ՏҽӀɑʍՏ ♡
İlk buluşmada sarhoş olunca “kendini ele vermek” mi, yoksa “samimi olmak” mı oluyor¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
İlk buluşmada sarhoş olunca “kendini ele vermek” mi, yoksa “samimi olmak” mı oluyor¿

İlk buluşmada sarhoş olmak çoğu zaman itici olur. Kendini bilmezse, hiç çekilmez. Ama dozunda ve keyifli bir kafaysa, hafif şirinlik katabilir. Ama riskli yani, ilk izlenim önemli.
İlk buluşmada biri sarhoş olursa, bu durumun ne kadar şirin ya da itici olduğu onun haliyle değil, niyetiyle belirlenir. Eğer karşımdaki kişi heyecandan biraz fazla içmişse, gözleri utanarak yere kayıyorsa, sesinde hafif bir titreşim varsa, bu bana insanlığını gösterir, biraz çocukluğunu, biraz kırılganlığını fısıldar ve içim ısınır. Ama bilinçsizce, umursamazca, saygıyı kenara bırakıp sadece gevşek davranıyorsa, işte o zaman gözümde tüm renkleri solar, birden yabancılaşır. Çünkü sarhoşluk bir bahaneyse değil, duygusallığın taştığı bir halse affedilir. Yoksa o gece, hatırlanmak istenmeyen bir detay olarak kalır.
Böyle bir şey zaten ben müsaade etmem Çünkü insan sarhoş olduğu zaman bilincini kaybeder ve bilincini kaybettiği için de çok farklı hareketlere yönelir hal Böyle olunca da böyle bir şeye hiçbir zaman bu saate kadar izin vermedim bundan sonra da izin vermem zaten Yani o hale olayı getirmem
İlk buluşma bile olsa ciddi bir seviyeye gelmediğimle buluşmadığım için itici gelmez 😅
Dimi bence de çok cici djdj
Bırakın daa yaşayaaalımmm djdj
Bunu düşünecem jdfj
Rica ederim, Sence?
Unuttum tabii sndjsah
😅
Açıkçası ilk buluşmada sarhoş olmak biraz riskli bir hareket gibi geliyor 😅 Şirinlikten çok, karşı taraf için itici olma ihtimali fazla. İlk buluşma, birbirini tanıma ve enerjiyi hissetme zamanı. Alkollü olunca kontrol kaybolabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir. Tabii karşındaki kişi bunu samimiyet olarak görüyorsa, o ayrı bir hikaye! Ama yine de, kontrollü ve doğal olmak her zaman daha çekici bence 🥂✨
Cevap
73Cevap
İlk buluşmada değil ama bir buluşmada çakırkeyif olsun, o halini çok merak ediyorum. Bakalım o haldeyken nasıl davranıyor , öğrenmiş olurum😇
Dimi
Bazısı çok şeker oluyor ya shdj
İçmek bile güzel bazısıyla 🫠
Oh misss
Merhaba,
Başıma gelmişti, berbattı, kaza edecektim araba da filan çok sürmedi! 😅
Ondan sonra alkol içenlerden daha çok rahatsız oldum!
Çok içiyordu! 😅
İtici gelir ilk buluşmada ne alkolü
Bu fragman haliyse, gerisini düşünemiyorum bile kızçem shjs. Bana sarhoş değil ayık ve aklı başında gelsin. He zamanla severim aşık olurum o zaman bazı geceler en yakın dostumuz şişelerin dibi olabilir. 😌🤌🏼
Yok direkt filmi izlersin o zaman djd
Tüh ya bu film de tutmadı shdjs
Aaa sitede var öylesi ayran gönüllü şıpsevdi :D bütün kadınlara aşık adkfıalahaha
Bazı şeyler yaşanmalı aşkoo! Yesinler birbirlerini jdjsj
😌 kahve içelim kahve en keyiflisinden djfj
♥️
Sadece ilk buluşma için geçerli değil, sarhoş oluyorsa itici gelir. İçkiyi adabıyla içemeyen, istifra etmeden geceyi bitiremeyen biriyle uğraşılmaz. Kendi gibi birini bulsun, birbirlerine poşet tutarak destek olsunlar.
😃 nazar etme nolur demişler
Hahah aşk sarhoşu ise samimi de diğer türlü ise itici. d
😃 vaayyy
🥰🥰
Sarhoş olacak derecede içiyorsa içmeyi bilmiyor demektir. İçerken sınırını bilmeyen hiçbir şeyin sınırını bilmez bence.
Olsundu sınırların canı cehennemeydi jdjd
Hayatım boyunca sarhoş olacak kadar içen tiplerden hazzetmedim. Ağzıyla içmeyi bbilmiyorsa içmesin
İçer ki, kime ne
Yav içmesin demiyorum sosyetik. Sadece benden ötede içsin.
He tamam ben de içsin diyorum senden ötede dkfj
Süleyman Demirel ne derdi?
Memlekette benzin vardı da biz mi içtik 😂
Yok o değil
Meseleleri mesele etmezseniz mesele kalmaz
🤣🤣🤣
😅 aynen ondan ahaha
En sosyetik gwceler sizin olsun efendim. 🤪
Mersi, geceniz güzel geçsin sizin de beyefendi.
🙏
Yani aradaki samimiyete bağlı ama daha ilk buluşmadan da g*tu başı dağıtmasın yaf sjshsjsjs
Shdh nasıl toplarız nasıl 😅
Sen istio dujjj zndjd
Verejjek 100 dolar daha jdfjs
Olmaj janiim 😅
Olajak haydiii jddj
Sen gidiyo ben gelejek jdfj der ve kaçar 😏
Ah bu ruslar jdjd
İlk kez bulustugum biri sarhoş olmak istemiştir kendi tercihi çünkü bunu istemiştir fark burada kadın ne isterse onu yapar itici gelmez tam tersi hoşuma gider ne istediğini bilen kararlı hatunlar daha çekici daha kadınsı
İlk kez buluştuğum biri neden alkol alıyor bu bir, hadi diyelim ki ortam ve aramızdaki frekans buna müsait, alkolu ağzıyla içemiyorsa neden kullanıyor bu iki.. uğraşamam sevimsizliklerle..
Sarhoş olmak değil de, böyle hafif bir Çakır keyiflik var ya o okadar rahat hissettiriyorki bana kendimi. Tüm dertlerim bitiyor tüm yük üzerimden kalkıyor. Birde manzaran bir kadınsa hiç alkol bitmesin ve kafam hep aynı kalsın istiyorum
Bi ayyaş eksiğimiz kalmıştı sülalede. Akrabaları sevindirmem ben arkadaş
Eksikleri tamamlayalım lütfen djjd
Buluşma noktasına geldi ve sarhoş.
Tamam bitti buraya kadar😂
Hayır ya buluştuktan sonra sarhoş sjdj
Heeee şimdi anladım kız dur burjuva düşünüyorum 🤣🤣
Ben alkol kullanmıyorum, kullanan arkadaşlarım var ama ilk kez buluştuğum birisi sarhoş olup saçma hareketlerde bulunursa no bitti🤣
Nihayet anladı sjdj
Ya ne var Allah Allah bazen bende anlayamıyorum insanım ben ya üstüme gelme ağlarım bak🤪🤪🤣🤣
Tamam ya shdj
Ben gidiyorum başka bir soruda görüşürüz burjuvalizm başkanı🤣🤣
Adios Ömer sjdj
Bundan cacık olmaz deyip tüm merak ettiklerimi sorar konuştururum (banka şifresi) eğlenceli olur😂
Djdjs şeytaaan 😅
O getir götürümü yapsın shshjdjdk
Şeytan depresyona girdi djfj
Alkol kullanması baştan itici zaten yanımda içemez içip geldiyse olmayacak şey değil Üzerime kalabilir uzak olsun
Valla insanlarin cogu sarhos gibi geziyor zaten 😀
Ahaha bak o da doğru 😂
Bizde yanlis olmaz 😀
Ne olmaz ne
Yaaannlııışşş 😀
Bozuksun sen sxjsjx
O ne demek ya 😀
Yanlis olursa da yanlislikla olmustur 😀
Olmostooor blö blöö
Çakir göz dalga gecme benimle 😀
Çakiiir ne ya
Ahfhjjjk bilmem oyle duydum 🤣
Çakır o çakır djdjs
Hey Allah im ya 😅Ben İplikci Nedim gibi soyledim belki 🤪😀
Kafası güzel olunca karakteri değişmedikçe no problema, yenur
😅😅
Benzer bir durum yaşadım ve itici buldum. İlk ve son buluşmam olmuştu. Alkol değil de farklı bir maddenin etkisinde olduğunu fark etmiştim.
Karşımda ilk buluşma için özenmiş birisini görmek isterim. Yoksa ikinci buluşma olmuyor zaten.
O buluşmanın nasıl geçtiğine bağlı diyeceğim ama ilk buluşmaya da sarhoş gelmezsin be 😂 Şimdi düşündüm de acaba başka bir kadınla partileyip mi gelmiştir? Yok ya kalsın. Kardeş sen otur uslu uslu ben lavaboya gidip geleceğim der tüyerim 😂
Ikisi de olmaz yani direkt yaftalamam ama ilk buluşmada içki bile içilmemeli bırak sarhoş olmayı. O gece onun iyiliği için uğraşırım ama sonrasında onunla ilgili fikrim değişir muhtemelen.
Alkol tüketen biri değilim fakat tüketmiyorum diye de itici diye yargılamam da ilk buluşmada da sarhoşluk pek hoşuma gitmez daha çok laubali gelir aslında.😅
Kendi ele vermek tabikide
E sarhoşsa arabayı kim kullanıcak?
Birde zil zurna sarhoşsa vay haline
Alkol kullanmak bile kolay değil
Bazı insanlar kullandıktan sonra yerin yedi kat dibine girseler utancları gitmez
Bazılarıysa kendini kontrol edebiliyor
Aşk sarhoşu olabilir ama öbür türlü sarhoş olup kendini dağıtacaksa iticidir benim için.
