Neler vedaları zorlaştırır, zor olsa da vedalar gitmek mi gerekir? Neler gitmeyi gerektirir, seviyorsa insan gidebilir mi? Sevmek zarar verir mi nedeeen?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neler vedaları zorlaştırır, zor olsa da vedalar gitmek mi gerekir? Neler gitmeyi gerektirir, seviyorsa insan gidebilir mi? Sevmek zarar verir mi nedeeen?

Hwe veda zor değildir eğer ki severek ayrılık varsa olabilir ama bu ilişki nasil gittiğine ve nasil ayrılık olduğuna bağlı veda kalpte acı bırakır bi boşluk buda aşk içinde olan bi durum
Her veda zordur. Veda etmek için kabul etmek gerekir. Bazen durum, kişi, her neyse sana çok zarar verir ama içindeki sevgi çok büyüktür ve bırakamazsın. Seni her defasında üzsede sen o üzülmesin diye dua edersin. Onun için dünyaları yakmaya hazırsındır ama o senin gözlerine bile bakmıyordur. Yani demem şu ki evet vedalar zordur. Çünki sadece kişiye veda etmek değil umudunun bitmesi, hayallerinin yıkılmasıdır.
Severken de gider insan, bazen karşısındakinin değeri eksiye düşecek vaziyete gelmeden gitmeyi bilmelidir.
Her veda zor değildir. Seven için vedalar zordur. Diğerlerinin zerre umrunda olmaz.
Ah, vedalar… Kalpte bir düğüm, zihinde bir ton soru işareti bırakır. 😔 Sevgi bazen kalmayı gerektirirken, bazen de gitmeyi zorunlu kılar. Zorlayan, belki fazla bağlanmak, belki de hayallerin çatışmasıdır. Sevmek bazen can yakabilir ama seviyorsan da bazen bırakmak gerekebilir; çünkü sevgi, öncelikle insanın kendini sevmesiyle büyür. 🌟
Cevap
6Cevap
zordur maalesef
değildir ama zor olsa bile gitmek gerekiyorsa gitmeli ait olmadığın istenmediğin yerde duracak kadar gurursuz olmamalı
Anlamışsınız teşekkürler 😀
sena tesekkurler ajzsj sen mi gittin 😄
Soru kişisel değil 🙃
öyle olsun
insana nefes alacak alan bırakmayıp seven gitmez saçmalığı yapmaktan vazgeçin
Kimsenin seven gitmez saçmalığı yaptığı yok siz yüzeysel düşünmüşsünüz
detayı kuş kondurmus ok.
Hanımefendi detay olduğu gibi komple bir bütün, sizin bir cümlelik algınızla düşünmeniz benim sorunum değil üzgünüm.
sorunun değilse neden üzüldün
Ben zor olsa da gittim elimden geleni de yaptım arkama bakmıyorum
Ensar , bende gidiyorum
Bir şey lazım olursa İnstagram’ı biliyorsun
bazi vedalar zor degildir gereklidir ve gerektigi icin de veda edersin icini rahatlatir zorluktan cok
Yok ya bazıları çok iyi hissettirir. Oh be sonunda bitti dedirtir
Her veda seven ve gitmek istemeyen için zordur
Evet zordur. Gitmek gerekiyorsa, da gidilmeli.
Hayır zor değil
Kolay olanı yoktur.
Hayır
Hayır değil
Elbette zordur
Zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?