Evliliğe hazır erkek?

Eski sevgilim benimle ilk sevgili olduğunda ciddi düşündüğünü evlenmek istediğini söyledi ancak ben daha okulumun bitmediğini atanmadan evlenmeyeceğimi söyledim kabul etti. Sonra okulum bitti bu süreçte cok sey yaşadık cok emek verdi surekli görmeye geldi 500 km falan, hediyeler vs.. okulum bitince de evlenelim diye tutturdu ama atanmadığim icin Şu an olmaz dedim. Sonra kısmetini bekletiyorsun atanamazsan nolacak dedi ayrıldı. Benden 2 hafta sonra sevgili yaptığını öğrendim? Ve kız o kadar evlilik meraklısı ki Yani beğeni ve repostlarindan anlayabiliyorum ama anlam veremiyorum biz vakit gecirdikce falan evlenmeye karar veriyorduk bu kizla yüksek ihtimal evlenecek Yani beni hic mi sevmemiş hiç mi üzülmemiş ya da tek derdi evlenmek mi yani. İlişkide beni cok sahiplenmisti Şu an hicbisey olmamış gibi yoluna bakması beni çok soğuttu ama düşününce bana da ilişkinin ilk başlarında cok evlilik vaadi vermişti. Birlikte 1 yıl geçirdikten sonra bu kizla sizce hemen evlenir mi beni unutmuş mudur? ya da hic mi sevmemiş sevmese bu kadar emek verir miydi
Güncellemeler
11 ay
şu an yeni tanıştığı kızı sever mi yani biz o kadar vakit gecirdik 1 yıldır tanıdık birbirimizi ama o kizla muhtemelen 3 4 aya evlenir. Ve beni daha unutmadan kizla sevgili oldu? Ortak arkadaşımız var o dedi seni seviyor diye
Evliliğe hazır erkek?