1 sene 9 aylık bir ilişkimiz vardı ve nasıl desem birbirimize her anlamda bağlıydık benim haberim olmadan hiçbir şey yapamazdı benimde öyle birbirimizde instagramlarımız vs var ama son 1-2 aydır aşırı kötü oluyorduk sürekli tartılıp kötü oluyorduk ve her seferinde iyi olalım bidaha yapmayalım dememize rağmen 1 2 gün sonra tekrar tartışıp kötü oluyorduk bu ikimizide çok yıprattı bundan 2 hafta önce tekrar tartıştık artık yoruldum böyle olamktan mutsuz olmaktan bende iyi kalmanı istiyorum bitirelim dedi bende aradım ettim konuştuk vs bitirelim dediğine pişman oldu ve bitirmedik fakat bu akşam yine tartışmıştık ve bitirmek istedi bu sefer kararımdan dönmicem dedi bende emin misin dedim evet dedi ve ona yarın buluşalım adam akıllı her şeyi baştan sona konuşalım bu ilişki bunu haketmiyor dedim o da artık yoruldum kötü olmaktan bende iyi kalmanı istiyorum yarın buluşmicam seninle çünkü eğer buluşursam bunu yapamam bitiremem sen yanımdayken yanyanayken seni hala herşeyden çok seviyorum ve sevicemde dedi ama yarın buluşmicam seninle dedi benim ısrar etmeme rağmen ve sebebi de hiç sekmedi eğer yanyana olursak bitiremem dedi sebebi buydu ve yaklaşık 3 saat falan oldu telefonda konuşurken ayrıldık kapattıktan sonra instagram şifresini vs hala değişmedi ve ne bileyim nasıl desem ben hiç ayrılmışız gibi hissetmiyorum hala eninde sonunda beraber olucaz gibi hissediyorum bana akıl verip üşenmeden okursanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tartışma konularınız neler mesela? Her iki tarafın da biraz alttan alıp ılımlı yaklaşacağı konular değil mi? Çok mu önemli konulardan dolayı tartışıyorsanız? Birbirinizi seviyorsanız biraz görmezden gelmelisiniz bence. Üç kere düşünüp bir kere konuşmalısınız ya da. Buna rağmen tartışıyorsanız belki de ayrılmanız daha doğrudur.
Şu an zaten bitti dün akşamdan sonra konuşmuyoruz ben ona buluşalım son kez konuşalım yüz yüzd dedim ve kabul etmedi dğsf buluşursam senden vazgeçemem dedi
Bittiğini anladım zaten. Vazgeçemeyecek kadar seviyorsa neden tartışıyorsunuz ki? Ayrılacak kadar önemli konularsa bir şey diyemiyorum. Yoksa biraz ılımlı olsanız birbirine karşı belki de düzelirsiniz.
Birbirinize*
Tartışmalarımız genelde çok büyük şeyler değildi fakat aynı şeyler yüzünden çok kez tartıştık ve ikimizde yorulduk ve dün akşamdan beri kapattık konuşmuyoruz ama hala instagramı vs bende duruyor değiştirmemiş takipleşiyoruz bundan sonra nasıl düzelicez ki konuşmazken
Gerçekten aranızı düzeltmek istiyorsanız bence biraz ayrı kalın ve düşünün, yokluğunu fark edin ve özleyin yani. Tartışılacak konularda tartışın, her şeyi büyütmeyin ve ılımlı olun biraz tabii ki karşılıklı olarak. Seviyorsanız da yeni bir sayfa açın, güzelce konuşun. Konuşmazken yazmışsınız ama kendinizi anlatan güzel bir mesaj bile atarsanız belki de fikrini değiştirir. Buluşmak zorunda değilsiniz hemen ama mesaj atabilirsiniz.
Onu seviyorum ama ben ona nerden baksan 10 kere dedim yarın buluşup adam akıllı konuşalım yüzyüze diye ama hiçbirinde istemedi yüzyüze olursam vazgeçemem senden diye ben bu kadar ısrar etmişken o böyle yapınca nasıl yazayım ki
Haklısınız tabii ki ama bilemedim. Biraz fazla büyütmüş hanımefendi. Yorucu bir ilişki, onu anladım da üç düşünüp bir konuşsanız her şeyi hallederdiniz. O zaman bir şey yazmayın, belki hanımefendi düşünürse fikrini değiştirir. Sonuçta siz fazlasıyla ısrar etmişsiniz.
Size gerçekten çok teşekkür ederim düşünceniz için
Ama gerçekten seni hala çok seviyorum ve sevicemde sadece artık olmuyor doğru insan yanlış zaman demişti bunlara rağmen beni hala çok seviyorsa vazgeçemiyorsa neden böyle yaptı bilemiyorum bunun hakkında demek istediğiniz bisi var mı
Rica ederim. Yorucu bir ilişkiye devam etmek istememiştir ne kadar severse sevsin. Bazen olmaz yani, olacak diye bir şey yok ki. Bence biraz zamana ihtiyacı var. Düşünerek konuşsanız her şey düzelir aslında. Konuşma ihtimaliniz olursa eğer hanımefendi fikrini değiştirirse kendi adınıza konuşun. Üç düşünüp bir kere konuşacağınızı, ufak meseleleri büyütmeyeceğinizi, bir olay olunca hemen sıcağı sıcağına tartışamayacağınızı falan anlatın güzelce, ondan da aynısını isteyin. Sıcağı sıcağına tartışmak hoş değil ve bu yüzden aranız kötü olmuş. Biraz sindirin, düşünün sonra sakince konuşun. Hemen konuşunca insan sinirlerine ne kadar istese de pek hakim olamaz. Kendinize de biraz anlatın bunları, hanımefendi de düşünürse anlar inşallah.
Biraz zaman sanırım ikimize de iyi gelir ve işin sonunda yazarsa iyi olur yazmayıp uzaklaşırsakta hayırlısı artık
Bence de iyi gelir. Yazarsa da yazmazsa da hakkınızda hayırlısı olsun beyefendi.
😪😪 ben de benzerini yaşadım ama sonu çok feci bitti
Noldu dostum
Beni evli bir adamla aldattı sonra adamın karısı basmış bunları
hadi ordan
Öyle oldu kardeşim
Bir kac gün ara verin
Ama bitti dedik ara vermek değil ki bu konuşmuyoruz dünden beri nasıl yapıcaz
1 aya düzelir
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun peki
Eger seviyorsa olur sevgi yoksa zaten olmaz
umarım