4 yıldır çalıştığım işimden bugün ayrıldım. Arkadaşlarla bir sürü güzel zamanlar geçirmişiz, alışmıştık birbirimize zor oldu. Boşlukta hissediyorum kendimi.🥺🥺

4 yıldır çalıştığım işimden bugün ayrıldım. Arkadaşlarla bir sürü güzel zamanlar geçirmişiz, alışmıştık birbirimize zor oldu. Boşlukta hissediyorum kendimi.🥺🥺

Evet zordur ama vedalar olmasa insanın düşünceleri bence hala ufak bir çocuk gibi ruhunda yaşamaya devam eder. Veda etmeyi sevmem, mümkün oldukça veda faslından uzak dururum. Senede bir babannem gelirse anca onunla veda ederiz. Bu hariç en son vedam asker arkadaşlarıma olmuştu. O yol bitti ve o yolu artık geride bırakmak gerekiyordu, seninde yolun buraya kadarmış. Kariyerinde daha önemli yerlere gelebilmek için, hayatına şekil verebilmen için iyi veya kötü bu adımı atman ya da birisinin vesile olması gerekiyordu. İyi veya kötü ayrıl bu sorun değil, ancak her şeyin sana bir katkısı oluyor.
Tabiki yaşadığımız hiçbir şey boşuna değil, tecrübe kazandırıyor bir şekilde
Cevap
22Cevap
Veda ettiğim kişiye göre değişir
Gerçekten zor bende üç gün önce pek sevdiğim birine veda ettim duygusal olarak gerçekten yıkım
Nasip diyelim🤷♀️
Sevdiğin bi durum dan ayrılık varsa zordur 😥 insan sevdiği bir şeyi bırakmak veda etmek istemez
Bu hissi anlıyorum. İnşallah daha iyi fırsatlar bulursun
Ben mi ruhsuzum bilmiyorum ama vedalar bana hiç korkutucu gelmiyor.
Bazı vedalar yerindedir ve tam aksine kolaydır 🙂
Vedalar seven için zor istemeyen için bir rahatlıktır
Evet ôzellikle en sevdiğin kişiyi asla geri dönmeyecek şekilde veda ediyor isen.
Alışkanlıklar zor unutulur. Zamanla geçecektir.
Her ayrılık zor. Bende 6 ay çalıştığım yerden ayrılırken üzülmüştüm halbuki hiçte sevmezdim
İyi iş arkadaşların varsa zordur etrafın şeytan doluysa bayramdır
Her zaman degil ama bu veda ettigin işe kişiye bagli diyelim :)
Doğru evet🙂
Bende 5 yıldan fazla oldu çalıştığım yerde, evlenirken ayrılıcam ve kesin bana da zor gelicek 😔
Değildir. Bazı vedalar kolaydır. Sevdiğin bir iş ortamından ayrılmak zordur ama.
O şarkı bitti. O fotoğraf yırtıldı. o numara silindi. o şehir terk edildi. Peki ya anılar anılar? Vedalar zordur ama vardır herşeyde bi hayır demek lazım 🤨
Neden ayrıldın işinden
Ailevi sorunlar diyelim
Hayırlısı olsun o zaman
Aynen inşallah
Neden ayrıldın
Vedalar her zaman zordur.
Maalesef her zaman çok zordur.
Benim için hep zordur.
Cok zordur ya. Tarif edemem ne kadar zor oldugunu.
Kolay olan var mı ki
istifanı kabul etmedik geri dön
Hiç sevmem, veda etmeden gittiğim olmuştur
Neden ayrıldın
Ailevi sorunlar
Anladım hayırlısı olsun insan her şey e alışıyor. İlk bir iki ay arar sorar iş arkadaşları sonra unuturlar
İnşallah sorunların da çözülür 🤲🤲
Amin teşekkür ederim 😊
Ricaederim canım hayırlı günler dilerim 😊😊🥰
Bende çıktım işten duygularına hakim ol
Cokkkkk
Zordur bence
Her zaman zordur
Kahretsin, öyledir..
Zordur
Biten her şey zordur
Ne iş yapıyodun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?