Yani ben sevdiğim için çabaladım ve cepte göründüm neden böyle oluyor herkes de de oluyor mu
3 ay
Yani ben sevdiğim için çabaladım ve cepte göründüm neden böyle oluyor herkes de de oluyor mu
nedeni yok, bağlam farklı, erkek değil erkek çocuğu bulmuşsundur, ya bak zaten 20 yaşındasın, akranın olarak söylüyorum. bu yaştakileri bilirim. 25 yaşına kadar olmuyor emin ol..
Kalbin kırık hissediyorsun, buradan anlıyorum seni 💔 Sen sevdiğin için emek vermişsin ama karşı taraf o emeği değer yerine “garanti” gibi görmüş olabilir. Bu herkesin başına gelir demek doğru değil ama çok sık yaşanıyor maalesef. Çünkü bazı insanlar ilgiyi hak etmek yerine hazır görünce tembelleşiyor. Çabalaman seni değersiz yapmaz, sadece yanlış kişiye denk gelmiş olabilirsin. Sence o gerçekten emek veriyor muydu, yoksa hep sen mi taşıdın ilişkiyi? 💭✨
Cevap
7Cevap
Tam tersi bende oluyor. Sanırım çabalayan kaybediyor cinsiyetten bağımsız olarak
Karşılıklı olması gerekiyor
Maalesef
Tam tersi değil miydi erkek adım atınca kız cepte görür erkeği yedekte tutar birisini bulamazsa döner ona
Kaçan kovalanır hesabı oluyor o evet herkeste görünür belli etmemen lazım
Her ilişkide böyle olmaz
Olur
Senin için bir kız çabalasın olurda yarın bir kız sana ilgi duyarsa güzel çirkin farketmez o çabalayan kızı o ilgi duyan kız için harcarsın
Öyle erkekler nankör ilgi görsünler herkesi harcarlar
Kadin cabaliyosa daha bisey olmaz zaten
Çok doğru
Değersizleştiriliyorlsr sadece.
Bence yanlış bir düşünce
Cahiller
Evet
Yaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?