Manita hiç ilgi göstermiyor canı isterse yazar falan bana göre. Arada bir birileri ile flörtlesmek istiyorum normal mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani senin şu an duygusal durumun haricen hayatındaki gidişat, genel olarak ilişkiniz ve senin yüklediğin anlam ve vee daha sayabileceğim birçok şey var yani sadece onun sana olan tavrı bunu aklına getirebilecek bir durum değil. Şimdi bunları bilmeden normal ya da değil denmesi ne kadar sağlıklı. Bunu en iyi sen değerlendirebilirsin tüm koşulları göz önünde bulundurarak. Onun dışında önemsediğim bir şey daha var kendi içinde normalleştirmek için mi bunu soruyorsun çoğunluk normal derse evet bi sıkıntı yok diyip çoklu ilişkiye kayar bi süre sonra da ortaya çıksın ya da çıkmasın hiç önemli değil, iç hesaplaşman başlar. Açıkçası benim ilişkimde erkek arkadaşım ilgisini sevgisini göstermekte fazlasıyla iyiydi uyum desen var tartışma da yok dışardan bakıldığında her şey normal ve bana sorsa sorun ne? İkimiz arasında sorun şu diyebileceğim bi şey yok gibi. Ama ben naptım ilk defa hayatımda ilk defa biriyle birlikteyken odağım başkalarına kaydı. Bunun sebeplerinin ne olduğunu ben biliyorum elbette ama normal mi ya da doğru mu değil. Şimdi başka bir ilişkimi düşünüyorum ilişki de denmez gerçi ona da çok ilgim vardı ama o bu konularda dengesiz olduğu için göstermiyordum konuşurken ama aynı zamanda bazen heyecanlı bazen beklenti içinde bazen de baya bozuluyordum o süreçte ne olursa olsun ilgimin bir başkasına kaymadığını fark ettim. Evet ilgi istiyordum ama ondan diğerlerini reddediyordum bırak düşünmeyi. Sevgili bile değildik halbuki. Yani bu durumun karşındakinden bağımsız da gerçekleştiğini sana anlatmaya çalışıyorum.
Sonuç olarak koşullar normalken de değilken de hayatındaki kişiyi çıkartmadan yenileriyle tanışmak ondan habersiz bir şekilde olduğu için aldatmaya giriyor. Sana ilgi göstermemesinden kastın ne tam olarak bilmesem de senle eskisi gibi olmayan uzaklaşan bir erkek ve kafası karışan bir kız görüyorum. Bu seni ondan soğutuyorsa ayrılmak için soğumak çok geçerli bir sebep çünkü KESİNLİKLE diğer türlüsü uzatmalara oynamak oluyor. Yok ben ona karşı hiç değişmedim o düzelirse iyi oluruz diye düşünüyorum diyorsan da beklentilerini açık açık ifade etmen ve ondan net cevaplar alıp ona göre bir yol çizmeniz gerekiyor. Bu kadar düşünüp kafa yorup çözüm bulmayı hadi ordan et ben flört olayını deniycem hislerimden o şekilde emin olucam dersen de senin tercihin her şey daha da bulanıklaşır. Bu saatte ayrıca migrenim başlamışken nasıl bu kadar uzun yazdım üşenmeden ben de anlamış değilim boşa gitmesin lütfen ndjdjdk110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soranın cinsiyetini yeni fark etmekle beraber bi şok yaşadım ama hiç problem değil konuştuğumuz şey ilişki ve senin ne yapacağın bu yüzden yazdığım şeyleri kendine uyarlayarak oku 😁
Cevap sahibi+1 yılBi şey yazmıştım s.. et o kısmı hadi ordan et diye düzeltmiş bu uygulama mı düzeltmiş 😂😂
