Nargile içiliyor mu onu bile bilmiyorum 😂 beni oraya goturecekmiş. Tavla falanda vardır. Haydi oynayalım desem hoşuna gider mi?😄 Ayrıca nargile bir tane alalım sen iç arada ben de denerim diyeceğim. İkimizin de ağzı değmiş olur tabi mesajı o da alır umarım 😂
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani normal diyebilirim aslında size bu hoslandığı birseydir onun nargile aslında siz saçma gibi düsünüyorsunuz ama bu kisi öyle düsünmüyor aslında diyebilirim size demekki nargile içmeyi seviyor o tür yerlerde daha rahat olduğunu düsündüğü için büyük ihtimal burada ona saçma gelen birsey yok sizin aklınızda? var normalmi diye ama onun yok açıkcası, bu ona normalmis gibi geliyor nekadar saçma gözükürse gözüksün çünkü bunu yapmaktan hoslandığı için yani nargile içmek ona saçma geleceğini düsünmüyorum ben, gideceğini düsünüyorum hosuna tavla oynayalım deseniz aslında öyle yerlerde takılanların hosuna gider.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUff harika bir hıyar 🥒 bulmuşsun. İlk buluşmada nargile içmek gibi romantizm akan erkek bu devirde hiç yok gibi. Şimdi o beyaz-mavi gömeliğini giyer, göğüs kıllarını dünyaya servis eder, kısa pantolon giyip iğrenç çoraplar ile ayak bileğinin seksiliğinde kaybolmanı sağlar, tiksinç bir güneş gözlüğü ve geriye taranmış jöleli saçlar ile yaşayacağın aşk... Evet biz buna kıro mu barz0 mu ikilemi diyoruz hanımefendi. Kesinlikle kaçırmayın yıldönümünde çukur falan izlersiniz romantizm akar böyle parçadan
37 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim o kadar mükemmel anlatmışsın ki, böylelerinden midem bulanıyor tiktok çekenleri de unutmayalım..
- +1 yıl
@cereennnnn11 Evet böyle içinde azgın ama dışında bir melek kişilerimiz de mevcut maalesef. Zaten tik tok çekenlerden ne beklemek gerek orası da ayrı konu
- +1 yıl
Ahaha süpersin kanks😂
- +1 yıl
@KeşkekSeverim Teşekkürler daha da tanımlama yaparım da çok uzun olur herkes okumaz :D Mesela bu tipine tükürdüm şahısları boks aletlerin vurmayı bir görev kabul ederler böylece doğada karşı cinse kendilerindeki libidoyu gösterirler evet çok mu tanıdık geldi?
- +1 yıl
Her zaman salak bir dişiyi düşürürler demekki hshshs 😅
- +1 yıl
@KeşkekSeverim Düşürmezler mi kızların çoğu bayılır bunlara. Bir de bunlar hep 2007 model lacivert BMW ile Honda ya binerler aklınızda bulunsun denk gelirseniz hemen orayı terk edin
- +1 yıl
@KeşkekSeverim ilk buluşmada nargile içmek nedir ya :) ama doğru kendini olduğun gibi göstermelisin, daha sonradan olmadığın birisi gibi gösterdiğinde iş işten geçiyor. :)
+1 yılAnormal
İlk buluşmada nargile nedir ya.
Ne biliyim el ele gezeceğiniz uzun bir yol olur birlikte yemek yiyebileceğiniz çok da abartılı olmayan bir mekan olur herşeyden önemlisi birbirinizi tanımak için güzel bir sohbet ortamı olur... Bunları yapın abi
Heralde nargileyi çekip birbirinize üfleyeceksiniz tüm olay bu yani.00 Yorumla
+1 yılKonu hakkında yorum yapmayacaktım ama yorumları görünce üzüldüm haline böyle bir soru böyle bir kafa vah haline 20 yorum gelmişse neredeyse yarısınla tartışmışsın hepsinde mi sorun var diyeceğim ana sorun sensin kızım sorunun kalitesizliği hakkında da yorum yapmak istemiyorum bazen susmak da bir cevaptır.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
98Cevap
+1 yılNeden olmasın nargile bir kültürdür ve ilk buluşmada eğer ikinizde nargile seviyorsanız güzel bir ortam olabilir eğlenceli bir ortam olabilir akışına bırak nargilemi söyle ve nargile sizi istediğiniz yere götürecektir
10 YorumlaBence siz direkt öpüşün. Öyle nargileyi falan aracı kılmayın. Yok dudaklarımız değer de falan da filan da... Başlık kuzey kutbu, bitiş cümlesi güney kutbu. Arka tarafta, yan tarafta ve hatta her yerde, bangır bangır konuşan Suriyeli ler olacağı için muhtemelen çok nezih bir ortam olur. Çıkışta da "Bu neydi lan? " dersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibiler yüzünden kendimi ortaçağda hissediyorum.