😅
Erkeğin her türlü hoşuna gider ne de olsa götürürüm ayağına faydalanır
Bu arada senin bu güzellik halis mii
İlk kez buluştuğum biri sarhoş olamaz.!
O ilk kez buluşma şansını ona tanımış isem adam gibi konuşur sonra evine bırakırım.
Ohooo daha ilkinde kendine hakim olamıyorsa işimiz var diye düşünürdüm. İticiii. Kuş öldü beybii...
ilk buluşmada sarhoş olup kendini ele verenler itici, aşk sarhoşu ise Şirin olur.
Kendinden geçmeyecek şekilde içmek gerekir aşırı içer kendinden geçerse cinsellik bile olur zarar gorur
İlk buluşmada itici olur ama sarhoş oldu diye de bırakıp gitmem başına bişey gelmemesi için evine götürürün
İtici, ben zaten alkol hiç sevmem o yüzden yanıma gelirken ya da yanımda içerse ayrılık sebebidir benim için.
Bana göre itici olur. Benimle buluşacak bir kişinin kafası bir zahmet ayık olsun. Aksi hâlde sarhoş kafası benim söylediklerimi algılayamaz ve beraberinde de hatırlamaz.
Bir defa başıma gelmişti ama doğru bulmuyorum ilk buluşmada sarhoş olmak iki taraf için de hoş bir durum değil 🥂
İtici olur. Daha ilk buluşmada senin yanında kendini bu kadar salmamalı.
Tabiki iyi durum degildir. Çünkü saygı beklenmez bu durumdan.
Herkesin sarhoşluğu farklı sonuçta kimi şirin olabilirken kimisi öfke dolu olabiliyor
İtici ve ciddiyetsiz, görüşmem öyle biri ile.
bence çok iyi olur abla yaa erkek olsa daha iyi kadın kendini kaybeder de erkek tatlı olur:)
Eğlenceli olurdu sanırım hep birlikte fondip yapacağım sevgilim olsun istemişimdir 😃
Deli dolu içi dışı biriyse hoşuma gider. Ama kapalı kutu bir yapısı varsa hoşuma gitmez
O anki duruma bağlı g0tü başı dağıtmışsa itici olur
İtici, sarhoş insan itici gelir bana. Bir tarafıyla zıkkımlanmasın beni alakadar etmez.
Götüyle için kızlardan ise itici kılar ağzı ile içen kızlardan ise sorun olmaz
Sağ salim bir şekilde evi barkı neredeyse oraya bırakırım, ondan sonra bir daha görüşmem
Dağılmamış dozunda sarhoşluk başımın üstünde yeri var
Beraber içiyorsak zaten bu ihtimali düşünmek lazım ben itici görmem..
İçki kullanan insandan olmaz buluşmaya gitmek bile en büyük yanlış
İlk tanıştığında sarhoş olmak bana biraz saygısızca geliyor. Bu samimiyet değil bence. Tanıdığının yanında sarhoş olursun
İlk buluşmaya sarhoş gitmek saygısızlıktır. O ilişkiden bi bok olmaz.
Fakat çakır keyf olan birisi tatlı olabilir. Birer kadeh şarap karşılıklı da içilebilir.
İkisi de mümkün.
Eğer cesaretlenmek ve beni de cesaretlendirmek içinse şirin olur.
Bana ancak sarhoşken katlanabileceğini ima ediyorsa itici olur.
itici olan bir şey yok bence işleri farklı bir yere çelmediği sürece sorun etmem ben ama hareketleri batarsa olduğumuz yer neresi olursa onu orada bırakırım
Sarhoş biri nasıl şirin olabilir ki?
Oluyor bazısı
Aneeeee al başına belayı
Niye ya ne cici djfjs
Şimdi sarhoş olucak evini hatirlamiycak mecbur evine goturecen
Otele götür tek kişilik kral dairesi sjdj
Otel olmaz kimlik. sorarlar
Çocuğu kaydettirmemişler mi vah yavrucak 🙄
Ben kızın çantasını karıştırmam
Sorursun sen de kadına 😒
Sızdı o sızdı
Napcan ya
Karışma bende o iş
Karışırım ben höööst
Gel yardım et o zaman
Ederuk ne var yani
İşte budur
Alkol alan kız benden uzak olsun hayır gelmez ondan
manevi olarak diyorsan itici kimse kimseye ilk görüşte bayılmaz yapmacık olur
Sen sar ben hoş olurum
😅💃
Jsjsjsjs ne güzel sözler söylüyom bak apla
Harika djfj
Sarhoş olduktan sonra ne yaptığın ile alakalıdır. Üzerine kusarsan biraz itici olur bence.
İtici başka hiçbir şey değil bir zahmet ilk bulusmaya sağlam aklı başında gelsin
Alkol kullanan biriyle işim olmaz
Trakyalı erkeklerin tümünü kaybedersin bu kafayla ve çok şey kacirsin bu hatta
Konserde falansa yanımdayken olabilir belki ama aradaki samimiyete de bağlı ya şirin olup olmaması 😂
Sorunları olduğunu düşünürdüm hiç hoş degil
-çakırkeyf ise tatlı olur ilerisi zarar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?