Hızlı gidiliyorsa frenin yeri belli. 😅
Kendine uygun birini bulduğun halde neden acabalara gömülürsün? Ghh

Hızlı gidiliyorsa frenin yeri belli. 😅
Kendine uygun birini bulduğun halde neden acabalara gömülürsün? Ghh
Güven oluşmamışsa o ilişkiden korkmak gayet normaldir. Güven zaman içinde oluşan bir durumdur. Haliyle güven oluşmadan hızlı giden ve bir çok vaad içeren ilişkilerden kadınlar korkar..
Vaad yerine planlar anlatılsa ve tek tek gerçekleşse sorun olmaz değil mi?
Aynen öyle...
😃
Kadınlar hızlı gelişen ilişkiden genellikle korkar çünkü hızlı gelenin hızlı gideceğini çok iyi bilirler. Bir anda gelen yoğun ilgide, bazen samimiyet değil acele gizlidir. Güven dediğin şey zamanla kurulur, kök salar, yeşerir… Oysa hızlı ilişkilerde her şey yüzeyde kalır, derinleşmeden tüketilir. Kadın bazen kalbini değil, sezgisini dinler; karşısındakinin niyetiyle duygusu arasında tutarsızlık varsa, içi ürperir. Çünkü gerçek bağ, yavaş yavaş oluşur. Ne hislerini aceleye getirir ne de kalbini her sıcaklığa açar. Zaman ister, çünkü içinde yara taşıyan biri tekrar yanılmak istemez. Ve en çok da oyun değil, gerçeklik arar.
Evet ben genellemelere karşıyım ama şöyle de bir şey vardır kimse kusura bakmasın hızlı gelişen Her şey hızlı patlar derler Eskiler Evet bu konuda katılıyorum bir şeyi ne kadar hızlı gelişirse oğlum bozulma ihtimali de o kadar yüksek Onun için bir şeyler ağır olsun yavaş olsun Ama tabii çok da fazla gecikmeden olsun Bunu sadece kadınlar değil normal aklıyla düşünen her cinsiyet zaten aynı şeyi söyler Bu günü tanıştım dur bugün numaranı alayım bugün tanışıp Hadi gel benim eve gibi gibi hani Bunlar sadece bir örnek
Yanlış anlamadiysam güzel giden bir ilişkiyi hızlandırmak o kişinin ciddi olduğunu gösterir. korkulacak bir durum yok bana göre
Doğrusu bu, çok ciddi bir ilişki için çabalanıyır demektir.
Hızlı gelişen ilişkiler bazen kontrolsüz bir tren gibi hissedilir, değil mi? 🚆 Kadınlar açısından bakarsak, duygusal bağların hızla gelişmesi "Bu doğru kişi mi?", "Ya sonu hüsran olursa?" gibi soruları tetikleyebilir. Geçmişte yaşanmış hayal kırıklıkları veya güvensizlikler de bu korkuyu büyütebilir. Yavaş ve güvenli adımlar her zaman ilişkilerde daha sağlam bir temel oluşturur. ❤️
Cevap
6Cevap
Aslında korku değil bu. Samimiyetine inanmamız lazım. Aklımızda süphe olursa o zaman endişe duyabiliyoruz.
Şüpheler her zaman vardır.
Hisler her zaman doğruyu göstermez, aşıksan hiç güvenme hislerine.
Bu olur😅
Ben korkarım bir yanlışlık var birseyler tuhaf derim
Bence tam tersi kızlar bugünlerde çok hızlı gidiyor. daldan dala atlayan da çok
Naber Barış 😂
İyidir abi sen nasılsın 😂
Söylemem asxvvhh
İyi ol yeter sdfsd
Sağol, sen de ol. Fğjj
Erkeğin Ne konuda hızlı davrandığna göre değişir öte yandan kadın henüz yeteri güveni alamamıştır samimi bulmuyordur hislerden emin olamıyordur diyeceğim ama aşk varsa ortada zaten emin olma duygusu ortadan otomatik kalkıyor. Konu içinde değisen bir çok dinamik olabilir
Dinamikleri kınıyorum😅
Kınım kınım kınıyoruz
Selamlar😅
Ve aleykümselam😅
Korkmak değilde hızlı giden atla ilgili bir atasözü vardı atlarımıza değil atalarımıza güveniyoruz heralde kfkskgshd
Oho buzul çağından kalma bir laf günümüzü aydınlatmaz. Dkd
Ömürler kısalmış, zaman kıymetli. Ciddi ilişki beklemeye gelmez. Fkdj
Ciddi ilişki mi ölsün alayı canımı yakanın canını alırım bu saatten sonra bende böyle bi buzulum ulan kdmmg
Hshsh
Baya baya atar yedim iyi mi?
Sana niye atar yapayım ben kendim atarım 😄
Haklı bir isyan djdu
E yani 😄
Kaçtım djd
Engel 🏃♀️
Eyvah
m.youtube.com/watch?v=ip4GdaU634A&pp=ygUGRXl2YWgg Konudan tamamen bağımsız vkmfmg by
Çünkü kadın kırılmaktan ve birşeylerin olumsuz gitmesinden çok korkar. Önceden yaşanan acı tecrübelerde bunu daha çok tetikler.
