AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Soruda cevabı vermişsin bencil bir insandan hayır gelmez o kişiyi düzeltme umuduna da girmeyin duzelmezler kendi istemediği sürece
İki arkadaşa anlattım durumu isterseniz ordan okuyabilirsiniz..
Ben çok gerginim ama
Gergin olacak bir şey yok. Psikolojinizi biri için mahvetmeyin. Kendinize yeni bir sayfa açın. Siz bu şahısla bir ilişki yaşasaniz bile uzun süreli olmaz adam bencil bir kere. En çok yipranan siz olursunuz
Bencil olduğunu ben söyledim ona kabul etmiyor hep ben doğruyum kafasında birde bana vakit ayırsın güzelce konuşalım istiyorum çok mu bir şey bu ya zaten doğru düzgün konuşamıyoruz
Narsistlik var o kişide büyük ihtimalle uzak durun bence
hep uyku uyku uyku iki gündür baş ağrıması bunlar normal mi?
Psikolojik sorunu olursa olabilir, beyninde bir sıkıntısı varsa olur ama bu dediğim ikisi yoksa büyük ihtimalle konuşmak istemiyordur
Böyle davransın bana karşılığını da alır her şey karşılıklı
Sadece kendini düşünen ile biraz zor gibi...
Yorumda anlattım isterseniz sizde okuyabilirsiniz
Nereden görebilirim bulamadım ben yorumda anlattım dediğiniz kısmı
erkenden uyuyor bir şey demiyorum dün düğüne gitti düğünden sonra uzun uzun konuşuruz söz dedi başım ağrıyor dedi gitti uyudu bugünde gezmeye gitmiş üstüne birde eve gelir gelmez uyucak dün akşamı telafi etmek yerine hadi geziyorsun gezmeden geldikten sonra direkt uyuyorsun diyor ki uyucam yine başım ağrıyor yav ben nasıl sinirlenmeyeyim sürekli beni arka plana atıyor iki güzel cümle edince bana ona inanmış olmuyorum yav aşırı sinir oluyorum ya daha ne kadar alttan alcam resmen beni iplemiyor bugünde gezmeye gitmiş telafi eder dünü diye düşündüm uyucam başım ağrıyor dedi nasıl sinir olmamayım ya
Anlaşıldı tamam haklısınız. Peki kısa bir eoru sorsanıza o arkadaşa beni hiç gün içinde özlüyor musun aklına geliyor muyum diye mesela?
güzel lafla hiçbir şey yürümez arka plana atıp duruyor beni
Hayır tâbi ki de öyle. Sorduğunuz soruya evet diyecekse neden evetin karşılığını yapmıyorsun diye soracaksınız... O sizi boğmasın siz onu daraltın...
Mantıklı ama yine işine gelmez gidiyorum ben der hep öyle yapıyor çünkü
O zaman sorduğunuz soruya maalesef cevap vereyim. Öyle biri ile flört olunmaz.
Bencilin teki çünkü nereye kadar devam edecek böyle bakalım ben bu konuda haklıyım.
hiçbir şey olmaz öylesinden
Olmadı da bana vakit ayır dedim doğru düzgün konuşamıyoduk iki gündür de beni ekti konuşamadık benimle konuşmayı kesti her dk ağzında konuşmayalım kelimesi vardı zaten ve beni engelledi ne diyim ben ona
sana vakit ayirmiyorsa nasil flort ediyorsunuz?
Bugün söyledim ona vakit ayır bana diye iki gün boyunca beni ekti üstüne konuşmayı kesti benimle ve engelledi
Hayirlisi olsun
Nasıl olacaksın? Yolda onu bekleyerek mi?
Of yorumda anlattım oku
Direkt evlenme teklifi et, kaçırma bence. 😃😃
Komik
S&ktir edersin gider ne uğraşıyosunuz.
Kendisi benimle çok konuşmak istiyor bende tamam diyorum ama bencilce davranıyor sürekli ekip duruyor beni hep uyku uyku doğru düzgün konuşmamıza rağmen
Yalan çünkü konuşmak isteyen insan ne olursa olsun 5 dk bile olsa arar seni elde tutmaya çalışıyor böyle kolpalara kendinizi kullandırmayın.
