Sevgilimden ayrılmalı mıyım uzun anlatmam gerekiyor ama lütfen okuyun ve bana yardımcı olun?

benim bu ilişkide uzun süredir şöyle bir sorunum da var sevgilim iyi bir insan ben rahatsızim miyastenia gravis hastasiyim o her zaman benim yanımda oldu beni mutlu etmeye çalışır benim bir isim olduğundan yardım eder arkadaşı çok fazla yok o yüzden hep benimle yanımda vakit geçirir bişey istediğim zaman yapmaya çalışır ama benim istediğim gibi birisi değil onunla eglenemiyorum ya da romantizm hiç yok ona defalarca kes onunla bir sevgili gibi romantik anlar yaşamak istediğimi söyledim her seferinde tamam diyor ama asla hiç bir şey yapmıyor mesela örnek ona bir keresinde akşam yemeği hazırladım odayı mumlarla ve güzel bir müzikle süsledim onu bekledim çok güzel bir gece geçirdik sonrasında ona dedim ki senden de böyle şeyler bekliyorum işte tamam dedi asla yapmadı sonra uzun süre sonra hani yapcaktin dedim bir sürü bahaneler öne sürdü yapcam dedi tamam dedim uzun süre bekledim yine hiç bir şey yapmadı sonra ona küstüm yapmıyor diye yine yapicam dedi ve yine yapmadı uzun süre sonra kavga ettik ve ben ağladım bunun bana karşı ozensizlik olduğunu ona anlattım sonrasında bunu hazırladı bu konuda hep bu şekilde davranıyor mesela başka bir örnek evde otururken çok güzel bir şarkı çaldı ve onu dansa kaldırmak istedim kalkmadı dans etmek istemediğini söyledi ama zaten evdeydik yani sonra benim moralim bozuldu yanıma geldi noldu dedi anlattım onunla dans etmek eğlenmek istediğimi anlattım tamam dedi anladım dedi 1 ay kadar hiç bir şey yokmuş gibi devam ettik ve bu süreçte hiç dansa kaldirmak istemedi beni bekledim ki gönlümü almak için bir gün kaldırır bir gün evde otururken yine güzel bir şarkı çaldı ve kırgınlığımi unutup dans etmek istedim onunla yine beni reddetti o kadar üzüldüm ki agladim yine bana tamam duzelticem dedi sonra aradan aylar geçti arkadaşımızın doğum gününde onu dansa kaldırmak istedim kıyafetini bahane etti sonrasında bir kaç hafta sonra mezuniyet yemeğinde dansa kaldırmak istedim benim sarhoş olduğumu ve böyle davranmamam gerektiğini söyleyip reddetti
Güncellemeler
11 ay
örnekler cogalabilir mesela 2 yıldır bana ismim yerine sevgi sözcükleri söylemesini istiyorum ama asla söylemiyor sadece mesaj yazarken kullanıyor sevgi sözcüklerini en son onunla konuştum seninle arkadaş gibi ilişki yaşamak hoşuma gidiyor ama romantizde yaşamak istiyorum seninle dans etmek istiyorum abartılı iltifatlar sevgi sözcükleri duymak istiyorum dedim tama dedim bundan sonra senin tarzında yasicaz dedi mesajda yaptığı bir kaç iltifat dışında yine değişen bişey yok
Güncellemeler
11 ay
yani iyi taraflarına tutunup 3 yıl dayandım simdi en son bana yalan söylediğini ogrendim sonra tartıştık benden özür dilemek yerine seni aldatmisim gibi davranıyorsun gibi şeyler söylemeye başladı bende sen ne yaptığını idrak et sonra konuşalım dedim 5 gündür hiç bir şekilde iletişim kurmaya çalışmadı
Sevgilimden ayrılmalı mıyım uzun anlatmam gerekiyor ama lütfen okuyun ve bana yardımcı olun?