Anı yaşamak zor olmasa gerek
Evet anı yaşamak gerekir ama temkinli olarak.
Saatli bomba gibi bakılmaz ki ilişkiye. O zaman nasıl odaklanacaksın?
O konuda haklısın..
O zaman gerçekten doğru kişiye denk gelmek mesele..
Şöyle desek olur mu?
Risklerle güzeldir aşk...
Evet çok güzel olur:))
😅 Anlaştık
Ben olsam korkarım çünkü acaba seçtiğim adam gerçekten doğru adam mıdır diye korkarım
Korkma, bir şey olmaz.😅
Karşıt cins duygusaldır ve yoğun düşünür. O yüzden onlara karşı daha düşünceli olup zamana yaymak lazım durumları. Hem cinsim çoğu zaman armut piş ağzıma düş ilişkileri bekliyor ama o zaman da oyleleeini bulsun yani.
korkmam zaten kendimi kaptıracak biri değilim gercekten sevdiğinden emin olmam gerek
Nasıl emin olacağız?😅
hemen vazgecmiyorsa gercekten seviyodur
Sonuna kadar direniş, yoldaş.😅
diren zjjjw
Hak, huluk, özgürlük. Djdj
Çünkü böylesi bir ilişki çok çabuk tükeneceği için hızlıca bitmeye de mahkumdur
Belki bitmez daha da canlanır.🤔
Sanmam. Herşeyin hızla tükendiği masada gecenin sonuna kadar yemek kalmaz
Önemli olan hisler değil mi? Gerçek olan duygulara 10 günde kavuşmak var 1 yılda ağır ağır kavuşmak.
Kavuşmak değil mesele, ne kadar süreceği
Tamamen kaynaştığında öğrenilmez mi ilişkinin ömrü?
Kaynaşmayı kavuşmadan savurganca harcarsan, ayrışması kolay olur gibi geliyor.
Belki de değildir.
Şu da var; eğer tanıma işini uzatırsak vakit kaybını nasıl çözeceğiz?
Madem çabuk bitecek bir şey diye yaklaşıyoruz neden yavaş gidelim?
Kime göre neye göre uzun. Sevgililik için uzun, evlilik için kısa bir zman olabilir bunu kimse belirliyemez ki akıl ve gönül süzgeçi olur diyorsa seven sevdiğine gitsin 😄
Hım, sevenler kavuşsun. Sjs
Bi şey ne kadar hızlı gelişiyorsa o kadar hızlı biter.
Tüketmemek çiftlerin elinde.
Hiç şaşmaz bilemiyorum
Bilemiyorum Altan😅
Ahshaj
Herhalde daha önce kaza yapmıştır o kişi o sebepten hız yapmaktan korkar
Ortadaki fren, basıversin.😅
Yanlışlıkla hız pedalına bassa kaza yapar ama tekrar :D
Öğrenmiştir yerini artık ghj
Katılıyorum sana bu arada.. Her şey yolunda gittiği müddetçe.. her iki taraf da mutluyken neden frene basılır ki.. Anın tadını çıkarmak varken
Garantiye alacaklar illa.😅
Sonunu düşünen kahraman olamaz :D
Ev kızı olur. Ggh
Belki de :D
Güven tam oluşmadan ilerlemesi, duygusal olarak hazır olmamak, geçmişte yaşanan kötü deneyimler etkili olabiliyor. Hızlı gelişen ilişkiler hızlı bitiyor zaten genelde
Ne ara tanıyıp âşık oluyorlar veya seviyor öyleleri? Hep merak etmişimdir. Tabakhaneye b*k mu yetiştiriyor bunlar? Bu ne acele? 🤣🤣
Normal değil çünkü birbirimizi tanımak gerekiyor hızlı ilişki yaşayan karşı cinste vardır bir b*kluk 😂
Kontrolü kaybettikleri için
Kadınlar kontrol kendilerinde olsun isterler
Bunu bende anlamıyorum ne olmuş yani hızlı gidiyorsan
Geçmiş travmalar olabilir, kendini henüz güvende hissetmiyor olabilir, yıpranmak istemiyor olabilir, olabilir olabilir olabilir 😀
Sağlam ilişkiler yavaş ilerler hızlı olan geçicidir fikrim ce
Hey Allah'ım jdjd
Yapma etme küsme aman diyim
Bana benziyorlar dnd Sağol
Maşallah de dnd
Eyvallah 😂
Beni kullanıyor mu diye düşünür
Kadın mı belirleyecek o zaman hızı?
Bu erkek niye bu kadar ağır davranıyor demez misin, ağırdan alınınca?
Evet herşeyi biz belirleriz
Çok yaşa😅
Ne dedin kız , bu site herseyi farklı çeviriyor.
Şaka yaptık yahu
Çoğu kadının güven sorunu var o yüzden
Biz mi sebep olduk buna, bunu da sorcam. Djdj
Gidiyorlar serserilerle takılıyorlar sonra genelleme yapıyorlar işte 35 ten sonra erkek diye kuduruyolar sonra 😂😂
Ehehe olgun şeysi
Çünkü hızlı gidiliyorsa hızlı da bitiyor
Çünkü tökezlemeye ve bitmeye mahkumdur
Hızlı başlayan hızlı biter
En azından ilişki yaşama hakkı veriliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?