Soran+1 yılHiç sorun değil ne kadar uzun yazdığın sonuna kadar okudum ve sonradan cinseyeti farketmez önemli değil güzel noktalara parmak basarak anlatmışsın ve görüşlerimi okuyup değerlendirip mi yazdın yoksa direkt mi bunalri yazdın
Soran+1 yılMigrenin içinde şu an üzgün olduğumu belirtmek isterim
Cevap sahibi+1 yılGörüşlerin derken diğerlerinin yorumlarına verdiğin cevapları hayır okumadım senin sorduğun soruya farklı açılardan bakmanı sağlayarak ve örnekleyerek cevap verdim
Soran+1 yılO kadar detaylı ve uzun yazınca bende dedim herhalde okudu ona göre yazdı anlatımında gayet iyi
Cevap sahibi+1 yılBu arada dikkat ettiysen şunu yap ya da şunu yapma şöyle yapman saçma ya da değil ayrıl ayrılma böyle cümleler kurmadım. Üçüncü bir kişinin ortak arkadaş dahi olsa ilişkim hakkında böyle yargılamalar yapması veya bu önemli kararda beni yönlendirmesini asla istemem müsaade de etmem. Senin de etmemen gerektiğini düşünüyorum insanlar burada seni yargılamaktan ve açık açık yönlendirmekten ziyade gerçekten yardım etmek istiyorlarsa seni düşünmeye sevk etmeliler böylelikle kendi içine yolculuk yaparak eksik ne doğru ne cevabını kendin bulursun. Çünkü dediğim gibi çok hassas bir konu başkalarının haddine değil elinde minicik bir bilgiyle bu kararı vermek. Çok yönlü düşünmek lazım basite indirgenmemeli.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum bakış açın güzel
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılGüncellersin artık durum ne ndjd
En İyi Cevaplar
+1 yılBeklenti içinde olmak sıkıntı bir şekilde aklına gelecek ondan sonra yazacak. Ben bunun benzerini birkaç hafta önce yaşadım depresyondayım bahanesine sığındı ve ayrıldık. Ayrıl yanında varla yok arası en azından beklenti içinde olmazsın kaç defa söylersen söyle aynı davranacak duygusallık sıfır cinsellik tavan sevgili olarak görmüyor büyük ihtimal zaman geçirecek biri gibisin onun için ne kadar düşünürsen düşün işin içinden çıkılmıyor ayrılmazsanız bile ara verirsiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılYa keşke bir bahaneye sığınıp ayrılsa görüşleri okudun sanırım sen
- +1 yıl
Göz gezdirdim görüşlere bahanesi olmuş ya da olmamış pek bir anlamı yok sıkılmıştı aynı durum senin için karşı tarafta var
Soran+1 yılCinsel yönden bir süre rahat bırakacağını zannetmiyorum ya
- +1 yıl
İstediğini verme o senin duygusal boşluğunu doldurmuyor sen onu cinsel boşluğunu dolduruyorsun karşı taraf bencil
Soran+1 yılBir yandan da o yönden egomu tatmin ediyor ama söylediklerinde ciddi mi yoksa taktiksel mi davranıyor bilmiyorum
- +1 yıl
Egonu tatmin ediyor diye kalacaksan o saatlerin sonu hiç gelmeyecek çevrim içi göreceksin sürekli
- +1 yıl
Senden sıkıldım demek daha dürüstçe bahanelere sığınmak korkaklık
Soran+1 yılBen dersem geri yazarım düşüncesi var o bitirsin arkama bakmam baksamda yazmam
- +1 yıl
Karşı taraf sıkılmış cinsel olarak devam ediyorsunuz duygusal bir şeyler yoksa sevgililik değil bu ara verelim dersiniz onun için yokluğun ne ifade ediyor anlar belki
+1 yılBundan rahatsız olduğunu ona söylemelisin örneğin benimle vakit geçirmiyorsun ya da zaman ayırmıyorsun ve bu durum beni rahatsız ediyor baktın hala devam ediyor hemen bitirmelisin belki başka birisi vardır ya da seni sevmiyordur
07 Yorumla
Soran+1 yılRahatsızlığımi dile getirdim. Bana görüldü atıp sürekli çevrimici olmak yerine konuşasim yok de yeterli diye ama iş le ilgili girip çıkıyorum diyor. Şimdide şey yaptı 4 saat önceki mesajıma görüldü atmadı ama hala çevrimici. Sanırım flört ettiği birisi ya da birileri var gibi geliyor bana. Beni daha çok cinsellik yönünden kullanıyor duygusal olarak flört ettiği birisi ya da birileri var sanki
- +1 yıl
Bence tahmin ettiğim gibi yazma sen sakın başkası var netttt numarasını sil yazarsa sen görüldü at
- +1 yıl
Sinir oluyorum böyle davranan insanlara ya
Soran+1 yılYa egosundan gelir o zaman ne oldu diye gelir sorgular falan o ayrılsın bitirsin de komple bitireyim istiyorum
Soran+1 yılMüsait misin görüşleri okuyabilir misin detaylı anlattım bazi arkadaşlara ya da müsaitsen yazabilirim detaylı anlatırım sana fikrini almak isterim
- +1 yıl
Sen onu beklersennnn oooo. Cepte tutuyor seni aynısı başıma geldi
- +1 yıl
Olur
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
40
+1 yılErkek olarak bu düşünce yapısı genel klasiktir. Ama ilişkisine sadık insan ilişkisinde çözer problemleri dışarıda değil sonuç olarak bu sadakatsizliğe doğru gider. Sıkıntı varsa çöz. tüm çabalara rağmen olmadıysa, bitir istediğinle flörtleş. sıradanlaşan ilişki bir erkek için her zaman kaçış aramaktır.
110 Yorumla
Soran+1 yılSon 1 buçuk senedir aynı durum kimse ile flörtlesmedim
- +1 yıl
Sorunlardan kaçmak küçük sorunları büyük sorunlara çevirir. dolayısıyla saçma sapan ayrılık dediğimiz bir şey ortaya çıkar. Niye der biri, bilmiyorum dersin. bu duruma gelmemek için karşılıklı iletişim önemli.
Soran+1 yılSöyledim daha önce görüldü atıp elle kere çevrim içi olmak yerine konuşasim yok de bana diye iş için giriyorum vs diyor
- +1 yıl
uzak mesafe ilişkisiyse en müsait durumda görüntülü, değil ise yüzyüze konuşmanız gerekir. Madem böyle bir durum var iş saatleri içinde veya akşam müsait olmadığı durumlarda konuşman karşı tatafa sıkıntı ve stres verir. bu aslında iki cins içinde geçerli.
Soran+1 yılMesaj atmazsa neden yazmıyorsun demem aramıyorsa aramam çok nadir ararım 5 kere çalar kapatırım 2. ye aramam sık boğaz eden bir tip değilim arkadaşlarınla gezme buluşma eğlenceye gitme demem
Soran+1 yılYani buluşup cinsellik dışında pek yok gibi sanırım ona olan ilgim bir şey olduğunda üstüne düşmem ve daha önce de sevişmenin etkisinin yüzde 60 falan etkisi olduğunu söylemişti onun için bırakmıyor herhalde
- +1 yıl
bence bir erkek olarak biraz uzaklaşmalısın ondan. Hem cinsellik anlamında hemde arayıp sorma vs. Konuşma çabalarını bir tık bırak. Bak bakalım ne olacak. kadınlar erkeklere kıyasla bir şeylerin eksildiğini daha hızlı farkeder ve tepki gösterir. bunu yaparken onu seviyorsan abartıya kaçmadmayap. Tamamen soğuk olma. Ama cinsellik anlamındada uzak kalman iyisi. Bu ilişki değil bağımlılık o halde bunu anlıyorum. Sadece yokluğunu bir tık farkettir. Her zamanki alışkanlıklarını biraz rafa kaldır. Bunu yaparken ilişkinden soğuma. Kontrollü davran.