Gerçi böyle yol yordam bilmeden kafaya estiğini yapmakta saçma
Nargile cafe gürültülü ortam
Boğuyor insanı
Bu bile ilk buluşma için gidilmemesi gereken yerlerden biri haline getiriyor.07 Yorumla
Soran+1 yılGizli üye olmandan belli 😂
Cevap sahibi+1 yılTek ortaçağdan kalan olarak gizli kalmak istedim
Ortaçağda herkes kendi iç alemine kapalıydı bazen dostları bilirdi bazen ise onlar bile bilmezdi
KizlarSoruyor yoktu tabi o zamanlar
Boşuna karanlık çağ demiyorlar
Soran+1 yılÖzgüvenim yok demiyorda usenmeden maval okuyor😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven dersi verende soruyu sorarken gizliymiş bak Allahın işine
Soran+1 yılSoru bana ait istediğim gibi olabilirim ama sen savundugun bir konuda gizliysen ozguvensizsin😂
Cevap sahibi+1 yılSen bir soruda gizli kalmakta ne kadar özgürsen bende yorum yaparken gizli olmakta o kadar özgürüm
Özgürlük seviyemizin eşitliği gibi
Özgüvensiz olarak beni bu konuda ne kadar eksik buluyorsan sende o kadar eksiksin
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven eksikliği demek kişinin benliğine yapılmış bir hakarettir. eğer bu konu üzerinde değilde başka bir konuda laf atmış olsaydım asıl benim özgüven sorunum olduğunu bu ortaya çıkarırdı ki ben burada soruyu soran sensin senin bak ben gidiyorum nargile cafeye demen lazımken gizli takılıyorsun
Ben neden gizliyim sorununa ise gizli olmak neticesinde insanların yorum yapabildiğini gördüm özellikle senin gibi sorunlu insanlara yorum yaptığımda gizli olmaları sebebiyle daha çok cevap verebildiklerini fark ettim.. benim umrumda değil nickimin ya da fotoğrafımın burada olması ki burada ismi ve fotoları olanlarından narsist olduğunu düşünüyorum o ayrı konu
+1 yılağızlık lar var nargile icin kim içerse ağızlığı çıkarıp yenisiji takıyor ama siz romantiklik olsun diye beraber ayni agizliktann icerseniz o normal bu arada otele pansiyona ya da parka goturmesinden iyidir
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ağızlık var nargile için evet olabilir ve güzel olur! 😅00 Yorumla
+1 yılNargile zaten bir tane gelir meraklanma, tek bir nargileyi iki kişi zaten uzunca bir süre içersiniz. Bu aradea yanında sigara içilmez ikisi bir olmaz, ama dumanaltı olursunuz ilk buluşma için biraz saçma bence
00 Yorumla
+1 yılNargilenin agız kısmındakiler zaten ayrı ayrı veriliyor ilk buluşmada belki aynı şeyden içmek istemez. Sen bilirsin bildiğin biyer söyle nargile olsun direk nargileye gidek deme orada d nargile alalımmı die soe
00 Yorumla
+1 yılSipsi var herkes kendi sipsi sini takar içer ama soru fake sen fake.. olmasa bile ilk buluşmada nargileye gitmek nebilim 😂 enişte suriyelimi 😂
40 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın benim kankamın (kız) ilk buluşmasında yanındaydım ben de başka bir kız arkadaşımla bizde nargile söyledik tavla oynadık onlar da oynadı eğlenceli olur. Üzüm ve az naneli nargileyi tavsiye ederim güzel gidiyor. 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Olabilir ama daha sakin bir ortama gitseniz kahve, çay için sohbet edin tanıyın sonra gidin nargile içmeye bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten çay icebileceğimiz bir yere gidecektik ama birden bire nargile ictinmi diye sordu hayır dedim gideriz o zaman dedi. Gideceğimiz yerin ismini söyledi araştırdım.. yurt dışında olduğumuz için turistlik bir yer daha çok. Yani aslında çay, kahve gibi şeyler içilebilir ama isteyene nargile de var😂 bilemiyorum ne yapayım. Nasıl derim yok başka yere gidelim. Erkek sonuçta gurur meselesi olmasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yorumlar cok hosuma gitti 😊😂😂
Bence siz hic oyle tuhaf tuhaf nargile olayina girmeyin, dogrudan kahveye gidip romantik romantik okey oynayin 😂😊😂😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada nargile mi içilir lan :D Söyle adam akıllı birşey düşünsün. O gün sana özel hissettirebilsin diye buluşuyorsun zaten.
00 Yorumlaİlk buluşmada nargile cafe ne bileyim bir garip geldi bana. Gerçi ben nargileyi sevmem ondan mı ön yargı yapıyorum bilemedim
00 Yorumla
+1 yılikinizinde ağzı değmez bu 1
kendin gibi ol yeter bu 2
tavla oynamak güzeldir değerlendir buda 3 😀00 YorumlaOlur niye olmasın hayattan keyif almaya bakın. Kimse için bu keyfide bölmeyin 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklisin
Kafası güze galiba ilk buluşmada böyle mi olur üzerinde bari süre geçsin çıksın öyle der senin yerinde olsam yolu verirdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Yani biraz kek bir davranis ilk bulusmada nargileye gitmek..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun tesbihi de vardır :D
Masaya cüzdan sigara çakmak teşbih bırakır kesin 😂10 Yorumla
+1 yılGayet normal.. orası kahvehane değildir nezih bir yerdir.. bara discoya otele gideceğinize 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde böyle adetler hiç yok. Bu arada özellikle adet dedim çünkü karşındaki vatandaş adet hailine getirmiş olabilir. Nargile ne ya? İnan hiç hoş değil.
10 Yorumlaİkinizde sıkıntılısınız belli ki birbirinizi buldunuz..
10 YorumlaKişilerin zevklerine göre değişir ya :D Mesela biz @_Eycey_ 'le gidersek hiç yadırgamayız :D
11 Yorumlaİlk buluşmada nargileye gitmek mi, nasip olur mu beeeee
10 YorumlaAy o ne öyle ilk buluşma dediğin romantik olmalı bence
04 Yorumla
+1 yılBenimki de nargileye götürecekti dedim ne yapıyorsun? 😂
00 YorumlaHhahahah nargile agzi ile fantezi diyorsun, tanrim nelere kaldi bu yeni nesil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce nargileyi biriyle paylaşmadın galiba yoksa bu soruyu sormazdın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çocuk tam benim kafadan. Bende nargile icmeye gotururm flortlerimi😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İlk buluşmada nargileli ortam şahane :DD tavla o ortamın gereği kesin oynayın ahahah
00 YorumlaSen yolundasın yani kötü emellerine mi alet edecen 😂😂
00 Yorumla😂😂benimki beni ilk buluşmada boğazda bir restorana götürmüştü 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynen basit olduğun mesajını alır bencede nargile olayından.
Keko sevgilin belli ki geleneklerine bağlı nargileden vazgeçmiyor yani.10 Yorumla
+1 yıl😀 ahh ahh devir değişti şimdiki nesil nerelere gidiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hayır normal değil
çalışanlara yengene köz getir seri
diyecek sanırım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen iyi misin kddjdj
Seni bilmem ama bence ilk buluşmada nargile saçma olur.
Yani daha romantik bir buluşma olabilirdi00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Hic bisey deme sen cayini ic şimdi kulaklarindan gözlerinden cikar duman shrek gibi rezil olma
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂
+1 yılDenerim deyip aynı sipsiyi kullanmazsın herhalde o düşünce bir mantıksız kusura bakma da 😂 O nargile başına takılan sipsi değişiyor iki tane gelir zaten sipsi
10 Yorumlaİlk buluşmada amcalar ile kahvede okey oynamak daha mantıklı..
00 Yorumlaevet normal tavla oynamasını biliyorsa hoşuna gider bilmiyorsa da öğretirsin
00 YorumlaAskerlik arkadaşı sanki yakında devrecilikte yaparsın nargile nedir 😂😂😂
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum orasınıda ben şahsen gidemem astımım var
00 Yorumla
+1 yılooooo daha çok yolun başındasın.. hiç biriyle flört etmedinmi çoçugum
05 Yorumla
Soran+1 yılEmmi denginle konuş 😂
- +1 yıl
ama senin soruda çok ergence
Soran+1 yılSoruma gelmenden belli😂
- +1 yıl
soruna geldim cünkü üzüldüm.. ne yapacağını bilememek kötü
- +1 yıl
çok ayıp biliyormusun.. yaklaşımın. sadece söyleyeceğim şey şu idi. buluşmalarda partnerinin hoşuna giden şeyleri yapmak yerine birlikte paylaşım yapabileceğiniz şeyleri düşünmem. sadece onun beğenilerine göre hareket etme. yoksa birlikteliğiniz monotonlaşır. şimdi senin tabirinle naşlıyorum.
Yaa böyler kızlar bize gelmiyor ki nargileye çağıran. Hep biz çağırıyoruz
00 Yorumla
+1 yılStandart 1 55 türk kizi
Keko erkek
3 ay süren ilişki
Erkek kıza çakar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nargile cafe ortamlarını sevmediğim için gitmezdim. Daha güzel mekanlar var.
00 Yorumla
+1 yılgidilmemeli diye düşünüyorum 10 yıllık bir nargile içicisi olarak, gerçi ayağını nereye atsan nargile cafe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç boşuna uğraşma nasılsa 3 ay sonra bu siteye gelip sevgilimden ayrıldım çok kötüyûm tavsiyeniz var mı diyeceksin.
00 YorumlaNormal değil otantik bir mekanda kahve sohbet ortamı olmalı
00 Yorumla
+1 yılİki kişi için iki tane nargile actırmak sacma olur bide aynı seyden içmezsiniz sipsi diye bişey var masaya iki tane getirler
00 YorumlaIlk buluşmada kötü bir izlenim. Bence hiç hoş olmaz. Nekadar meyveli de olsa hoş olmuyor üste sinen kokusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya sipsi denen birşey var herkesin ağzı değiyor oraya çok istiyorsan yapış dudağına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kişiye normal gelir ama ben öyle ortamları sevmedigim için gitmek istemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha romantik bir mekan secseydiniz daha iyi olurdu ama bu da gayet normal olabilir
00 Yorumlasonra halı saha maçı ayarlarsınız. mangal balık derken ölümüne kankayız
10 Yorumla
+1 yılUu nargile ne kadar romantik! "Oğlum oradan seri köz getir! Yengen kurudu ıslatalım"
10 Yorumla
+1 yılikizin ağzının değmesi seks başlangıcı anlamına mı geliyor 🙄
01 Yorumla- +1 yıl
ikinizin
+1 yılAnan baskına gelir ağzın değerken inş a q kaşarı
30 Yorumla
+1 yılHer kız bu şahıs gibi basit değildir umarım.
20 Yorumla
+1 yılsonra biz neden mutsuzuz
08 Yorumla
Soran+1 yılSen neden mutlusun? 😂 Allah bilir sevgilisi bile yok
- +1 yıl
fakire bak :)
Soran+1 yılÜzerindeki temizlik bezi T-shirtden belli zenginliğin😂😂
- +1 yıl
kişi kendinden bilir işi :)
Soran+1 yılYa da şöyle diyelim iyi ayırt eder aradaki farkı ve tabakayı 😂😂😂😂
- +1 yıl
kuş beyinli olduğunu bu kadar belli etmeseydin seninle medeni çerçevede tartışırdım. ama durumun vahim.
üzüldüm adına.
Soran+1 yılG*tüm yetmedi demiyorda 😂
- +1 yıl
Ya bişi sorabilir miyim herkese olan bu olumsuz tavrının sebebi ne? Cidden nedir egonu tatmin etmek için mi giriyorsun buraya. Söylediğin bazı cümleler ağza alıncak laflar değil.. gerçekten ayıp
Neler okuyorum yarabbim
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı