Bu arabaya bindim 4 sene boyunca. Bir allahin kulu dönüp yuzume bakmadi.(Plaka benim degil) Simdi buna biniyorum
Gelelim soruya. Sonucda sürücü hep bendim. Zamaninda yanimda olmuyanlar simdi g. tümden ayrilmiyor. simdi g. tüme takilanlari zükmek hak degilmi? Ben yarin hicbirseye sahip olamayabilirim. Bugun veren yarin alir. Fakat cidden böyle insanlar var. Sizce öyle birine nasil tepki vermeliyim? Hic tanimadigim insanlarin skrf maddiyat icin gelmesigini nasil anlarim? Ömrümde sadece bir sevgilim oldu oda 6 sene sürdü. Yeniden tanismayi sevgili olmayi unuttum galiba. Oysa ne güzeldi ya. Sevmek güzel. Asik olmak güzel.
şimdi duruma bide şu açıdan bakmak lazım. Kız var kendine bakmıyor, kimse yanaşmıyor. ama bir allanıyor pullanıyor, hatunun dbinden adamlar ayrılmıyor. eeee noldu şimdi, geçici hevesle ye kürküm ye durumu oluşuyor. ama gel gelelim seni sevecek birisini bulsan, o araba olmasada yanında olur hacı... şimdi şu video ile sözüme son vermek istiyorum altyazılı :)
Arabayı boşver de harley motor olsaydı dötünün tam arkasına binmek isterdim 😂 en lüks arabaya dönüp bakmam bile o varken 😍 yalarun ben harleyi yalarun ıstırırım ben harley'in nelerini gördüm yalarun vallahi tekerleklerini😍.
sen bence bir gün de ki kumar oynadım araba gitti de tofaşla çık ortaya bakalım kimler yanında yanında olmayanlara bas tekmeyi yanında olanlarla mutlu günlere yelken aç
En İyi Cevaplar