Sence seni seviyorum demek mi daha kolay yoksa seni sevmiyorum demek mi?
Hangisi sana diyebilmek zor geliyor.
Hangisi sana diyebilmek zor geliyor.
Bir insana seni sevmiyorum demek çok kolay bir şey değil ama önce insanın kendisine dürüst olması lazım gerekirse doğruyu da söylemek bazen gerekiyor Seni seviyorum demek çok kolay gibi görünüyor ama bunu inanarak söylersen bayağı bir zaman geçmesi gerekiyor
Dedine katliyom teşekkürler güzel yorum
Benim için ikisi de kolaydır.. çünkü bir kadını sevdiysem zaten oda beni seviyordur ve çok rahat söylerim.. gözlerine bakarak.. eğer bir insanı sevmiyorsam da zaten direk sevmiyorum derim
haklı bir nedenim vardır çünkü..
Valla sevdiğim kıza, seni sevmiyorum desem beni daha çok sevecekmiş gibi geliyor bana 😊
Tabi ki sever seni de içten se gerçek se
Yani bazen insanr sevmesede seviyorum derya öyle se karşıtaraf ileki hiseder
Cümne önemli değil içten den mesi ömeli ama resi sevdimi sonu nakadar sever onu sesim senden reis şaslı biri olcak 🙂
Aslan gibi abisin 😊
Seni sevmiyorum demek daha kolay çünkü ilişki o duruma geldiyse demesi de kolay oluyor
Bencede ama gerçekse demside duylmasıda güzel olur
Ama senin gibi biri sevmedine seviyorum demez🙂
Evet demem ☺ çünkü dersem kendimi ve onu kandırmış olurum. Ve elbette bu işin sonu hüsranla biter
Teşekkür ederim melek kadın 😊
Rica ederim beyfendi 😊
Cevap
10Cevap
Seni sevmiyorum demek daha kolay.
Sevmiyorum demek zorlar bence çünkü bunu desen karşında ki ciddi kırılacak kalbi seviyorum demek kolay
Sevmiyorum demek kalp kırmaya sebep olur. Her insan bunu göze alamaz. Sadece şımarık insanlar kullanır bu terimi
Seni sevmiyorum demek daha zor kırılabilirler. Seni seviyorum demekse çok kolay gerçekten hissedince pat diye ağzından çıkıyor.
Seni seviyorum demek zor seni sevmiyorum demek çok kolay ve harika
Ben iki duygumda da, söylemimde de netim.. Zor değil bence. Sevdiğimi söylemek daha zevkli..
Bence seni seviyorum demek daha zor çünkü anlamı çok büyük
Sevmiyorum diyebilmek en zor şey olsa gerek..
Seni seviyorumu demek her yiğidin harcı değildir bence
Ikiside kolay bence ve boş bi kelime
Niye boş bir kelime misal annene ya da çocuğuna senk seviyorum dedinde boş mu yapiyon🤷♀️
İkiside kolay benim için
Onu biliyoz sıfır duygu varya sende haha
Yok yaw okadar değil dir de
😂😂
Seni sevmiyorum demek daha kolay.
Bencede
Hepsi
🙄hepsi
Ben kimseyi sevmem gerçi orası ayrı
Niye
Niyesi yok öyle
Sevmiyorum demek kolay olsa gerek