Emekten vefadan belli olur insanın özü.
Nankörse tartmadan söyler acı sözü.
Düşmana bakar gibi değişir yüzü gözü. 💐

Emekten vefadan belli olur insanın özü.
Nankörse tartmadan söyler acı sözü.
Düşmana bakar gibi değişir yüzü gözü. 💐

Kalbimizi kıran kişi nefret edeceğimiz birisi olamayacaktır. Zira zaten ne dersek desin onun fikirleri bizi pek alakadar etmeyecektir. Sevenler birbirini kırar zira sevdiğimiz için önemseriz , önemsesin isteriz. Ama tabii ki sorunuzdaki hal bu gibi durumlar içerisindeki ilişki dinamiklerine ve insanların kendilerine bağlıdır.
Kalbimi kıran birinin hâlâ sevip sevmediğini kestirmek zor ama bazı yaralar sevginin yokluğundan değil, sevgiyi taşıyamamaktan da açılıyor. Bazen insanlar gerçekten sever ama bunu nasıl göstereceğini bilemez, bazen korkar, bazen hatalarına yenilir. Kırmak bazen sevgisizlikten değil, olgunlaşmamış bir sevgiden gelir. Ama gerçek sevgi, bir kalbi kırdıktan sonra onu onarmak için çaba göstermeyi de gerektirir. Sessiz kalıyorsa, umursamıyorsa, arkasına bile bakmadan gidiyorsa o sevgi sadece sözde kalmıştır. Çünkü seven biri kırsa da arkasını dönüp giderken içinde bir şeyler sızlar. Gerçek olan da o sızının peşinden gitmektir.
Canım, bazen insanlar farkında olmadan canımızı kırabilir ve aslında hissettiklerini dile getirmek konusunda beceriksiz olabilirler. Sevgi, bazen gösterirken bile acemice davranmayı içerir. Şu an hissettiklerin önemli, hak ettiğin sevgi ve değeri gördüğünden emin olmalısın. Kalp kırıklıkları, yerinde güzel bir empati ve zamanla belki onarılır. 💔💞
Cevap
18Cevap
Çok sevmekten insan kırıcı olabilir
Hayır sevmez tabi ki de
Hayir kırmaz. Sevmeyen adam üzer, yıkar gider, düşünmez asla, umurunda olmaz. bu durum da o kişinin gururunu okşar, hoşuna gider. egosu okşanır. sonra pişman olursa olur. pişman olupta özür dileyen gönül alan türk erkeğine denk gelmedim, pişman gibi görünür ertesi gün yine aynı
evet sever aşk bu arkadaşlar siz iyi misiniz düşmanına bile aşık olabilirsin benim başıma gelmişiliği var yani. bir çocuk beni seviyordu eskiden bana çıkma teklif etti kabul etmedim onu aşşağıladım çünkü gerçekten sevmiyordum ama zaman geçti ben ona aşık oldum hala da aşığım hatta aşkımdan yanıp tutuşuyorum şu an öyle işte insanız biz herkese her zaman her daim aşık olma ihtimalimiz vardır bunu sakın unutmayınnn.
O bir Narsist kişiliğinde ilişkiyi sürdürmek isteyendir
Artık onun için Sen değil O önemlidir ilişkide
Yaşadığın acılar ona mutluluk olarak besi verecektir
Kalbimi kıran biri, kırdıktan sonra fark edip özür diliyorsa seviyordur, ama velakin benden bir özür bekliyorsa hatalı olduğu halde öyleyse cevap apaçik belli...
Bir anlık sinirle seven insanda kırabilir evet sırf sevmeyen nefret eden kırmaz sevdiklerimizde kırabiliyor maalesef
Seven insan kalp kırmaz
Kalp kıran insanlada olmaz
Kalbimi kırdıktan sonra sevip sevmemesinin bir obemi kalmıyor 🥲
Önemi*
Olabilir ya insanlar kalp kırar ama nasıl telafi edeceği önemli
Olur seven sevdiğini kırmaz üzmez diye bir şey yok.
Olabilir ama sevgi her şeyin üstesinden gelmez bazen.
Var öyle biri ama ondan daha kötüsü varsa da beni sevmesi asla bir işe yaramaz
Seven insan kırmama çabası içinde olur sözlerini iki düşünür bir söyler sırf sevdiği için değer verdiği önemsediği için. Bile isteye kıran biri benim gözümde sevmiyordur
Elbette beni incetecek, Elbette onu inceteceğim sonrasinda gönül almasını bilmeli.
Seven incitmez yanında olur gerek bir baba gerek dost gibi
Tabi ki. Çoğu zaman insan en sevdiğinin kalbini kırar.
Pek ihtimal yok gibi insan sevdiğini kirmaktan üzmekten çekinir
Şüpheli..
Sanmam… kaybetmekten korkulmayan sevgi mi olur…
Sürekli kırıyosa sıkıntı
Kolay affeden birisi değilim.
Bazen kırılır ama hepse olmaz
belki karsilikli olmustur , olabilir
Hayır olamaz seven kırmaz.
Bu ne güzel sözdür
Sanmam
Olamaz
Olabilir
Olabilir
Olsa bile kırıldıysa tamiri olmaz bende
Muallak bir durum