Dün düğüne gitti geldi dünden önceki gün düğünden sonra uzun uzun konuşuruz söz dedi baş ağrısı tutmuş uyudu tamam dedim bugünde arkşyla gezmeye gitmiş tamam dedim gelince konuşuruz dünü telafi eder sandım yok diyor ki eve gidince uyucam başım ağrıyor tamam dedim ben konuşsam tartışma çıkıyor işine gelmeyince gidiyor ve ben normal bir şey istiyorum konuşmak doğru düzgün konuşamıyoruz ki zaten ne var bunda sadece kendini düşünüyor
Cevap soruda saklı.
O sadeve se*s için senle okuyor sanıeım
Olunmaz nerden cikiyo bunlar
olunmaz
Olmadı zaten de bana vakit ayır konusalım dedim çünkü doğru düzgün konuşamıyorduk iki gün boyunca beni ekti üstüne bugün de benimle konuşmayı kesti üstüne bir de engelledi beni her dk ağzında konuşmayalım kelimesi vardı
kendini yorup vakit kaybedersin sadece… hiç gerek yok
Engelledi ki zaten beni arkadaşına kuzenine istemediğini söylemiş. Ee ağzında o kadar güzel laflar noldu çöp oldu çünkü hep laftaydı hiçbir dediğini yapmadı
erkek işte
Cumartesi günü düğüne gitti eve geldi baş ağrısı tutmuş uyudu tamam dedim ondan sonraki gün gündüz özür diledi daha dikkatli olacam dedi tamam dedim sonra akşam gezmeye gitmiş gezersen gezsin ona bisi diyemem ama eve gelir gelmez uykum var uyucam dedi başım ağrıyor dedi eve 1e geldi iki gün üst üste bunu yaptı ekti beni haklı olan benim burada zaten doğru düzgün konuşamıyoruz vakit ayırsın bana konuşalım dedim daha konuşalı öyle çokta olmamıştı 1 hafta olmuştur başta böyleyse ilerde nasıl olacaktı bana sen bencilsin vs dedi ben mi bencilim vakit ayırsın konusalım dedim sadece konuşmayı uzattı kavga çıkardı konuşmayı kesmek istedi yine ve engelledi her yerden herşeyime de karışıyordu ben ona karışınca böyle ben gidiyorum diyordu hep veya tartışma çıkıyordu burada ben mi kötüyüm şimdi?
@mitskii
Olma onunla
Konuşmayı kesti benimle engelledi birde üstüne sadece bana vakit ayır doğru düzgün konuşamıyoruz diye demiştim helal olsun ona
Siçtir lo de yoluna bak
Kendisi benimle çok konuşmak istiyor ama vaktini bana ayırmıyor hiçbir dediğini yapmıyor anlattım yorumlar da da arkadaşlara istersiniz okursunuz iki gündür başı ağrıyor normal mi bu vakit ayırsın güzelce konuşalım istiyorum doğru düzgün konuşamıyoruz ki istiyorum
Olunmaz canım
Yorumda anlattım
Olunmaz*
Olmadı da zaten doğru düzgün konuşamıyordık bana vakit ayır konusalım dedim iki gün beni ekti çünkü benimle konuşmayı kesti üstüne bir de engelledi
Yapamazsin
Arkadaşlara yorumda anlattım sizde okuyabilirsinizzz
Olunmaz
Bencede olunmaz çalışıyor diye erkenden uyuyor bir şey demiyorum dün düğüne gitti düğünden sonra uzun uzun konuşuruz söz dedi başım ağrıyor dedi gitti uyudu bugünde gezmeye gitmiş üstüne birde eve gelir gelmez uyucak dün akşamı telafi etmek yerine hadi geziyorsun gezmeden geldikten sonra direkt uyuyorsun diyor ki uyucam yine başım ağrıyor yav ben nasıl sinirlenmeyeyim sürekli beni arka plana atıyor iki güzel cümle edince bana ona inanmış olmuyorum yav aşırı sinir oluyorum ya daha ne kadar alttan alcam resmen beni iplemiyor
Olunmaz
Bencede olunmaz çalışıyor diye erkenden uyuyor bir şey demiyorum dün düğüne gitti düğünden sonra uzun uzun konuşuruz söz dedi başım ağrıyor dedi gitti uyudu bugünde gezmeye gitmiş üstüne birde eve gelir gelmez uyucak dün akşamı telafi etmek yerine hadi geziyorsun gezmeden geldikten sonra direkt uyuyorsun diyor ki uyucam yine başım ağrıyor yav ben nasıl sinirlenmeyeyim sürekli beni arka plana atıyor iki güzel cümle edince bana ona inanmış olmuyorum yav aşırı sinir oluyorum ya daha ne kadar alttan alcam resmen beni iplemiyor