Seni seviyorum
Seni sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Seni seviyorum demek hiç zor değil de seni sevmiyorum demek zor! 😅
Ama çok kolay söyleyenleri gördüm, hiç sevmemiş gibi! 😅
Canları cehenneme! 😅
Öylelerinin evet kanka 😅amin amin inşaAllah djdjdjd
seni seviyorum demek olabilir ama bu ifadeyi söylemek, bir kişinin içsel duygularını ifşa etmesini gerektirir ve bazen duygusal açıdan savunmasızlık hissi yaratabilir.
Bu ifadeyi kullanmak, ilişkide samimiyeti artırabilir ve duygusal bağı güçlendirebilir.
İnsanlar, duygusal risk alarak kendilerini ifade etmenin zorluğu nedeniyle "Seni seviyorum" demeyi zor bulabilirler. olumsuz bir duyguyu açıkça ifade etmek anlamına gelir ve bir ilişkide çatışmayı veya sonlanmayı ima edebilir.
Bu ifadeyi söylemek, duygusal açıdan zor olabilir çünkü başka bir kişiye hayır demek veya onu üzmenin zorluğuyla ilişkilendirilebilir.
Aynı zamanda, dürüstlüğü ve açıklığı teşvik edebilir. İlişkideki sorunları ele almak ve çözüm yolları bulmak için bir adım atmak da olabilir.
İnsanlar, olumsuz bir gerçeği ifade etmenin zorluğu nedeniyle "Seni sevmiyorum" demeyi zor bulabilirler.
Sevdiğine sevdiğini söylemekden daha kolay ve mutlu edici bir şey olamaz. Ama bir zamanlar sevdiğin ya da seni platonik seven birine sevmiyorum demek zor ve yaralayıcı.
Bence seni sevmiyorum demek daha zor o anlık öfkeye sevgiye bağlı bir durum. Ama en zoru gerçekten sevebilmek laf değil icraat lazım bize 🥹
Cevap
6Cevap
Seni seviyorum demek zor, belki deseydim bir şeyler başlardı ya da tamamen biterdi. Böyle arafta kalmazdı
sen söyleme dedin bro, söyle diye ne zaman dedin?
bro kız seni istemiyor değmez dedin bana, ne çabuk unuttun?
evlenemez 😂 izin vermem bro 🤜🏻
😂😂
Seni sevmiyorum" diyorsa ve zor geliyorsa yalan söylüyordur.
"Seni zeviyorum" diye sürekli söylüyorsa yine yalan söylüyordur.
Sevmiyorum daha zoe ya görüşmeyeli demek ayrılalım demek iletişimi kesmek bunlar her zaman daha zordur bence
Seni seviyorum deyip seni yarı yolda bırakanlar oldukça bu söze inanmıyorum
İkisi de zor , sevmediğim birine asla diyemem seviyom diye
Seni sevmiyorum demek
Ikiside çok kolay ikiside artık vok zor
Bence seni sevmiyorum demek daha zor
İkiside zor artık
Seni seviyorum zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?