Soran+1 yılYa dediğim gibi sürekli yazmam yazmazsa yazmam arka arkaya defalarca mesaj atmam dümdüz severim sadece. Yani ilişki esnasında hayatımda ben hiç böyle bir şey yaşamadım diye defalarca söyler dile getirir böyle bir sye yok falan diye sanırım dediğin gibi onun için bağımlılık oldu daha iyisini bulmakla uğraşmak istemiyor da olabilir
- +1 yıl
dediklerimi yapman insan olarak fayfalı olacak.🙏🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgi gorme istegi, birinin seni de gormesini istemen cok normal. Ama sen sana bu hissi ve durumu yaratan olayin farkindasin. Ve bu farkindaliga sahip birisi boyle bir durumda ilk once ona bu duyguyu yasatandan uzaklasir sonra yoluna devam eder. Hak ettigin degeri bulamadiginda bunu ilk once kendi icinde bul. Sonra da bunu sana vermeyeni birak. En azindan o zaman normal olup olmadigini da sorgulamazsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli başlı ilgilerden alakadan biraz bıkkınlık geldi yazma etme yok ama sürekli çevrimici bana genelde hafta sonları ya da çalışmadığı günlerde buluşmak için yazma ve arama genelde
+1 yılBir ilişkin varken normal değil. Bitirip ne yapmak isyiyorsan yap. Okudum yorumlarda o ayrılsın istiyorum demişsin ama bence bekleme. Ya hiç bişey söylemeden ortadan kaybol seni merak etsin normale dönsün ya da ayrıl.
19 Yorumla
Soran+1 yılOrtadan kaybolmak çözüm mü biliyor evimi sonuçta. Yorumları okuduysan eğer cinsel yönden kendinisini benimle tatmin ettiğini düşünüyorum duygusal olarakts flörtlestigi birisi ya da birileri var gibi
- +1 yıl
Bu sadece senin düşüncen. Belki kız seni kaybetmemek için taktik yapıyor. Erkekler olarak terketmeye o kadar alıştırdınız ki 😄 evini bilse de farketmez yazma yazmadığın zaman karşına mı çıktı? İşinle çok meşgulsun daha fazla meşgul etmek istemediğim için rahatsız etmiyorum hayatım dersin olur biter. Emin ol bu tavrın onu sana geri getirir gerçekten bişeyler varsa.
Soran+1 yılGeri getirse ne olur egosundan gelmiş olacak nasıl yazmaz boşlar vs
Soran+1 yılZaten sürekli mesja atan darlayan arayan birisi değilim yazarsa yazarım
- +1 yıl
Egosu için değil tamamen duygusu için gelir. Kaybetme korkusu olduğu için gelirse gelir. Kadınları tanımıyorsunuz anlatıyoruz o kadar 😄😄
Soran+1 yılKadınları o kadar iyi bilirim ki çok iyi hemde hareketlerinden vs konuşmalarına bakmam sadce ve insan psikolojisinden de anlarım. Muhtemelen cinsel yönden benimle ilgileniyor duygusal olarka flört ettiği birisi ya da birileri var
- +1 yıl
Kadınları bir kadın kadar anlayabildiğine emin misin peki?
- +1 yıl
Madem o konuda senle ilgilendiğini düşünüyorsun sevmediği şeyler yap soğusun
Soran+1 yılYapıyorum yaptım da o zaman da beni tahrik etmek sulanıyor
Bir de erkekler umursamayan kızın peşimde koşarlar denir ahahahh yazık garibim kız da taktik yapıyor belki de. Ama bu taktikler boş kızlar işte umursamaz olursan da başkalarına yönelmek istiyorlar maalesef erkeklerden bir b*k olmaz umursasanız cepte görürler umursamaz davransanız da denizde balık çok derler. S. edin hepsini
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyin ön yargısi bu? Kırmak istemiyorum o yüzden usturuplu konuşacağım. 1 buçuk yıldır durum bu ve ilk defa böyle bir şey düşünüp buraya yazıyorum görüşleri okursan eğer sonra fikrini söylersin
+1 yılGenelde erkekler ilgisiz taraf olurlar ama direk söyleyin senin ilgisizliğin yüzünden ayrılmak istiyorum diye
15 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da egosundan ve başka isteklerinden dolayı yapmacık olarak üzerime düşebilir
- +1 yıl
Ayrılmak en mantıklısı
Soran+1 yılYa işin özeti şu bence. Cinsel olarak kendini benimle tatmin edip duygusal olarak birisi ya da birileri ile kendini tatmin ediyor olabilri
- +1 yıl
Çok yanlış
Soran+1 yılBazı görüşler de durumu anlattım okuma şansın varsa eğer bakabilir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek yapsaydı kadına, istediğini verseydin derler mesela. Gayet normal karşılanır ve kadını suçlarlar. O zihniyetler, hadi bu kızı da haklı bulun, o erkeği yani sevgilisini suçlayın hadi 😊😌
Sonuna kadar normal yaptığın. Ya da ayrıl.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤦♀️😱 Ben bu soruyu soranı kız sandım 🤭😴 sözümü geri alıyorum iyi geceler djdjsj
Soran+1 yılşu an aşırı cinsiyetci davranmis olduğunun farkında mısın 😄
Cevap sahibi+1 yılÖzr dilerim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAslında eşit düşünüyorum.
Ne bu şeymi? İzlediğin televizyon filmi sarmadı diğer kanalı açmak gibi bir şey mi ne kadar saçma sapan sorular
18 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptığı garip değil benim ki garip?
- +1 yıl
O zaman şikayetçi olduğun şeyi git ona söyle aranızda hailesin illâ aldatman mı gerek
- +1 yıl
Halledin*
Soran+1 yılYani dile getirdim daha önce görüldüde falan bırakma konuşasın yoksa söylersin sonrasında elli kere çevrim içi oluyorsun diye işle ilgili bakıp çıkıyorum gibi şeyler söylüyor
- +1 yıl
Ayrılın bitsin çok da iyi bi ilişkimiz yok gibi
Soran+1 yılYani buluşup cinsellik dışında pek yok gibi sanırım ona olan ilgim bir şey olduğunda üstüne düşmem ve daha önce de sevişmenin etkisinin yüzde 60 falan etkisi olduğunu söylemişti onun için bırakmıyor herhalde
- +1 yıl
Bu demek oluyor ki duygusal olarak değil de cinsel olarak seni arzuluyor. Duygusal olarak başkalarına hisler besleyebilir ve bu fizikselden daha can yakıcı.
Soran+1 yılSurkeli çevrim içi olmasından duygusal olarak birileri ile flört ettiğini düşünüyorum
Bizdede tam tersi hep ben yazatım sevgilim çok yazmaz Allahım neden böylr neden hep tersine oluyo yaa 🤦♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılSenn benim halimden ben senin halinden çok iyi anlarim
+1 yılO manitten ayrıl ilgi gösterenle devam et kişiliğin bozulmamış olur en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgi gösteren var mı bilmiyorum ki tek eşliyim genelde sadık birisi olduğum için ilgi gösteren bile olsa farkına varmam pek
Ayrıl, niye aldatıyorsun? Ne halt edersen et ayrılınca. Ayrılma sebebini de açık açık söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılAmacım aldatmak birileri ile birlikte olmak değil. Defalarca dedim ki bana görüldü atıp çevrimici olmak yerine konuşasim yok demen yeterli diye ama iş için girip çıkıyorum diyor. Mesela bugünde şey yaptı 3 saat önce ki mesajı görüldü atmadı ama hala çevrimici. Sanırım flört ettiği birisi ya da birileri var
Soran+1 yılO ayrılırsa kökten çözülür diye düşünüyorum bekliyorum
Soran+1 yılNiye ayrılmasın turşumumu kuracak
+1 yılGidip sevgiline derdini anlat. Düzelme olmazsa ayrıl. Bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında anormal olan senin sevgisiz buyumen sevgiye aç olduğun için ilgi istiyorsun başka birileriyle konuşmak istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgi görme istediği ile alakalı bir durum değil ilgi manyağı değilim. Daha çok canı sıkılınca ya da kendisi ilgi isteyince yazıyor öyle düşün
Cevap sahibi+1 yılTamam bitir sende
Soran+1 yılOnun bitirmesini istiyorum ki ben yazmayayım tekrar ayrıldım diye pişman vs olup. O ayrılırsa yazmam rahatsız eden bi tip değilimdir
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal. Bende bana ilgi göstermeyen bir erkeği bırakır yeni erkek arayışına girerim
014 Yorumla
Soran+1 yılAsıl bomba sorum geliyor şu an dama hazır mısın
Cevap sahibi+1 yılEvet söyle
Soran+1 yılSende bırakıp mi ilgi gösteren birisini aramalıyız bırakmadan mi
Cevap sahibi+1 yılBırakmadan. Bence o da yeni birini bulmuştur ve seninle o yüzden ayda yılda bir kez konuşuyor.
Soran+1 yılYa o zaman süreli çevrimici bana görüldü attığında ya da mesajımı atmadığında genelde buluşuruz onun dışında çok konuşmuyoruz artık.
Cevap sahibi+1 yılAldat knk ne duruyonnnnnnn senin yerinde olsam bin kere aldatmıştım. Saf mısın mesin
Cevap sahibi+1 yılNesin*
Soran+1 yılSaf değil de herseyin farkında olup bekleyen maal gibi oldum. Soruyu beğenme ya da gizliden çıkma şansın var mı iki taktik verirsin ya da bazı görüşlerde durumu anlattım okuyup yorum yapabilir misin
Cevap sahibi+1 yılEvde değilim eve geçince yorumlayacağım senin durumu. Ama buradan yorum yapacağım
Soran+1 yılFarketmez kanka iki tanışıp akıl alayım diye dedim de farkmez gizliden de olur
Soran+1 yılEve mi geçmedin beni mi unuttun 😄
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın işte gün boyu çok yoruldum. Unuttum
Cevap sahibi+1 yılGörüşlerin yarısını okudum. Ya ne uğraşıyorsun ayrıl gitsin hiç uğraşmaya değmez
Soran+1 yılburada mısın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun değilken sevgili kalıp ondan sonra başkasını istemen normal değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılMemnuniyet ya da başkasını istemek değil durum aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi bi ilgi beklentin var? Tek yazsa yetecekmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğer türlü ilgisi fazlası ile var zaten eğer kasteddigin oysa insan birazda ruhen ilgi bekliyor
Sana acı bir şey söyliyim mi? Bir kız sana yazmıyor seni merak etmiyor aramıyor sormuyorsa mutlaka konuştuğu başka biri vardır takip et derim
018 Yorumla
Soran+1 yılNeyini takip edeyim ki. Görünen köy kılavuz istemez zaten bunu her şekilde belli ediyor kabul etmesede
Soran+1 yılKendisine defalarca beni görüldüde bırakıp sürekli çevrimici olmak yerine konuşasim yok demen yeterli diye ama iş için girip çıkıyorum diye bahaneler öne sürdü bu akşamda akşam 11 de yazdığım mesajı açmadı ama saat 3 e kadar çevrimiciydi 😄
Soran+1 yılNasıl olacak o
Soran+1 yılGörüldü falan mı atayım yanı bu kadar basit mi 😄
Soran+1 yılMantıklı da kolay değil işte buluşma ayarlatmak
Soran+1 yılDiğer görüşler de durumdan biraz bahsettim okuyup fikir verme şansın var mı
Soran+1 yılMüsaitsen eğer yazabilirim seriden bende anlatabilirim sen oku istersen önce görüşleri
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yılTakip attım sana
Soran+1 yılAttım
+1 yılRahatsız olduğunu sevgine şöyle iletisim kur olmazsa ayrıl
12 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca dedim aslında bana görüldü atıp sürekli çevrimici olmak yerine konuşasim yok demeden yeterli. O ayrılsın istiyorum daha çok komple bitsin ardından bakmayayim diye
Soran+1 yılBir şeyler söyler misin?
