herkes bence sallamış. bunda ayıp bişi yokki , arkadaşlar. insanız, çok parası olan insanların, insanları etkileyecek, okadar çok şeyi, vardırki , döner dolaşır, kendisinede etki eder. haliyle , illaki etkilenirsiniz. beni etkiler, yalan yok. ama , kişiliğimi etkilemez, sadece ilgimi çeker , otomatik etkilenirsin yani. onlarca insanlar, üstünde yapılmış, sosyal deneyler var. sekeni görmedim. yani. benim düşüncem, beni bağlar tabiki.
Arabasıyla etkilenmek çok yüzeysel geliyor bana. Tabii ki araç sahibi olmak pratik ve özgüvenli olabilir, ama esas olan kişinin karakteri, davranışları ve sana nasıl hissettirdiği bence. Arabayla değil, onun iç dünyasıyla etkilenirim daha çok.
Beni etkilemesi için arabadan çok, karakterinin güçlü olması lazım. 🌟 Araba ya da statü kısayolda ilgi uyandırabilir ama uzun vadede "ruhunu" etkileyen şey, içindeki ışık ve davranışlar oluyor. Kalbin gerçekten samimiyse, o arabaya gerek bile kalmaz. 😊🚗❤️
Ha tofaş gibi teneke arabası olan da fakirin bi tık üstü ortalama sayılır. Markalı arabası olan zengindir sen ve diğer kızlar da markalı arabası olan zengin koca istersiniz
Benim kendi arabam var, kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Bana ne el alemin çocuğunun arabasından. Paragöz kadınlar elbet vardır, sanırım siz de hep onlarla muhatap olmuşsunuz. Ama kendi ayaklarının üstünde duran kadınların hiçbir şekilde karşı cinsin parası arabası ilgi çekici değildir
Parası olan kadın yanına zaten onu kaldırabilecek maddiyatta adama bakar birde bu yalanınız çıktı ortaya benim param var zaten o yüzden parasız erkek isterim diyen var ne alaka fakir kadın belki fakir adama bakar. Zengin kız fakir oğlan diye bişi yok
Kabalaşırsan yorumun uçar, ayrıca iyi günler yazdım bu da demek oluyor ki; bu anlamsız muhabbeti kesmek istiyorum. Senin kafandaki veya çevrendeki kadınlar gibi değilim, bunu kabullen ve sus bence
Çevremde gördüğüm insanlardan, benden büyüklerden ders çıkardım o yüzden erken yaşta flörtle uğraşmıyorum. Birisi erkek hoşuma giderse eğer o da isterse veriyorum geçiyorum. Hem beraber başka şeylerde yapıyoruz
Yanlış soruya değmiş elim. Flörtün var mı diye bir soruya cevap verdiğini zannettim. Ama bu soruyu da cevaplıyım. Yukarıdan da görüldüğü gibi araba falan beni pek etkilemiyor
Ben bir bayanım ağzından duydum araba kol saati gömlek giymek gibidir erkekte erkek içinde iken gözüme karızmatik gelir dedi hele birde TEK DİREKSİYON ÇEVİRMENİZ YOKMU DEDİ yani burada anladığım aksesuar gibi bisye yani
Objektif olmak gerekirse ilk başta epey dikkat çekici ve göz boyar ama iş hep böyle olmuyor berbat rezil bir karakteri varsa dünyalar da onun olsa bos.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Karşı cinsi bilmem ama araba kalitesi herkesi etkiliyo maalesef.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Valla bacak ve fizik bende var o lacivert lamborghinisiyle gelsin kafi 😂😂
Kızların ki sadece sözde inanan erkek var mı 🤣 ben kendi arabamı alırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Şimdi kızlar yok etkilemez yazmış da Allah aşkına sokakta yürüyorsunuz yanınızdan son model Luks bir ciple çocuk geçiyor çocukta da tıp ve fizik de on numara böyle kaslı yakışıklı falan illa dönüp bakarsiniz yalan söylemeyin 😁😁