Sevgilimden ayrıldım lütfen üşenmeden okuyun?

1 sene 9 aylık bir ilişkimiz vardı ve nasıl desem birbirimize her anlamda bağlıydık benim haberim olmadan hiçbir şey yapamazdı benimde öyle birbirimizde instagramlarımız vs var ama son 1-2 aydır aşırı kötü oluyorduk sürekli tartılıp kötü oluyorduk ve her seferinde iyi olalım bidaha yapmayalım dememize rağmen 1 2 gün sonra tekrar tartışıp kötü oluyorduk bu ikimizide çok yıprattı bundan 2 hafta önce tekrar tartıştık artık yoruldum böyle olamktan mutsuz olmaktan bende iyi kalmanı istiyorum bitirelim dedi bende aradım ettim konuştuk vs bitirelim dediğine pişman oldu ve bitirmedik fakat bu akşam yine tartışmıştık ve bitirmek istedi bu sefer kararımdan dönmicem dedi bende emin misin dedim evet dedi ve ona yarın buluşalım adam akıllı her şeyi baştan sona konuşalım bu ilişki bunu haketmiyor dedim o da artık yoruldum kötü olmaktan bende iyi kalmanı istiyorum yarın buluşmicam seninle çünkü eğer buluşursam bunu yapamam bitiremem sen yanımdayken yanyanayken seni hala herşeyden çok seviyorum ve sevicemde dedi ama yarın buluşmicam seninle dedi benim ısrar etmeme rağmen ve sebebi de hiç sekmedi eğer yanyana olursak bitiremem dedi sebebi buydu ve yaklaşık 3 saat falan oldu telefonda konuşurken ayrıldık kapattıktan sonra instagram şifresini vs hala değişmedi ve ne bileyim nasıl desem ben hiç ayrılmışız gibi hissetmiyorum hala eninde sonunda beraber olucaz gibi hissediyorum bana akıl verip üşenmeden okursanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Sevgilimden ayrıldım lütfen üşenmeden okuyun?