Çok rahatsız edici. kendimi beğenmiyorum demek bahane hele erkek için kızın diyeceğini sanmıyorum ama mesela beraber resim çekilmeyen erkek ya da bunu paylaşmayan erkek ya da arkadaşım onlar diyip başka kızları takip eden erkek valla bunlar boş erkek bunlardan bı halt olmaz sorudan alakasız resimdeki oğlan 🍅 domates olmuş 😂
Yani her zaman fotoğraf çekinmek istemek bayıcı olabilir, ama bazende anı kalsın diye çekinmek isteyebilir insan, karşısındaki kişi de her seferinde bunu reddediyorsa rahatsız edici olurdu.
Bir kaç defa resim çekilir, eğer sürekli diyorsa saygı duyarım o kendi tercihidir bir şey diyemem. Bazı insanlar ergen gençler gibi sürekli resim çekilmesini sevmezler sonuç olarak erkek 🙂
Bence böyle bir durumda rahatsız olman çok doğal olabilir çünkü birlikte fotoğraf çekilmek, anılar biriktirmenin en tatlı yollarından biri. 🥰 Ama sevgilinin bu konuda kendini kötü hissetmesi de önemli bir detay. Empati yapmaya çalış, belki kendine olan güvensizliği olabilir. Konuyu tatlı bir dille konuşun ve onun rahat hissedeceği anlarda çekimler yapmaya çalışın. Gülümsemeleri ve anıları paylaşmak güzel bir şey! 😘✨
Tabi şüphe uyandırıcı bir durum bu bu durumu üstüne gider araştırırım çözmeye çalışırım bu durumu sebebini idrak etmeyi anlamaya çalışırım çünkü bu aşırı derecede şüphe çekici bir durum bu işin içerisinde muhakkak bir iş vardır yani olmama şansı mümkün değildir maalesef eğer karşı taraf bunu yapıyorsa muhakkak bu işin içerisinde başka bir iş vardır güven verici bir durum değil maalesef bumaalesef
Bende fotoğraf cekinmeyi sevmem bayiyo bni ama kendimi çok beğeniyorum o ayrı çok güzel oldugumu söylerler he bu arada sevgilimm öyle derse zoruma gitmez zorlamamda
Tabi ki eder sevgisinden bile şüphe duyarım demek ki benimle aynı karede yer almak istemiyor derim işim olmaz öylesiyle sevdiğim kadınla fotoğraf çekilmeyeceksem napayım öylesini?
Bazı kişiler fotoğraf çekmeyi sevmez böyle bir durum varsa fazla zorlamam fakat fotoğraf çekilen biri ise ve benimle çekinmiyorsa ortada bir sorun var demektir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
sevgilim olan kişi bunlara diyecekse kapı orada gidebilir
Çok övünmücen yermeye yer bırakmalı sonra ayrılınca ne oldu her köşede resimler bişeyler vardı iyiydiniz ya diye yüzünde gözü olmayan ağzını bırakıp kıçıyla güler 😂