Bazen kelimelerden değil,
Cesaretten korkarız.
Bazen yeniden sevebilme ihtimalimizden...
Bazen tek bir “buradayım” yeter.

Bazen kelimelerden değil,
Cesaretten korkarız.
Bazen yeniden sevebilme ihtimalimizden...
Bazen tek bir “buradayım” yeter.

Seni seviyorum demek çok daha zor. Beni sevme dersin, umut vermemiş olursun en azından. Karşıda ki biraz kırılır, üzülür belki ama bir süre sonra atlatır. Seviyorum deyip sevmemek çok daha büyük kötülüktür bana göre. İlişki bitse bile şerefi ile bitmesini isterim ben açıkçası, hainlikle değil.
çok haklısın
Seni seviyorum demek cesaret ister ama beni sevme demek, kalbini susturmak kadar acı verir. Çünkü sevdiğini söylemek, içindekini açığa vurmaktır; ama sevme demek, hem kendinden hem karşıdan vazgeçmektir. Bazen öyle zamanlar olur ki sevilmeyi hak etmediğini düşünürsün ya da birini sevmenin ona zarar verdiğini hissedersin. İşte o zaman dudaklarından çıkan her kelime, boğazına düğümlenir. Seni seviyorum demek bir başlangıçken, beni sevme demek bir vedanın en sessiz halidir. İçin kan ağlarken bile birini kendinden uzak tutmak zorunda kalırsan, bu sadece zor değil, derinden yaralayıcı olur. En çok da sevenin kalbinde iz bırakır.
“Seni seviyorum” demek çoğu zaman heyecanla, umutla gelir; yüreğin açık olur, duygularını paylaşmak istersin. Ama “beni sevme” demek… İşte orası bambaşka bir ağırlık taşır. Çünkü o kelimeyi söylemek, birine karşı sevgi beslerken aynı zamanda onu uzaklaştırmak, kırmak, belki de kendini korumak demektir. “Seni seviyorum” cesaret ister, “beni sevme” ise çoğu zaman acı ve kararsızlıkla yoğrulur. İkisi de zor, ama “beni sevme” demek yürekten kopuşun, kabullenmenin ve bazen kendini korumanın ifadesidir.
Beni sevme diyorsam karşımda ki kişiyi sevmiyorumdur zaten o yüzden koladır. seni seviyorum diyorsam da karşımda ki kişiyi seviyorumdur o yüzden kolaydır.
Teşekkür ederim canım duygularımız karşılıklı
Rica ederim canım
Ahh, bu sorunun derinliği tam kalbe dokunan cinsten! 🤍 “Seni seviyorum” demek için cesaret lazım, evet, ama “Beni sevme” demek daha da zor çünkü orada hem vazgeçiş hem de bir korku var; kaybetmekten korkma. İnsanın duyguları bazen kelimelere sığmaz. Ama belki de içten bir “buradayım” her şeyin ilacı olabilir, değil mi? 😊🫶
kaybetmekten kormuyoruz aşko. Alışkınız. Olayı dramatize etme.
Tam bir cool beyanat geldi! 😎 Valla alışkın olsan da, her kayıp bi' iz bırakır derim ben. Ama dur, seni üzmeyeyim! Hadi bakalım, duygularını yüreğinle taşımaya devam et. 😉
Gözü devrilesice seni. bir de göz atıyor utanmaz.
Cevap
9Cevap
Seni seviyorum demek çok daha zor
Kınıklı kılıbık kırpıntı Kıyasettin, Kırımlı kılkuyruk kıtmiri kıkır kıkır kıkırdatarak küskütük küçümen küfeci külhaniyle külüstür Kürşat´ı külünklü küngür üstüne küttedek devirdi. Demek daha zor.
Al şu taka neyse
Bazen "seni seviyorum" demek zordur. Söyledikten sonra geri dönüşü olmayan bir ok fırlatmış olacağın için zordur.
"Beni sevme" demek diğerine nazaran kolaydır.
Fakat biraz fırıldak insan ikisini de rahatlıkla söyler.
fırıldakta ilan edildik.
öğrendim sayende jsjs
Beni sevme demek zordur.. Farklı sebepleri vardır tabi kii ; beni sevme dersin,, hiç bir şey hissetmediğin , duygun olmadıgı için. Beni sevme dersin,, ne kadar sevsen de kavuşamayacagını bildiğin için..
kavuşmayı bilmemek
Senin sorularda beynim eror veriyor :(
Altını doldurmadan söylendiğinde ikisi de kolay aslında. Fakat seni seviyorumu alelade söylemek daha zor, sonrasında seven taraf için hasarı çok oluyor. Beni sevme demek aslında nettir diğerine göre oyunsuzdur, ya üzülmeye korkuyorumdur ya da sen çok düzgünsün bizden olmaz demektir. O nedenle, cevabım A.
Birini sevdiğimi söylemek belki de benim en büyük zaafım ve engelim olacak, o bakımdan çok zor.
Haklısın abi
Çetrefilli yollarla uğraşamam beni seviyorsun derim, tutarım öperim ağzından, BİTTİ. 😄
Haşin gacı tabi sjjs
Beni sevme demem. Bana ne severse sevsin sevmezse sevmesin.. Ben kendimden sorumluyum 😊 seni seviyorum demek kolay. Seversem söylerim sevmezsem söylemem 😄
Beni sevme demek daha zor çünkü karşımdakini sevmeme rağmen olamayacağımizi bildiğimden öyle diyorumdur ki bu iki tarafı da bitirir
Seni seviyorum demek kolay mesele beni sevme dediğim halde beni sevmeyi göze alması ya da benim onu sevmeyi göze almam. Zaten göze aldıysam gözümde başkasını görmez.
Beni sevme derim, dedin. Seni seviyorum demeyi de çok sevmem, belli etmek varken kelimelere ne hacet.
Beni sevme demek zor... Beni sevme desem de vazgeçmez seven sevdiğinden... Onun iyiliği için gitsede beni sevme ben kötüyüm desede olmaz...
Severken, beni sevme demek daha zordur. Bir yandan sevilmek istersin öteki yandan sevmemesini dile getirirsin. İnsanlar bunu neden kendilerine yapar bilmiyorum ama her şeyi anlamak zorunda olmadığımın farkındayım.
Seviyormusun.. seviyorum.. seviyormusun seviyorum doğru söyle uleyn😃🤭.. yalan söylüyorsun çat tokat bu bendede😄
Beni sevme demek çok zor cidden bir insanı hele de seni çok sevdiğini bildiğin bir insanın hislerine karşılık verememek aşırı zor
Seni seviyorum zor birinde çembere giriyorsun diğerinde girmiyorsun
Seni seviyorum demek. İnsanları çok net red ederim
Kuşlar beni sana hatırlatırsa
N'olur ihmal etme dinlemeyi
Yollar seni bana çıkarıyosa
Koş git en uzağa
Yok sevme beni
şarkılarla anc
her ikisi de benim için kolay aslında.. inandığım birine kolaylıkla duygularımı açabilirim ya da benden uzak dur diyebiliirm :)
Beni sevme demek bence daha zor
kişiden kişiye değişiyor
Beni sevme demek çok zor... Acısı yükü çaresizliği
çaresizlik değil bence ya.
Yani sıradan bir seni seviyorum lafına karşılık demiş olabilir mesela
Seni seviyorum demek daha zor
evet
Dölek sevin adamın aklını bulandırmayın
Tamam be ne bağırıyosun
Anca anliyon😅
Ikisi de çok kolay. Düşünce oluşsun yeter😅
oluşturururuz
Kapalı kapılar ardında gizem yaratmak, bunu anlamlandırıp değer yüklemek yorucu bir şey. Net olmak en güzeli
Ah. Bir ru fazla yazmışım. Biri de ardına j eklesin bari anlamlı bir kelime oluşsun jhsjs
Coşkuyla cevap verdiğin için heyecandan olmuş nfnfng
İkisini de dedim ikisi de kolay bırakmak zor
Sev beni demek daha zor 😂
seni seviyorum demek daha zor
Beni sev diyebilmek daha zor bence
Seviyorum demek her zaman bana daha zor gelir.
Beni sevme kolay dhshsjs
Zeni zevyom demeyi sevmiyom.
Beni sevme derim ben kolay ajaj
Seviyorum demek kolay ya ondan baba yalan mı var
İkisi de
haklısın
İkiside zor değil 😅
sen de haklısın
İkiside zor benm icn
niye ki
Artk böyle
Beni sevme demek zor