Yani şimdi herkes ben paraya bakmam falan diyecek de geçin o işleri ahsh
https://m.youtube.com/watch?v=-lcfABgHKfs
#smell

Yani şimdi herkes ben paraya bakmam falan diyecek de geçin o işleri ahsh
https://m.youtube.com/watch?v=-lcfABgHKfs
#smell

Arabası olmayan birine göre kadınlara ulaşımı daha kolay olacağı kesin. Araba, bir güç, zenginlik ve saygınlık göstergesi. Tabi ki arabanın markası/modeli de önemli ama bir Şahini Passatı olan bir erkeğin bile belediye otobüsüyle yolculuk yapan bir erkeğe nazaran skor üstünlüğü olacaktır.
Araba önemli bir unsur ama tek kriter değildir. Erkeğin görsel ve sosyal nitelikleri ve yetenekleri de önemli. Bunlar da tamamsa o erkek yüksek değerli bir erkektir. Kadın peşinde koşmasına gerek kalmaz. Kadınlar onun etrafında kümelenecektir.
https://www.youtube.com/embed/LqMH7knurnQtavlamaya gerek yok!!!
maalesef günümüz çağı kızları altında arabası değil bitane kıçı kırık tofaşı olan bir dırzo görse nerdeyse arabanın önüne atlaycak.
Hal böyleyken zzüpenin altında kanı ciğeri kırk kuruş etmeyen araba var ama arabanın içinde insan var mı ya da insan görünümlü Allahın belası mahlügatı zatın insani ruhu hayattamı ya da jojuğun (çocuk) gtünde bok var mı veya gtünü yıkaması konusunda ihtisas yaptımı gibi değerlere kesinlikle önem vermeksizin hemen arabanın kapırtasına elektro statik boya yapışan okadar çok kız varki maalesef çoğunun cesetlerini ormandan topluyorlar yürekleri yanmış anne baba yürekleri acıdan kurumuş abi kardeş konu kapanmıştır aksine yorum yapanın anasını avradını ssikerim profilim isteyen kapattırabilir ssikimde değil nokta
ikinizde seviyorum insanları doğru yöne kanalize etmeye çalışın ♥️
Genel olarak maddiyata, lükse ve rahata düşkün bir toplum olduğumuz için kadınların çoğu "arabası olan" erkeği içten içe ilk sıraya koyuyor.
Bunun farkında olan erkekler de doğal olarak "ben bunu kafalarım avantajım var" diye düşünüyor.
Elbette istisnalar dışında.
Burada hepimiz önemli değil diyeceğiz ama erkekler karşı cinste güzellik önemli o önemki bu önemli diyor biz niye çekiniyoruz anlamıyorum, bence önemli arkadaşlarım için de önemli sırf o var diye olmazsın tabi ki ama kendi ayakları üzerinde durup kazanmış almış kullanan bi adam etkileyici bi unsur sayılır
Arabası olan birinin karşı cinsi daha kolay tavlayacağı düşüncesi çok yüzeysel. Elbette bazı insanlar için araç sahibi olmak bir cazibe unsuru olabilir, ama bu çok da derin bir ilişki kriteri değil. Önemli olan karakter, mizah anlayışı, ortak ilgi alanları gibi unsurlar.
