Merhabalar uzun bi süredir bi kızla konuşuyorum flörttük daha doğrusu ama kendisini hazır hissetmediği için uzun süre kaldık biraz flört neyse son aşama sevgili olmaya gelecekti tam bana bugün yazdı sana bisi demem gerek mesaja baktım çevrimici yazıyor yazıyor siliyor sonra whatsappdan çıkıyor geri giriyor tekrar çıkıyor sonra sana sonra yazicam dedi ve sonra tekrar yazdı sildi falan filan sonra dedi ben ciddi ilişki istemiyorum düşünemiyorum da bende ona niye istemdigini vs sordum tabi oda dedi bisiler işte bende alışmıştım baya çok seviyordum onu görünce kalp atışlarım artıyordu çok değer verdim oda hissediyordu ve bugün ayrılma mesajı atarken bile zorlandı size geri döner mi ve daha yazmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ciddi senle düşünmüyor oğlum düşüreceği biri çıkınca öyle bir düşünür ki kibarca ayrılmış işte kızlar böyle bahaneler uydurur soğuyunca sktr et yazma hiç o kendi yazar yazacağı varsa
tanışma hikayemiz çok farklı o adım atıyor ilk başta ilk seven taraf o ve bitiren de o uzun süreli ilişki olduğu için unutamıyorum cidden değer verdiğime degseymis keşke
Ne kadar oldu kaç kere buluştunuz uzun ilişki diyosun flört diyorsun
Çok ilgi göstermişsin soğumuş
kanka baya buluştuk sayamicagim kadar aylardır beraberdir sevgili gibi takılıyorduk ama daha hazır hissetmedigi için olmadık sevgiliden farkımız yoktu o bana ilgi gösterdi bende ona son ayrılık konuşması yaparken çok zorlandı bunu fark ettim diyorum ki sonradan ben ilgiyi kessem döner mi sonra
Hazır hissetmeme ne ak ya sanki evlenecekler ben anlamıyorum bu kadınları saçma sapan klasik lafları gez buluş adamla sonra sevgili değiliz he bak umutlanma demek istemiş işte ona getirmiş lafı. kanka fazla ilgi göstermişsindir soğumuştur kadın doğası böyle cepte olursan giderler yapman gereken toz ol ortalıktan ne yaz ne ara ne en ufak sinyal ver ondan önce neler yapıyorsan devam et hayatına yazacağı varsa yazar ama iki de bir mesaj atıp kendini onun gözüne sokarsan yazacağı varsa da yazmaz merak edecek seni arazi ol ortalıktan
kızlar maalesef biraz farklılar ilgi duyani değil ilgi gostermeyeni seviyorlar dediğin gibi yapicam yazmicam aramicam sormucam bazen denk gelebiliyoruz yolda falan beraber gittiğimiz mekanlarda vs orada görsem napim sence ilgiyi kestim takipten çıkarmış zaten instadan da yazacağı varsa sonra yazar ne demişler köpek senin kapında mama yemiyorsa onu başka birileri besliyordur ilk başta çok iyiydi sonra bi anda bozdu yazacağı varsa yazar ilgiyi kesicem bende
Görsen bile oralı olma hiç umursama takipten sende çıkar ama engelleme açık kapı bırak başka hatunlara yaz flört et sende
Valla kral yaşadığımız onca şeyi 1 günde bitirdi diyorum sebebi neydi diyor isteklerimiz beklentilerimiz farklı diyor konuşarak halledebiliriz vs vs edemeyiz vs dedi ya anlatmadan nasil edelim zaten onca yaşadığımız şeyi düşünür insan ya onca şey yaşadık dolu dolu vakit geçirdik en son ona yazdım iyi ki tanımışım genede teşekkür ederim hersey için falan mesajı gördü bisi yazmadı daha delikanlı adam gibi bitirdim bende sonra döner mi bilemem ama çok sevmiştim be onu ilk gördüğümde ileride evleneceğim kişiyi görünce his oluşur o his oluştu ilk gördüğümde ama hersey böyle olacakmış demek çok seviyordum kendimi tutamadım ağladım biraz ama olsun içim rahatladı ağlayınca umarım pişman olur tek tesselim ama yapacak bisi yok delikanlı adama zorlamak yakışmaz geri dönerse döner artık elimden geleni yaptım istemiyorum ilişki dedi sonra pişman olup da gelir mi bilmiyorum ama umarım pişman olur kral senin de başını ağırttık kusura bakma
Kardeşim çok sevmişsin anlam yüklemişsin belli ki bunu ona çokça belli etmişsin kaybetmekten korktuğunu anlamış bir erkeğin b0ku yedi andır kızın onu kaybetmekten korktuğunu anladığı an hiç bir ama hiç bir kızı ne kadar seversen sev kendinden yukarı koyup kendinden çok sevme şu mesajı ona ver yanlış bir şey yaparsan çekip giderim ya bu nasıl olsa cepte gidemez imajı verirsen kaybedersin sana saygısı kalmaz kızlar saygı duymadığı adama sevgi de duymaz. Ben o kadar fedakarlık yaptım şöyle böyle yaptım diyorsun ya umrunda olmaz şuana kadar yaptığın iyilikler en ufak hatanda sanki ilişkinin başından beri b0ktan bir adammışsın gibi davranır hiç biri aklına gelmez. Son olarak inşallah karısında ağlamadın daha da beter soğur senden erkek kaya gibi sağlam olmalı duygusal olarak güçlü onların istediği de bu git arkadaşlarınla ağla zırla ama kadın karışında duygusal zayıflık gösterme anında soğurlar hiç anlamasın yalandan teselli falan eder ama ona bilinç altı bu güçsüz erkek sinyalini verir. Yazma hiç sen işine gücüne hobilerine odaklan sktr et gidene dur denmez.
yok kral Krsisinda ağlamam tek başıma eve geldim odamda ağladım öyle tek tesselim pişman olsun bu ayrılma işine çok pişman olsun keşke ayrilmasaydim desin şunu anlamıyorum kendisi başlatıyor ilişkisi kendisi bitiriyor gel benim hayatıma güllük gülistan gir sonra b0ktan bi şekilde hayatıma sıç ve git
Kanka şimdi ona öfkelisin pişman olsun sürünsün hatta gelip sana yalvarsın istiyorsun biliyorum ama bir süre sonra ne diyeceksin biliyor musun lan boşuna takmışım ne tamam yesin allah mutlu mesut etsin diyeceksin tabi bunun için zaman lazım şimdi daha yeni olduğu için öfkelisin hayatta her şey tecrübe önemli olan ders alıp tekrar etmemek bende bunları vahiyle bilmiyorum bende yaşadım aynılarını bak şu an evli ama umrumda değil allah yolunu açık etsin
peki kanka aradan 1 hafta sonra falan dayanamayıp yazarsam ne olur çünkü alışmışım ona yokluğu cidden koyuyor normalde şu an onunla konusurdum ve saatlerce 3 4 saat boyunca şimdi yok ve cidden yokluğu koyuyor dayanamayıp yazabilirim bilmiyorum o konuda emin değilim içimde kötü his var bu olay yüzünden mental olarak da kötü hissediyorum
Kanka yaş kaçtı senin öncelikle çalışıyor musun okuyor musun bir meşgalen var mı yani? Varsa zaten vakit bulamazsın yedi yirmidört konuşmaya kızla saatlerce konuşur hayat hikayeni önüne serersen basit olursun merak edecek seni keşfedecek bir şey bırakmazsın saatlerce telefonda mesajlaşmak konuşmak kadın işidir mesaj işini buluşma yeri ayarlamak için kullan genelde. Gidip tekrar yazarsan muhtaç görünürsün ki şu an tam olarak öylesin onunla mı var oldun o olmadan önce yaşamıyor muydun bu kadar muhtaç olma kimseye kendi başına mutlu olmayı da bil kimse senden kıymetli değil surda insan hayatı ortalama kaç yıl sanki bir saniyeni bile başkaları için harcama sktr et
kanka yaşım 19 20 giricem ondan önce başka biri olmustu 3 4 yıl önce onu da zor toparladim bu kız ilk gördüğümde hani evleneceğin kisiyi görünce içine bisi doğar ya öyle oldu beni çok etkiledi ilk o teklif etti zaten beni görüyor işte böyle uzun süre takip ediyor sonra bana kağıt veriyor Instagram yazılı olay böyle başlıyor normal şartlarda sporla uğraşıyorum 5 yıllık boks kariyerim var profesyonel olarak uğraşıyorum madalyalarim derecem de var okuyorum bide çalışmıyorum bi yerde öyle işte dediğine göre hiç yazma diyorsun dönerse pisman llup döner diyorsun dimi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!