İster özel anlamda.
Vedaların hepsi zor mudur?
Ya size göre?
Ya da..
Sizce bu cümlenin sonu nasıl olmalı?

Vedalar ve vedalaşmalar benim için hep çok zor oldu. Bu sebeple kimsenin hayatından gidemedim, benim hayatımdan gidenleri de öldü saydım. Böylece ne veda ettim nede vedalaştım. Hayatımda olanlar ve ölüler hep duamda, hep benimle.
İnsan istediği, kalmayı düşündüğü yerden kolayca ayrılamaz..
O kadar yorum yaptım EİG seçersin diye, sonunda seçtin, neyse EİG için teşekkürler..
Genelde görüşler birbirine yakın olduğu için seçmek zor oluyor. Ayrıca EİG' biz benden yüksek.😌
Fikirlerini beğendiğim insanlara düzgün yorum yapmaya çalışıyorum, makara olmaktan ziyade.
Teşekkürler..
Sürekli makara yapan insanları kale almam zor oluyor.
O yüzden soru ve tepkileri beğeniyorum.
Anladım.
Hayırlı akşamlar..
Hayırlı akşamlar, yanlış anlamayın, başka niyetlerim yok.
Estağfurullah.
Aklıma gelmemişti.
Zordur ben de..
Hala kanayan yaramın dikine tırpan vurmak gibi.. Boğazımıza düğüm dediğimiz onlarca ilmek sayısını bir çırpıda kaldırmaktır yerinden.
Ben vedaları sevmiyorum
Hele ki, "el" oluşları.
Başka söze gerek yok zannederim.
O halde teşekkür ederim. Veda uğramasın kalbinize. 💫
Hepimize inş.
Çok değer verdiğim az sayıda kişi dışında diğer insanlara veda etmek benim için kolaydır. Hiçbir şeyin kalıcı olmadığını ve herkesin kendine özgü bir yolu olduğunu bildiğim için kimseye fazla tutunmam.
Cevap
23Cevap
Bana göre zor değildir. Tavırları ile göstermekten ziyade sözleri ile söyleseler çok daha kolay olacağı kesin..
Ama işte insanlar söyleyerek daha çok dokunacağını düşünüyorlar ama çok yanılıyorlar..
Vedalar hep zordur. Hep acı verir insana, sevdiğin veya vedalaştıktan hemen sonra özlemeye başladıysan işte o vedaların en zorudur.
Ne den veda eder bir insan hiç anlamadım okadar yara varki içim de ne dile geliyor ne de o yaralar kapanıyor...
Evet vedalar zordur...
Bu yüzden bazen vazgeçmek gerekir arkana bile bakmadan gitmek...
Zaten onu sana yaptıran da vedayı haketmiyordur
Hiçte zor değil hiç birseyi takmadım için vedada olur ölümde olur herşey olur yani hayat bana bunları öğretti çünkü
Bence vedaların hepsi zor değil. O istemediğin misafirin gitmesindeki veda bir zaferdir mesela.
Ayrılıklar zamana tabiidir gönüllere hükmedemez eğer gönüller birse o bağı kimse kesemez
Vedaları ben saçma buluyorum. Özellikle bu zamanda zoraki vedalar için geçerli tek sebep ölümdür.
Eğer sevmediğim şeyleri yapıyorsa umrumda olmaz ve öylede oluyor
Vedalari sevmem veda da etmem kendine iyi bak her şey gönlünce olsun derim en fazla en fazlasi bu
Gayet kolaydir ve gereklidir zorlastirmak isteyen zorlastirir iyi halt yer
Vedaları hiç sevmem her türlüsü zordur. İsteyerek veda etmişsin veya istemeyerek hiç fark etmez
Bazılarına ettiğim veda çok kolay hatta veda bile çok bazılarınaaa direkk engel ohh misss
Vedalar kalana mı giriyor gidene mi giriyor çözemedim
bazıları çok zor kalbini birakabiliyosun bazı durumlarda bazı vedalarda ama tabi veda ettiğin şeye , kişiye, yere göre değişir sevmiyosan gideceğin yerde daha mutlu olacağından eminsen çok üzülmezsin
Bazı vedalar gerekli her zaman zor değil bence
Zordur tabii ki. Acıtır.
Bazıları zordur evet özellikle sonsuz vedalar
İstenmeyen vedalar zordur. Onun dışında normal.
Hiç zor değil neden zor olsun
Vicdan borcun yoksa kolaydır
Gidene kolay kalana zordur..
Artık değil benim için.
Veda edilen kişiye göre değişebilir.
Vedalar bitmez hayatta en iyisi takma 😜
gideceksen bile veda etmeyeceksin..
Çoğu zaman gidene kolay ama her zaman kalana zor..
Her veda zor değildir bazen kurtuluş yolu vedadır
Evet bazen zordur
Sevene zor.
bilmiyorum hinduizm hakkında pek fazla bilgim yok
lol
Çelişkilidir.
Hepsi değil
Vedalar kalana zordur.
Evet öyle
Zor olur benim için
Zordur bence.
zordur