Normal bence insan sevilmek ister
17 Yorumla
Soran+1 yılSonunda halden anlayan birisi çıktı. Ya aldatmak olarak değilde insan bazen konuşmak falan istiyor karşı cinsle böyle durumda olunca
Soran+1 yılYa birisini bulmak çok sorun olmaz iyi ya da kötü illa ki birisi bulunur da. Daha çok o ayrılsın istiyorum ki komple bağlar kopsun çünkü yazmam daha sonra ayrıldığında
Soran+1 yılYani genelde buluşup cinsellik dışında pek bir şey yapmıyoruz ara sıra yemek kahvaltı sanırım ona olan ilgim bir şey olduğunda üstüne düşmem ve daha önce de sevişmenin etkisinin yüzde 60 falan etkisi olduğunu söylemişti onun için bırakmıyor herhalde
Soran+1 yılMuhtemelen cinsellik yönünden kendini benimle tatmin ediyor duygusal olarak flört ettiği birisi ya da birileri var gibi
+1 yılBahane değil ayrıl ne yaparsan yap
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak değil amacım. Defalarca söyledim ona bana görüldü atıp sürekli çevrimici olmak yerine konuşasim yok de yeterli diye
- +1 yıl
Konuşmak isteniyorsa neyi uzatıyorsun
Soran+1 yılYa 7 24 bana yazmak zorunda değilde. 4 saat önceki mesajımı açmayıp çevrimici oluyorsa var bir şey bence. O ayrılsın istiyorum ki istendiğini sıkıldığını bileyim komple bitsin benimde içimde
Ayrılmak daha mantıklı.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o ayrılsın da komple kökten bitsin istiyorum bazı görüşlerde durumu ifade edip anlattım okuma şansın varsa okuyup fikrini söyler misin
Soran+1 yılYa kendi işini yapıyords işin bahanesi o aslında. Mesela öyle diyorum diye bugün şey yaptı 4 saat önce kadar mesaj attım açmadı ama hala çevrimici
Soran+1 yılAz çok tanıyor beni mesajı görmediysem girip bakmam çevrimici mi diye genelde
+1 yılNormal canım sende yani
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçtin ciddi misin tam anlamadım
- +1 yıl
Dalga geçtim tabi ki
Soran+1 yılVaktin varsa görüşleri okuyabilir misin durumu anlattım
+1 yıleğer böyleyse anlaşarak ayrılmalısın.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa söylüyorum bana görüldü atıp defalarca çevrim içi olmak yerine bana konuşasim yok de yeterli sonra iş için giriyorum vs diyor. O ayrılsın istiyorum ki arkasına bakmayım artık sıkıldı bitirdi diyeyim aklıma gelmez gelsede yazmam
- +1 yıl
ayrılıyorum de geç kızın yaptığı fazla saçma
Soran+1 yılBana göre cinsel yönden beni kullanıyor çünkü daha önce ilişkinin yüzde 60 70nin cinselligin etkisini olduğunu söylemişti ve hemen hemen her ilişkide söyler daha önce sen neredeydin nasıl bulamadım seni diye başlarda gaza getirmek için söylediğini düşünüyordum ama sanırım fazlasını haz alıyor ve genelde her seferinde vajinal orgazma ulaşıyor bu da biraz zor ilişki esnasında. Cinsel olarak benimle tatmin oluyor duygusal olarakta flört ettiği birisi ya da birileri var diye düşünmeye başladım
- +1 yıl
her şeyin farkındasın gerçekten gidip ayrıl. onun ne düşündüğü şu an umurunda olmasın çünkğ sen ceptesin o kız senden ayrılmaz
Soran+1 yılAynen öyle bakıyor bence de. Ayrılsam da bırakmam seni gelirim yanına falan da diyor evlensem de gelirim falan diyor gaza geldiğinde aşırı haz aldığında uçuyor bazen fazla abartılı şeyler söylüyor ciddi mi gaza getirmek için mi söylüyor emin değilim ama
- +1 yıl
ciddi değilll. o karakterini ve beynini bir kenara koyup yaşıyor galiba
Soran+1 yılYa hemen hemen her seferinde vajinal orgazma ulaşıyor ve ilişki esnasında bende bunun çok zor olduğunu biliyorum daha önce böyle bir şeyi de çok nadir yaşadığıni söylüyor sanırım daha iyisini bulmaktan üşeniyor ya da bulamam diye mi kafasında bilmiyorum çünkü ilişkiden sonra da soruyorum ne kadar ciddiydin diye eğer bu kadar zevk alamazsam senden sonra aklıma geleceksin diyor
+1 yılİhtiyacınızı s... yim sizin.
03 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaçla ne alakası var oku yorumları
- +1 yıl
Okudum fikrim değişmedi
Soran+1 yılPeki
+1 yılhoşuna gitmiyorsa ayrılacaksın hata yapmış olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak sorun değil de çözüm olur mu onu bilmiyorum. Onun ayrılmasını istiyorum ki bitsin tamamen öyle olduğunda aklıma getirmem bitirmek istedi derim gelsede asla yazmam zaten.
Soran+1 yılBurdaysan eğer görüşlerde durumu anlattım okuyup fikir verir misin
+1 yılAyrıl sonra ne halt yersen ye
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun ayrılmasını bekliyorum aslında
+1 yılAyrıl sonra ne yapıyorsan yap
00 YorumlaAyrıl o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun ayrılmasını istiyorum
Soran+1 yılAldatmadım ki hiç 1 buçuk senedir durum bu ve ilk defa böyle bir şey soruyorum
Aldatmaktansa ayrıl
05 Yorumla
Soran+1 yılKasteddigim ve yapmak istediğim şey aldatmak değil. Bazı görüşlerde durumu anlattım okuyabilir misin müsaitsen fikrini söyler misin sonra?
- +1 yıl
Karsı taraf sıkılmıs senden kadının erkegı yok ıkı tarafta sıkılınca oyle yapar benım tavsıyem senın ayrılıp engellemen ve yenı bırı ıle tanısman deger veren onemseyen Bellı bır sure sonra umursamaması baska bırınde ılgı sevgı ask bulmak arayısına gırmıs sen ayrılırsam yazsrım dıyosun sadece bagımlılık o kadar ayrıldıgında emın ol rahatlıycaksın.
Soran+1 yılAçık sözlülüğüm ektedir 😄
Normal
015 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin nedir?
Soran+1 yılO ayrılsın ki tamamen bitsin istiyorum
Soran+1 yılKarakterim değil sık boğaz edemem kimseyi bilerek yaptığımı anlar
Soran+1 yılYa onu da yapıyorum ihanet eden birisi değilim daha önce ama onun flört ettiği birisi ya da birileri var diye düşünüyorum
Soran+1 yılDiğer görüşleri okuyabilir misin anlattım durumu bazı kişilere
Soran+1 yılYa ne diyeceğim ne deyip ayrılacağım
Soran+1 yılSorgulayacak sonra bir tok açıklama vs o ayrılsın ki komple bitsin
Soran+1 yılYani kendi egomu da tatmin ediyorum acaba diye düşünüyorum bazen sevişirken fazla yüceltiyor çünkü
+1 yılBenimkide kahveden çıkmıyor ilginin i si yok
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Senin de ilgi görmek istediğin olmuyor mu ya da normal bir karşı cins konuşsa bile ilgini çekmiyor mu senin acaba ilgi mi gösteriyor bana diye düşünüyor insan
- +1 yıl
Hemde düşünmez olur muyum 3 yıldır birlikteyiz ve o kadar üzülüyorum ki çalışmıyor da ya kahve de ya da pc den oyun oynar
Soran+1 yılYaşlarınız kaç tam olarak? Benimde bazen birisinin normal yaklaşımını bile kendime yakınlık olarak görüyorum ya da acaba aldatmasam bile birisi ile konuşsam iyi hisseder miyim kendimi diyorum. Ve bir erkeğin sevgilisi ya da karısı ile ilgilenmemesini anlamıyorum kadınlar ilgi ister görmezse bir süre sonra ilgi gösterene gider diye düşüncem hep
Soran+1 yılEvli misin bu arada sen?
- +1 yıl
20 yaşındayım evli değiliz 3 yıldır birlikteyiz
- +1 yıl
Başkası ilgi gösterince o kadar garipsiyorum ki alışmışım ilgisizlige
Soran+1 yılTakip göndersem anlatır misin sende ilişkiniz nasıl falan diye bende anlatırım bakalım aynı şeylerden mi şikayetciyiz
- Daha fazla (10)
Daha fazla(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlgi göstermeyen sevgilim var. Başkaları ile flörtleşmek istemem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler