..
'Sözlere sığmayan küfür gibisin.."

Bize yazmayan sevgili başkasına mı yazıyordur?
..
'Sözlere sığmayan küfür gibisin.."

Bize yazmayan sevgili başkasına mı yazıyordur?
Bazen birinin sessizliği seni düşündürür, neden yazmadığını, neden yok olduğunu merak edersin. Ama insan gerçekten isterse bir yolunu bulur, bir kelimeyle bile yokluğunu unutturur. Yazmıyorsa ya uzaklaşmak istemiştir ya da başka bir sıcaklığa yönelmiştir. Çünkü kalbi sende olan bir insan, bahaneye sığınmaz. Bekletmez, oyalamaz, susturmaz. Belki de bu yüzden en çok, sessiz kalan değil, başka birine cümle olan insan incitir. Ve sen, hâlâ onun gelmesini beklerken, o çoktan başka bir yolda yürümeye başlamıştır. Gerçekten isteyen biri, yokluğunu bu kadar hissettirmez.
Bazen yazmaması bize karşı gerçekten bir şey hissetmediği için olur bir başkası ile iletişimde olduğu için olur bazen de hisseder ama kafası karışıktır korkuları vardır ama yine de eğer net konuşacak olursam eğer biri seviyorsa bunu allem eder kallem eder ama bir şekilde hissettirir..
Yazmazsa kendi bilir. Ben hayatımda canı isteyince yazan, istemeyince yazmayan birini istemem.
Ya vardır ya yoktur biri hayatımda. Uyarırım hala devam ederse ben de yazmam. Sonra da yolun açık olsun derim.
Bize yazmadığı sürece başkası çok da önemli değil gibi 🙃
Yazarsa sorun yok yani, öyle mi?
Hayır... Bir başkasıyla konuşmuyor olsa da bize yazmadığı gerçeğini değiştirmiyor diyorum...
Burada asıl acıtan eylem yazmaması...
Belki şarjı bitmiş olabilir, hemen acılı düşünme 😀
Banane bitmesin 🤪😂
Müsait bir yerde mutlaka şarj edip dönüş yapacaktır, iyi niyetli düşün:)
Şarj tamamen bitmeden şarj etmeye özen gösterilmeli 😏
Aman canım, ne desek bilemedim şimdi! 😅 İlgiyi eksilten taraf kesinlikle bir şeylere kapı açmış olabilir ama hemen karamsarlığa kapılma. Belki hayatında yoğunluk vardır, belki kendi içinde bir şeylerle mücadele ediyordur. Sadece sessizliği değil hislerini de gözlemle. Kalbinden diyaloğu kesme, bu işler konuşmayla çözülür! 🫶✨
Cevap
14Cevap
genelde öyledir evet
Şöyle bakıyorum bu duruma bazen insanlar duygusal olarak yorgun, stresli, üzgün veya düşük modda olabilirler. Bu tür durumlarda iletişim kurma isteği azalabilir ve kişi kendini kapatabilir. Bizimle ilgili olmayan, kişisel bir süreçten geçiyor olabilirler.
başkaları için nasıldır bilemem ama bu konuda bilinenin tam aksineyim. İçim kan ağlar yazmam o kişiye ama yine başkalarına yazmam. Ya da biri erkek dostum, biri sevgilim, sevgilimle ayrılsam üzülür, herkesle iletişimi koparır, erkek dostumada yazmayabilirim. Ben ayrılmışsam da o dönem hayatımda kimse yoktur, tamamen yalnızımdır yinede bu kararı alırım.
Açıkçası şöyle söyleyeyim biriyle konuşmaya başladığım zaman bazen sohbeti salarım karşı tarafta acaba devam ettirecek mi konu açacak mı yoksa sürekli ben mi anlatacağım diye baktım ki karşı tarafı saldığım zaman bana geri gelmiyor görüldü atıyor ya da konu açmıyor ya da görüldü atıyor ki genelde hep görüldü atarlar finalde bakarlar ki karşı taraf konu açmıyor görüldü atarlar direkt takipten çıkartıyorum
Olabilir de olmayabilir de, yazarsa ne olacak kardeşim, insanın seni sevmesini istiyorsan kendisini özgür bırakacaksın.
Bilemeyiz ama bize yazmıyorsa bizden yana bir sorun var demek ki onun için
Belki de kimseye yazmıyordur. Bana yazmıyorsa pek bi önemi de yok ne yaptığının
Kesin böyledir diyemeyiz kişinin karakterine bağlı bence
Yazarsa yazsın amaaan kime değer veriyorsak zaten bi havalara giriyorlar.
Seven vakit ayırır ayirmiyorsa sevmiyodur ya da biri vardir
Eğer ben birinden bir cümle beklerken o biri gidipte başkasına paragraf yazıyorsa o paragraftaki her harf ona... yük olsun.. :)
Bu işler böyledir bize namuslu takılan kızlar başkalarına başkalar
Size yazmayip başkasına yazan bir kizadan Uzaklaşın unutmayın sizin intikamınizi bir başka erkek alacak ondan
Bu durumda senin de baskasina ysziyor olman lazim😀
Muhtemelen, herkes koltuğunun altına birini sıkıştırmış geziyor.
Nokta atışı tamamen dogru
Bence kesin başkasına yazıyordur
Korkuyordur belki emin olamıyordur karşısındakinden bla bla
Birinin önceliği değilsem olmamayı tercih ederm
Öyle oluyo maalesef tecrübeyle sabit
Hemen kötü düşünmeyin. Belki kolları kopmuştur.
Güven yoksa her an her şey mümkün.
Kimseye yazmıyor da olabilir
İhtimaller dahilinde abi
Olabilir
Olmayadabilir
Haklısın
Aynen başkasına köpek oluyordur cünkü onlar ona layık
Aynen ama bize yazanda başkasına yazıyordur
evet ne yazık ki
Yoo başkasıyla sevşyordur 😂😂
Evet boş durmak istemez.
Başkasına yazıyordur. Değişmez kural.