılmış niçin ayrılmış para yüzünden mi anlaşamamazlık mı evlenince başka bir şey mi oldu gibi soruların temelinde yatan nedenleri ile ortaya çıkan sonuçlar birlikte düşünülür ben olsa ama mortingen yapardım
00 Yorumla
10 ayşu an sevgililer bile evlilerden çok şey yaşıyorlar. Yani ne var ki anlaşamamış ayrılmışlar. Bence olur yani her insanın başına gelebilir. Konuşun görüşün
01 Yorumla
Soran10 aydaha ortada bişey yok 😄 onlar tanışmak istedi ben şu an şehir dışındayım şu an sadece annem ailesi ile tanışma sürecinde diyim
10 ayBuna sen karar vereceksin KS değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayŞöyle düşün o evlenmiş ama evlenmeden onun yaşadıklarını yaşayam bir sürü insan var
10 Yorumla
10 ayNet cevap veriyorum sana: HAYIR.
Bu soruyu sorduğuna göre ya ortalama bir kadın ile ortalama bir ilişki hakkında konuşuyoruz ya da senin içinde şüphe var. İki durumda da kesinlikle hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYapabilirim olur diyorsan olur ama önce iyi tanımak lazım
00 Yorumla
10 ayKişinin sizden önceki yaşamı deneyimdir. Bu durumu size bir engel değil tecrübeli bir kimse olarak algılarsanız olaya bakışınız, davranışlarınız değişebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayOlabilir ya yadırgamayın tanıyın onu inşallah mutlu olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBence herkes dengiyle evlenmeli kınamıyorum ama başından bir şey geçmiş sonuçta
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat