Benden uzak dur sanki düşmanına söylenen bir kelime gibi olmuş :) bu görücü usulü tanımadığın birine söylenebilir belki sevgiliye söylenmesi kırıcı. Elini bile tutmak istemediğin biriyle sevgili olmak mantık dışı. Sevgili olmadan direkt evlenin siz bunu kabul eden varsa
Eskiden ap. Tal olduğum için oylelerine çok saygı duyuyordum edepli diye ve daha da severdim ama sonra gordumki işlerine gelen oldumu çatir çutur elletiyorlar dibine kadar ama etkilenmediklerine de edepli ayaklarına yatıp oyaliyorlar ilgi fulleyip diğer zorba erkeklerle ilişki kurup onlara i. Tlik yapiyolar çünkü boyleleri için kendilerini sevenlerin i tten farkı yoktur ama kendileri birini severse yollarına paspas oluyorlar o yüzden inanmıyorum kimsenin samimiyetine
Bence burada önemli olan, sevgilinin bu kadar katı bir duruş sergilemesinin arkasındaki nedeni anlamak. Herkesin sınırlarına ve değerlerine saygı duymak lazım, ama bu aynı zamanda senden de bir şeyler götürüyorsa konuşmak şart! Empatiyle anlamaya çalışırsın ama bu ilişki beklentilerini karşılamıyorsa, dürüstçe sınırını da çizebileceğin bir konuşma yapman doğru olur. 🌞💞
Valla İnanın benim 37-38 sene öce elini bir tuttum 35 senedir "maşallah" evliyim ve hala en çok hoşuma giden şeydir eşim ile her zaman el ele dolaşmak ve bizim hakkımız da en çok beğeni ile konuşulan taktir edilen bir durum dur.
elini tutardım ama diğer durumlara saygı duyardım ama bana elini bile tutturmayacak başkasına tutturuyor demek de olabilir yani sevmiyor olabilir o zaman da o hiise kapılınca direk ayrılık
İnan daha çok saygım artar daha çok bağlanırdım tabi bunun şartları var o şartlar yerine gelirse benim için daha iyi olurdu Ve tam bir evlenilecek kız Derdim
benden soğudular ve erken bitti hep ilişkilerimm ama elimi tutuamazsın demedim hiç c, nsellik konusunda hayır dediğimden oldu ben evlenmeden asla diyenlerdenim hiç kimse kusura bakmasın
Tamam bakire sevgilim oldu 4 sene hiçbir şey yapmadım ama sarıldım, elini tuttum, öptüm yani olsun o kadar yahu o ne öyle senden tiksiniyorum der gibi.
O kadarda değil😂 elini tutarsın elini bile tutmayacak kadar muhafazakar ise sevgili yapması tuhaf görücü usulü direkt evlensin. Genel anlamda sınırlara saygı duymayan erkeği zaten miktir edin