Kadın flörtüm kendime bile vakit ayıramıyorum ilişkiye kafa yoramam dedi okurmusunuz yazdıklarımı?

Merhabalar ben bi kızı 2.3 senedir tanıyorum yazmamıştım hiç herneyse yazdım konuştuk flörtleşiyoruz 3.4 gün üst üste arabayla aldım ben kızı sınava falan girmişti sınav çıkışı falan aldım buluştuk görüştük kız çalışıyor yoğun iş temposu olan bi yerde herneyse gece vardiyası denk gelmişti onun çıkışındada aldım arabada oturduk ailesine geç çıktım diye de yalan söyledi benle biraz daha oturabilmek için herneyse kız geç cevap vermişti bende sordum istemiyormusun diye ben uzun soluklu bi ilişki düşünüyorum senle dedim (kızla 4 gün üst üste buluştuk gece vardiyasında aldığım zaman çıkarken yanaklarımdan öpermisin dedim öyle öpmüştü) çok kibar davrandım binerken kapısını açtım nazik davrandım baya öyle söyliyeyim kızda dediki ben kendime bile zaman ayıramıyorum ilişkiye hiç kafa yoramam dedi bende eyvallah yazdım sadece ve şu an hikayeler atıyor dene yine alev alsın öperken seni dene dene diye bi şarkı var onla hikaye atmış gönderme banamıdır değilmidir (1 gündür konuşmuyoruz) lütfen cevaplayınn kızlar özellikle siz bi yardımcı olur musunuz kıza kör kütük aşık oldum kendimi asla küçük düşürmem tekrar yazmalımıyım yazmamalımıyım

Kadın flörtüm kendime bile vakit ayıramıyorum ilişkiye kafa yoramam dedi okurmusunuz yazdıklarımı?