Sevildiğin için mi sevdiğin için mi mücadelen?

Baba yaga döktürmüş tabii yine...
Sevildiğin için mi sevdiğin için mi mücadelen?

Baba yaga döktürmüş tabii yine...
Evet savaşcıyız. Ben sevdiğim için savaştım. Neden mücadele veririz peki? Sevmek için sevilmek için , anlamak için anlaşılmak için , görmek için görülmek için , ilgilenmek için ilgilenilmek için , kaybetmemek için kaybedilmemek için , terk etmemek için terk edilmemek için , engelleri aşabilmek için , alttan almak için alttan alınabilmek için , bir ömür aşkı yaşatmak için , yuva kurabilmek için aşk , aşık , gönül ferah bulmak için , tek beden tek kalp atmak için , huzuru bulmak buldurmak için yaşatırız , savaşırız.
—————
Hücumm aşk için savaşanlar için ver mehteri..🤪
Verdim ulen youtube.com/shorts/cXUXAmf5s4g?si=KHADORXt4fAtzMcw sjsjsjks
Ahahah 😅
Jsjsjs
Aşk, uğrunda emek isteyen bir gerçekliktir. Nasıl ki bir aşk uğruna yaratıldıysa dünya, bir aşk uğruna da sabretmelidir, emek vermelidir insan. Kimi dokunarak aşık olur, kimi görerek aşık olur, kimi ortak zevklerle aşık olur, kimi de sadece sesini duyarak aşık olur.
Ben, görmeden, sadece sesini duyarak ve onunla gerçekleştireceğim hayallerin ihtimaline aşık oldum. İnsan bazen, aşkını kaybetmemek için aşık oldum demeye korkar. İşte o evredeyim. Gözü korkmasın diye "sana aşık oldum" diyemiyorum da, "sen ne zaman hazır olursan, o zaman gelip seninle sabaha kadar şarap içip O. P. izleriz diyorum."
İşte aşk budur. Onu kaybetme ihtimalini bile göze alarak, her şeyi içinde yaşamak ve kendini dizginlemektir.
Umarım Luffy-chan 😊🌿
Eğer aşk varsa gönülden, zaten her şey gelir elden.
İmkansızı imkanlı kılmak aşıkların en temel görevi. Sevmek gönül oyunu değil, cesurların işidir. Nasıl dik duruşun bir bedeli varsa, sevmenin ağır bedelleri olabilir. Bedelini ödeye ödeye sevmeyi her insan beceremez. Becerenlerde mutlak kavuşur bir zaman.
Her yürek sevemez...
Herkeste yürek olmadığı için sevemez..
Çok doğru..
Teşekkür ederim..
Ben teşekkür ederim 🌿
Her aşık bir savaşçıdır. Sevgi emek ister, sabır ister. Bazen kırılır, bazen vazgeçmez ama hep mücadele eder.
Emek verilmeden sevgi yeşermez 🌿 çok haklısın, teşekkürler
Aşık olan birini durdurabilecek bir güç daha keşfedilmedi bence! 🫶 Aşk, bazen kocaman bir savaş gibi—feda etmeler, kazanımlar ve belki de kayıplar… Sevmek bile tek başına bir cesaret işi zaten. 💔 Sevildiğin için mi, sevdiğin için mi mücadele ediyorsun sorusunun cevabı tam kalbinin derinlerinde. Ama sanki her iki halde de birer savaşçı oluyoruz, ne dersin?✨
Aşko felsefik konuşuyon beni benden aliyon kadın
YorForger’ım sen de adeta gönlümün filozofusun! 😍 Felsefeyi aşkla harmanlamışsın, ruhumu titretiyon resmen! 😜 Ne derler bilirsin: aşk, kalbin mozaik sanatı… Kendimize bile savaş açıyoruz bazen sevginin gücüyle. 💫
Püüü
@KafiyeKırığı ne püü diyon sana yazmıyo böyle şeyler diye mi jssjhssjjs
Evet kıskandım sjjsjs
Aşko ile aramıza girme sjsjjs
Cevap
17Cevap
Her gerçekten aşık savaşçıdı, bak gerçekten/real/echt/sahici olan aşktan bahsediyorum
Gerçekten aşık olmayan anlamaz bal
R harfini de unutmuşum djdj
Sen söyleyinceye kadar fark etmedim bile sjshsjsjks
🤧 acayip sarstı beni bu durum djdj
Öpüyüm gendine gel sjsjsj
Çabuk
Mmmucckss
😏 uu..