Araba sadece kısa vadeli bir etki yaratır. Yani, arabası olan biri çekici görünebilir ama gerçek ilişkiyi belirleyen arabası değil, kendisidir. 🚗💨
Cevap
71Cevap
Fakir edebiyati yapmak istemiyorum ama bugun arabasi, mali mulku var diye birine gidersin yarin adamin isleri bozulur her seyini satar oyle boslukta kalirsin. Para mal tabiki onemli herkes rahat yasamak isteyebilir ama hepsinden onemlisi anlayis... Karsindakiyle iyi anlasamadiktan sonra, evde huzur olmadiktan sonra napayim parayi pulu evi arabayi
Türkiye'de paraya ve statüye bakmayan kız olduğunu sanmıyorum ve evet Türkiye'de arabası olan erkek her zaman 1-0 öndedir, Türkiye'de araba artık zenginlik göstergesi, bir lüks maalesef... Ama Avrupa'da araba ile kimseyi tavlayamazsın çünkü orada herkesin ulaşabildiği sıradan bir ulaşım aracı
20'li yaşlarında bir oğlansa arabasına bakmam daha genç hayata yeni atılmış ama 30 ve 40 li yaşlarda ise dikkat ederim sonuçta o yaşlarda erkek olgunlaşmış ve artık belirli bir seviyeye gelmiş olmali
Madem mevzu arabası olan erkeklerin kadınları tavlamasının kolay oluşu,
E öyleyse alayım bir tane beyaz toros, takayım gözlüklerimi, başlayayım birilerini tavlamaya, bakalım bakacaklar mı beyaz torosuma 😂
Şimdi benim arabam var. Gel atla desem atlar mısın 😂😂
Bilmem. nasıl çağırdıgına göre değişir 🤣
Maalesef atlayan sazanlar oldukça fazla. Özellikle satılık insanlar.
Satılıkları bırak tezgahları boş kalmasın.
Beni bile tavlarsin ablacim 🤣
Yorum bile dolmuş 😂😂😂
Benim çevremdeki kadınlarında arabaları var bu yüzden bir etki etmez. Arabaya tav olacak bir kadınla ilişki de sevgi boyutunda yürümez. Farklı bir alışveriş devreye girer.
Arabası olmayan, maddi durumu kötü olan bir zügürtün kızıyla evlenmek istemem elbette. Babası zengin olacak, aç k*pek gibi benim malıma konmayacaklar. 😌
İleri de paranı kaybedersen 😂 kadında bırakıp giderse o zaman görürüm ben seni Allah verdiğini aladabilir hayatın bir garantisi yok
Bu devirde
Önce iyi 1 araban olacak
İyi 1 işin
İyi 1 evin
Ve İyi 1 paran olacak
O zaman rahat rahat kiz bulabilin ama tabi arada istisnalar olabiliyor.
Bazen sırf aracımın hatırına bana yol veren kadın yayalara denk geliyorum.
Bakışlarındaki keşkeleri görmemek mümkün değil.
Arabaya göre değişir bu.
Bazı kızlar için hiç bir anlam ifade etmiyor.
Bir arabaya tav olacak kız benden uzak olsun 😂
👏🏻
Araba var diye düşmezler ama iki kişi arasında kaldıysa arabasi olanı tercih ederler çünkü ekstra bi kolaylik
Arabama gelen kadın çok güzel olsa bile bana bir soğuma gelir sanırım. O kızın içindeki olmamışlıgı görürüm, arzulamam da onu.
Para bakmam diyen olursa bozarım.
Çünkü paraya bakıyor hepsi
Arabamla yanaşınca bir yere it gibi bakıyorlar böyle görsen içime düşecekler
O yüzden kalkıp burada mahsun ayağına yatmasın kimse 😂
Ben kimseye bakmadım ki para kaybedilir kaybedince başkasına mı gideceğiz
Tüm kadınlar aynı değil ama çoğunluğu böyle emin ol
Belki sen istisnasındır
Ama oda bir yere kadar emin ol sende parası olmazsa sevmezsin.
Bugün fakir olur yarın zengin bilinmez o yüzden doğru kişiye yatırım yapmak lazım 🤣hayatta kimin ne olacağı bilinmez
Tabikide doğrusu kişiye yatırım yapmak
Bak yine aynı duruma getirdin işte 😂😂😂😂
Zengin kaybetme ihtimali düşünmez fakir sonradan zengin olursa der fakirken yanımdaydı vefa bilir Zengin olursa kaybetmek nedir bilir sana kıymet verir
Düşünce güzel
Ama ya zenginleşmezse terkedersin o halde?
