Sizin onsuz da mutlu ve başarılı oluşunuzu kıskandığını mı gösterir yoksa?😃

Sizin onsuz da mutlu ve başarılı oluşunuzu kıskandığını mı gösterir yoksa?😃

Eski sevgilinizin canınızı acıtmak için fırsat kollaması, sizi hala sevdiğini göstermez. Bunun birkaç sebebi olabilir. Eğer ayrılık sırasında veya sonrasında incindiğini düşünüyorsa, size aynı acıyı yaşatma veya bir tür "intikam alma" arzusu duyabilir. İlişkiyi veya sizin üzerinizdeki kontrolünü kaybetmiş olmanın verdiği rahatsızlıkla, bu tür bir davranışla size karşı hala bir gücü olduğunu göstermeye çalışıyor olabilir. İlişkinin bitişiyle ilgili yoğun öfke, hayal kırıklığı veya kırgınlık hissediyor olabilir. Canınızı yakma isteği, bu olumsuz duyguları size yansıtma çabası olabilir.
Bence bu durum onun hâlâ sevdiğini değil, içindeki öfkeyi ya da egosunu gösterir.
Gerçekten seven bir insan, can yakmak için fırsat kollamaz; tam tersine üzmemeye çalışır.
Sevgi; kırıcı değil, onarıcıdır.
Can acıtmak, duygusal olgunluktan çok, hırsla ve gururla hareket etmek demektir.
O yüzden bunu hâlâ sevgi sanmak yerine, kendi yolunuza bakmak en iyisi. 🌸
Ben bunu çok sevgiye bağlamıyorum. İçinde biriken öfke, kin ya da negatif hangi duygu varsa onun getirisi olabilir diye düşünüyorum. Gerçek sevgi birini acıtmak için fırsat kollamaz; tam tersi, onun iyi olmasını ister. Ben şahsen böyle olması gerektiğine inanıyorum.
Bence bu durum, onun hâlâ seni tamamen aşamadığını gösteriyor olabilir. Ama bunun sevgi mi yoksa başka bir duygusal karmaşa mı olduğunu anlamak biraz zor. Senin mutlu ve başarılı halini kıskanıyorsa, belki de kendi hayatından memnun olmayan biri olabilir. Ama şunu unutma, seni mutsuz etmeye çalışan birinin duygularını çözmeye çalışmak, enerjini harcamaya değmez. Sen hep böyle güzel ve pozitif kal! 😎✨
Cevap
7Cevap
Yok ne kadar karektersiz olduğunu görüyoruz. Yaptıkları ile
İşsiz ve hayatsız olduğunu gösterir.
Nispet yapması da canımı acıtmaya girer mi bilmiyorum ama bu onun ergenlikten çıkamamış bir sefil olduğunu gösterir.
Kendince intikam almaya çalışıyo işte tamamen karaktersizlik
Kimisi ruh hastası kıvamında sevmekten çok öte zarar vermeyi hedefliyor.
Seven sevdiğinin canını acıtmaz. Kıskanıyordur
Sevgiden mi bilinmez ama büyük karaktersizlik. Düşük olduğunu gösterir.
evet itinayla sever beni öyle canım kadınım benim ya
Takıntılı, ruh hastası olduğunu gösterir
Seven insan sevdiği kişinin canını acıtmaz
Hem öyle hem belki hastadır psikolojik olarak
yok bence intikam shhs
Yok eo olduğunu gösterir iyi günler.
Alakası yok. İntikam almak istiyor işte.
canımı yatakta acıtıyorsa kollarımü
hic sanmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?