🤤😋
Yanımızda savaşacak yüreğe sahip insan olmadığı için tek savaşıyoruz
Olur elbet bir gün
Sanmıyorum öyle yürekli bir kızın icat edildiğini
Var var büssürüüü var denk gelirsin
Ve Tanrı beni kutsar xd
Şu şekil bir kutsanma https://youtu.be/frSXy_2fe1s?si=XCtEICuMPWfM6M2d sjshsjkskss
🤣🤣içimizde ne varmış be
Ahahhajsjdjdks böcük :ddd
Virüslü bocuk xbdb
Millete gelince eugur böceği bize gelince hamam böceği olur sansimi eşek arısı soksun hdbd
Ne kadarda pozitivist biri :ddd
youtube.com/shorts/KcrHFYdVBJs?si=wxfxJ0vxwr8hmRrB
O zaman ateşe yürüyor korkmuyorum cenneten çicek mi topluyorum bd
Kebap olmak istiyorsun anladım sjshhsjsjdkd
Lan canım çekti Allah seni kahretmesin sjshshsjskks
Gözün doysun diye atıyorum vallahi kotu niyetim yok bdbdbd
Ula ahahsjsjkssk neyse kendime İskender istiyim akşam Nalet olsun sjshdjjsksks
Hihihihihih hahhahahhaa hohohoho dbdbbd
Şaka şaka şaka şaka xdvdv
Eferim sjjsjs
Ahahhsjdjdd
Benim aşka inancım yok
Benim de yoktu barış seni yaşlarda 🙂 ama tam da senin yaşlarda çat diye lavuğun birine vuruldum sjshsjsjs belli olmaz bu işler
Yok yok bana denk gelmez aşk sfsdsdf :)
Gelir gelir, öyle bir gelir ki feleğin şaşar
Sen evrene pozitif enerji gönder
Bence her aşık, aslında bir savaşçıdır…
Çünkü aşk, sadece güzel duygular yaşamak değil; bazen zorluklarla, engellerle ve korkularla da savaşmak demek.
Sevdiğin kişi için mücadele etmek, kalbini korumak ve umudu kaybetmemek gerçek bir cesaret ister.
Aşık olmak, kalbini savaş alanına çevirmek ama yine de sevgiyle, sabırla dimdik ayakta durabilmektir.
O yüzden her aşık bir nevi savaşçıdır; çünkü aşk bazen en büyük mücadeledir. 🌸
Çok doğru
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim 🌿
Çaba sarfetmeyene aşık mı diyem ben be o öyle sanıyordur. Aşk baş döndürücü bir şey karşı taraf için fedakarlık yaptığının bile farkında olmaz o iyi olsun daha ne isterim der. Kimi dinlediysem aşkın içlerindeki potansiyeli ortaya çıkardığını söylediler. Bu anlamda savaşçılar.
Kesinlikle
Evet ama sadece gerçek aşklar için geçerli bir durumdur;Her hastalıkta olduğu gibi aşkta da insan ister istemez savaşır bedeniyle, beyniyle, hayatla.. aşık olduğun kişi de bu savaşta senin saflarındaysa elini tutuyorsa değerlidir. yok eğer karşındaysa bir anlamı yoktur en iyisi savaş meydanını terketmektir, ona "seni sana rağmen sevemem" demektir.🥀
Gerçek aşklar esaretidir insanın.. Güzel bir yorum, teşekkürler 🌿
Güzel soru olunca 🩷 Rica ederim...
Bal ♥️
🌹🌹
Keanu abime tamamen katılmıyorum eksik konuştu bence. Her insan savaşçıdır aslında her insan kendi değerleri kıymetlileri için savaş verir. Bu aşk olur para olur vatan olur iş olur vs. Savaş vermeden elde edilen şeyler genelde kıymetsiz ve değersizdir.
O kadar katılıyorum ki sana.. Ama gerçek aşkı herkes tadamıyor.
Var tabii
Eskiden kızların ilgisini çekiyordu pes etmeyen savaşan erkek ama artık yok umurlarında değil çünkü seçenek çok savaşıp peşinden koşmuşsun çokta fifi diyolar 😃😃
Sana kıymet vermeyen, değer vermeyen için gereğinden fazla uğraşmayınız ifenim 😃
Aynen öyle 😃
Hayır her aşık aynı zamanda bir savaşçı değildir. Ancak aşk uğruna mücadele eden aşıklar mecazi anlamda birer savaşçı sayılabilir
Savaşmaktan kasıt kılıç vurmak değil cümledeki anlamı. Aşk'ı için mücadele etmesi insanın...
Her sözde aşık aynı zamanda bir savaşçı değildir, doğru.
Savaşmadan, emek vermeden, mücadele etmeden hiçbir şey olmaz.. sadece sevdiği için yapılmaz bunlar, karşılık da görmeli..
Karşılıksız sevgi, aşk olmaz
Hayır. Aşık olup da çaba sarf etmeyen de vardır
Bahsettiğin aşk değil
Kubilay karça celladına aşık şarkısını o tipler için yaptı diye düşünüyorum.
Acıma failine tetiği bir daha çeker..
Aşk dediğimiz bizi bizden alan sevgi selinde savaş,
Kişinin kendisiyledir çoğu zaman.
Hem kendisi ile hem sevdiğine karşı gelecek tehlikelere karşı savaşan biridir.
Savaşıyoz işte kendi çapımızda gülüm.
Bal🌹
Bu beni anlatıyor...
Ooo Uzumaki Naruto 😃 arigato gozaimasu
Ben shippuden sonrasını izlemedim 😃 karakterlerle çok oynadılar, doğru gelmedi
Kishimoto başlarda sadece danışmanlık veriyordu, doğrudan yönetmedi bundan sebep olabilir ama bilmiyorum, izlettirmedi, izlersem saygısızlık olacak gibi hissediyorum
Çok sonradan...
Kirabilirsem bu direncimi bi bakarım ama Naruto da Naruto yani benim için ve shippuden'den daha iyi değildir
Peki, teşekkürler 🌿
Amin, cümlemizin 🌿
Ask icin olmeli ask o zaman ask
Aşk yok olmaktır
Şarkısı var ya Mabel'in
😊🌿
Yenildiği savaşa tekrar girmektir
Kendi dünyanın Savaşcisidir
Yoruldum ben savaşmaktan
Aşk yok
Bir nevi öyle
Hepsi değil