Kaybetme ihtimali ne kadar çoksa o ihtimalde çok hayatta her ihtimal var terketmem terkedince de hırs yapıp zengin de olabilir o zaman der eskiden sen bakardın şimdi 100 tane kız bakıyor der bu duruma hiç düşmek istemiyorum
Sence haklısın ama
Parasız erkeği sadece annesi sever gerisi boş.
Sağlığın yerindeyse her şeyin olur önce sağlık iste aynı şekilde çirkin dersin bu bakmazsın bir gelir dibin düşer ama o zamanda o sana bakmaz hep böyle olmaz mı zaten 🤣🤣
Ben kimseye aşık olmam kimseyi sevmem
İnsan sevmiyorum
Aşık olamam çünkü yolları tamamen kapattım
Kalbe giriş çıkışlar son durakta patlama olduğundan dolayı askıya alındı
Bende öyle olmaz sende olabilir 😂
Çok emin olma akışa göre yaşa gitsin kendin gör ne olacak bakalım
Çok eminim
Ben kimseyi sevmem
Sevsem bile güvenemeyeceğimi bildiğim işin kimseyi hayatıma almam
Çünkü güvenemiyorum artık ve bunu bile bile birini hayatına alıp onun hayatını mahvetmenin bir anlamı yok.
Kadınlara zerre kadar güvenim yok
Hepsi aynı değil tüm kadınlar aynı değil ama çok güvenilmez olanlar var.
Kadınlara değil insanlara güven olmaz bu devirde herkes birbirini doğruyor valla
Evet güvenmemek gerekiyor hiç gerek yok.
Tek başına öyle güzel ki anlatamam😂
Şimdi genciz zaten güzel olur yaşlı olunca olmaz ama 🤣
Yine güzel be ne olucak😂😂
Kadınların peşindeyken çok para kaybedersin,
Ama paranın peşindeyken kadınları kaybetmezsin.😂
Zaten kimsenin peşinde koşulmaz kadını erkeği yok bunun ama yaşlanınca birini ararsın ama şimdi genciz ihtiyaç yok
Yaşlanıncada aramayız ya ben yaşlanmayı düşünmüyorum yani o zamana kadar yaşama planım yok o yüzden bu sorunda ortadan kalkıyor mis 😂🤨
Allah bilir kimin ne kadar yaşayacağını 🤨ah be kardeş
Sus kız sinirlerimi bozma 🫨🤪😂
Evet tabikide Allah bilir 🙏🏽
Sorunsuz yaşamaya devam insan yok kafa rahat 🤨😂
🙂🤨🤨 gerçi sana diyorum ama bende evlenmek istemiyorum
Bak gördün mü sende benim gibisin
Ne gerek var ya ömrünü hayatını birine adamaya hiç etik değil🤨😂
Ama kadın için evlilik daha yıpratıcı çocuk ev koca idare etmek mesele
Öyle ama karşılıklı erkek içinde çok zor
Fakat kadın için dahada zor evet haklısın
30 da düşünürüm evlilik şimdi sıkıcı
Bence 30 erken 40 a doğru evlen ben öyle yapacağım o zaman gelirse beni bul🤪🤪😂
O zamana kadar neyse demiyeyim 🤨35 en geç
O zamana kadar ne be 😂😂
Ben 40 düşünüyorum 29 yaşındayım 😂
35 diyorsun hımm🤨😂
O değilde soru soran bizi dövecek🤣
Biz yorum yerini sohbet ederek kapatırsak haksız mı?😂
Dayağı hak ettik biz bence 🤨😂😂
Bence de 🤣 hakettik
Hiç gelip birşeyde demedi etikeletlede gelsin gönlünü alalım🤨😂🤪
Yok ben çekinirim bence rahatsız etmeyelim hoş değil
Gelmediğine ayıp etti ama🤪🤪🤪😂
Bence şu an diş biliyor bir işi vardır
İşim bitsin sizin aklınızı alıcam bekleyin modunda olabilir 🫨🤨😂
Ayıp oluyor kadına
Valla ayıp oldu
Ne desek ki şimdi bilemedim 😞
😔😔
@heartoffire buraları işgal ettiğimiz için özür dileriz😞😂
Aksine arabası olanlar çok itici geliyor. Yiyorsa karakterlerini sergilesinler görgüsüz varoşlar
BMV ve/veya mercedes ya da üst bir araba ise çok net söylüyorum çok etkili oluyor. Tabi bütün kızlarda işe yarar diyemem. Ama araba çok önemli
Bence doğru. Arabası olan güzel bir kız çok çekici geliyor. Yanına cagirsa.. gezdireyim seni gel dese.. yani çok düşünmem sanırım :)
Dikkat ceker ama tavlamasi hareketlerine baglidir bu kadar, sirf araba var diye tav olmam, çok basit.
Kılsal kesimlerde bu söylentiiler coğunluktadır ve sadece şehir efanesi olarak kalır bu tür söylemler.
ulaşım kolaylığı sağlaması hoşuma gider tabii ki ama sadece arabası var diye de göz önünde bulunduracak değilim😃
evet etkisi var kesinlikle. ya ben paraya bakmam diyince şöyle düşünüyor kızlar eline nakit ayıp hadi bana bak diyecek sanki. oysaki parası olan insanın imkanı fazla oluyor zamanı fazla oluyor daha güzel giyiniyor. daha özgüvenli oluyor
Arabayla adam olunmuyor veya arabaydi olan hanım hanımcık olmuyor...
Araba için biriyle beraber olmak zavallılıktır cahilliktir sanırım sürekli arabasını paylaşıp duran insanlar var mesela bu kişiler çok itici geliyor arabasından başka hiç bir şeyi yokmuş gibi
Yok bana zuppe geliyolar.
Sanki her şeye sahip olunca her şeyi yapacaklarını sanıyorlar.
Eskidendi onlar artık herkesin arabası var nerdeyse
Çek bir bmv düşmeyecek kız yok kimse sallamasın edebiyatla :D
Çok güzel demişsin
Boş yapmışsın.
Boş yapmışsın diyen herif, 0 birikim 0 karakter, elde var 0 şeyle gir bakayım yeni nesilden biriyle. Sana 3 ay dayanan kadına madalya veririm.
Araba temel ihtiyac yavrum, yok mu soyle yati kati bi ada si
Etkisi var 😂 ama bu yüzden bakmasınlar diye camları kapatır görünmemeye çalışırım sjshsk
Günümüzde zaten çoğu kadının altında iyi kötü bir araba var. Bu artık bir kriter degil.
Kadınların çoğunun altında araba var. PARDON!!! Hangi çoğu kadın... O arabalwr o direksiyonda gördüğün kadınların arabası değil ya babasının ya da kocasının mülkünde olan arabalar... Benim ablam da periyodik olarak eniştemin ve babamın arabasını kullanıyordu oradan biliyorum.
Bir Şahini Passatı olan bir Çinçin mahallesi berduşu bile Tıp Fakültesi okuyup da belediye otobüsüne binen bir üniversite öğrencisinden daha çok kadına ulaşabiliyor emin olabilirsin. Herifleri her gün arabada kızla görüyorum geçin o işleri. Ayrıca kadınların çoğunun arabası yok hatta erkeklerin de çoğunun arabası yok. Burası Türkiye. Araba bir kriterdir. Kim ne derse desin.
Kardo ben hiçbir kadının sırf arabası var diye bir erkeğe gerçekten aşık olabilecegine inanmıyorum. Olsa olsa erkeğe değil, arabasına aşık olur. Materyal sevicidir yani 😉
@DOBRAVEGUVENİLİR Sence arabası olan bir erkeğin derdi o kızın kendine aşık olması mı yoksa kızla o arabada yiyişmek mı?
Ayrıca erkekler kadınlara değil libidolarına aşıktır. Kadınlar da erkeklere aşık olmaz. Bir kadın senin ona sunabildiğin imkanlara ve konfora aşık olur.
Doğru diyosun. Eskide kaldı o duygular.
Hayır çünkü benimde var hani yatı falan olsa bı düşünürüz dicem ama o da mümkün asssdffggj
Genelde bu zamanda kızlar kişiden çok arabaya düşüyorlar. shsjsjsk
Arabam olduğu için tav olan karşı cins de ne bileyim
Evet maddeye değer verip ardından darbe yiyen içi boş kızlar var maalesef
Evet doğru, eğer o araba rencse tavlamanıza gerek bile kalmıyo
Karşıdaki kadının hayata bakış açısıyla ilgili bir durum
Her arabayla olmaz. Mesela tofaşçı bir abimizin bizi etlilediği görülmemiştir
Şahini Passatı olan bir at hırsızı Çinçin mahallesi berduşu bile Tıp Fakültesi okuyup da belediye otobüsüne binen bir üniversite öğrencisinden daha çok kadına ulaşabiliyor emin olabilirsin. Herifleri her gün arabada kızla görüyorum geçin o işleri.
@Fikretin_İsyanı ajjzxjxiazokzx nasıl ya yeni haberim oldu
@İsimlereSığamamm boş ver gençsin daha çok şeyden haberin olacak.
Ben üniversite öğrencisi kız olsam ""Tıp okuyom ama boyum kısa tipim kötü efendiyim param yok o yüzden kızlar bakmıyor"""" diye her gün buralarda soru açıp ağlayıp zırlayan çocuk beyinli kurban psikolojisinde yaşayan adamlarla vakit harcayacağıma gider kenar mahallede berber kalfası olan ama altında Şahini Passatı olan, kendine güveni saygısı olan bir adamla gezerim daha iyi.
Araban yoksa bırak tavlamayı selam bile veremezsin hanımlara:)
İster jipi olsun karekter yoksa sapıksa elendi
Bu devir rahatlığa düşkün devri parasız erkeği annesi seviyor. Aşk meşk yalan dolan
Evet bizim ülkede hele balık ekmek gibi manita bulur o erkek
Yıllarca en iyi arabalara bindim aklıma gelmedi safmışız biz
Daha çok gördüğüm kadarıyla kızlar o tip kişilere tav olurlar kolaylıkla ben olmadım şahsen hiç
Yani evet tabiki 😂 ama motoru olan daha çok tavliyor sesi yetiyor 😂
Araba iletişim konusunda kolaylık ve rahatlık sağlar bu su götürmez bir gerçek lakin ilişki için bı kriter olabilir mi sanmıyorum
Kimse inkar etmesin! ”Yemek yemeğe metroyla gitmek mi yoksa Lamborghini'yle gitmek mi?” diye sorun, herkes ”Lamborghini'yle gitmek” seçeneğini seçer.
Hayır bence sadece hayat kadını ruhlu larla takılırlar
Erkekleri kadının arabası etkiler mi mesela tertemiz bir Megane 4 😄
Bence araba çok etki etmez.
Ya da herkes için önemli değil.
benim arabam varsa onun da olmasini isterimm tabikide :)
Kesinlikle öyle yüzde yüz öyle kalıbımı basarım arabaya bakıyorlar ve paraya bakıyorlar. Nereden bildiğimi sormayın
Paraya ve arabaya önem veren çok amacı gezdirsin yedirsin filan kezban işi yani
Bende yürübüs var olar mı
Şimdi anladın mı sürekli aradığın sevgiliyi neden bulamadığını 😂
Düldüle gelecek olan gelmesin zaten jsjs😏
Bence de gelmesin evde yokuz ahsh
Baktımda kızların çoğu yok karakter yok bilmem ne hepsi de arabaya kosa kosa gelir.
Şimdi bi ferrarim olsaydı hangi kız hayır senle sevgili olmam derdi ki?
Araba herkezde var. Cazibeli olan lüks araba ve yaşam. İşte ozamn elde edersin.
Sadece arabaya baksalar iyi aracın markasına kalitesine falanda bakıyolar artık
Hiç arabası olan biri bana yürümedi ya
Gözü parada olan için evet.
yooo tavlanmak isteyen arabasız olanada tav olur
Uyanık kızlar arabayla kandırılamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?