Bana uyar zaten öyle oldu. İmzalar atıldıktan sonra dokundum ona, bir gerçek var ki şanslıyım, bazen düşünüyorum ya böyle olmasaydı sonuçta risk bir yerde 🤣🤣🤣
Risk tabii ki, Seda Sayan gibi olmak var “siz sevgili yapıyorsunuz olmuyor ayrılıyorsunuz, ben evleniyorum olmuyor boşanıyoruz” gibi bir açıklama yapmıştı :D
Kadın haklı yaAA napsın aradığını bulamıyor. Ama Seda Sayan da olmak istemezdim yahuu kadın çok güzel ve her kes onu kıskanıyor. Ben halimden ve kocamdan memnunum 😄🤤😇
Bir kere sevgilimin bana evlenmeden dokunamazsın diyebileceğini sanmıyorum. Böyle cazibeye kim karşı koyabilir ki? :D Neyse konuya dönecek olursak.. Oldu ki böyle bir şey derse saygı karşılarım. Sonuçta her şey seks ya da cinsellik değil. Onun güzel gözleri, uzun siyah saçlarını görmem bile yeterli olur.
Şaşırırım aynı zamanda çok hoşuma gider. Bunu diyen bir erkek zor bulunur çünkü. Kadın veya erkek saygı duyulması gerekir kesinlikle. Ben de aynı kafadayım çünkü. Tamam el ele tutuşmaya karşı değilim tabiki fakat diğer konularda tavrımı korurum. Saygı duyarım, saygı duyulmasını da isterim.
Saygı duyarım. arzulamak illaki cinsellik demek değildir ki. kemiklerini sızlatıp kokusunu içime çekmeme izin versin arada da dizinde uyutsun saçlarımla oynasın yanağımı mıncırsın ben tamamım
Peki cinsel olarak hayatımız daki kadını tanımıyoruz evlendikten sonra ten uyumsuzluğu veya cinsel anlamda başka uyumsuzluk çıkarsa o zaman ne yapacağız? Şahsen ben böyle bir durumda evliliğe kadar dokunmam ama korkularım bunlar.
Kimin ne dediği önemsiz, isterse buradaki tüm kızlar erkekler öyle şey olmaz desin, sevmek çok ayrı, çok farklı, tamamen ruha, düşüncelere bağlı bir şey. Benim sevdiğim şu an evlenmeden bana bakma dese bakmam, yeter ki istesin. O da aynısını yapar benim için. Çünkü birbirimizin mutluluğu ve istekleri önemli, kendi insansı içgüdülerimiz değil.
cok dogru ve yerinde bir karar.. yaşanılacak ne varsa içinde sevgi dolu insanın düşündügünde heycanlandıran ne varsa yerinde ve zamanında yaşanmalı.. aksi halde ileriye dönük yaşanılacak duyguları şimdiden öldürür yok edersin.. geriye kalan sadece yıklımış bitmiş ve tükenmiş bir hayal bırakırsın..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla 7 yıldır ilişkim var sağ olsun her şeyi en başından konuştum ne yaşanacaksa öyle mıç mıç değil evlendikten sonra dedim ve bunu 7 sene önce dedim hiç olmaz öyle şey demedi başta tuhaf geldi ona biliyorum ama açıkladım güzelce ben ne yaşamak istiyorsam sadece eşimle dedim 7 senede 3 4 defa elimi tutmuştur o kadar ama şükür bugünlere geldik hiç bir şey eksilmedi bizden yana Allah nasip ederse askerden geldikten sonra isteme var bakalım son 170 günü kaldı o beni yıllarca bekled ben de onu hala da bekleriz Rabbim yazdıysa her şey olur
Gülesim gelir 😂 Söyleme şekli garip gelir, kızlar söyler genelde bu cümleyi. Daha net bir şekilde detaylarıyla anlatsa saygı duyardım ama direkt böyle söylerse şaka olduğunu düşünebilirim.
Düşünüyorum.. Olur mu olur, diyebilir😂 Ama bana komik gelir ya.. Hadi kızın demesine alısti artik toplum, erkek bana evlenmeden olmaz derse gülerim , tutamam kendimi..
diyebileceğini sanmıyorum oldu ki dedi ne diyebilirim ki saygı duyarım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer evlendikten sonra ona dokunabileceksem o zaman yapmak zorunda olduğum şeyi yaparım yani saygı gösteririm ama evlendikten sonra da çocuk yapmanın dışında dokunamayacaksam yani aseksüel veya klasik Türk kadınlarından birine denk gelirsem bunu bilmem gerekir, yani bana bunu söylemeli ki ona göre ayrılırım ama gerçekten seviyorsam ve o da beni gerçekten seviyorsa o zaman cinsel ilişki olmasa da olur ama sarılıp öpmek isterim; onu engelleyemez (ya da öyle kötü bir şey mi yapmış olunur acaba?).
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Gerçi hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek; boylu poslu, yakışıklı ve başka iyi fiziksel ve kişisel özelliklere sahip "erkekler" varken kim beni sevsin ki?
abi evlenmeden dokunamazsın diyor sen evlendikten sonraya çocuk yapmaya filan neden takıldın aseksüellik değil konu :p burada tek mesele nikahsız eline bile dokunmana izin vermemesi
Vallaha saygı duyarım hoşuma gider derim bu kız ciddi namuslu çok az var böyle kız da erkek te maalesef evlenmeden zina olur karşıyım evlenince zaten olacak sevdiğim olsa yanımda olsa bana yeter gözlerine baksam yeter
Dokunmaktan kastın ne seviye olduğuna göre değişir. Ama ben her insanın sınırlarına saygı duyarım eğer bana uymayacak gibiyse, abartı geliyorsa da saygı duyup yolumu ona göre çizerim.
Saygı duyarım. Bana müsade der, ayrılırım. Kaç arkadaşım var bu yüzden evlenip boşanan. Hiç o tür evlen boşan riskleriyle uğraşamam, sonra dert bitmiyor... Bana da yazık daaa : ) 🤣
Evlenmeden dokunamazsın lafı erkeği sogutabilir kaş yapayım derken göz cıkarırsınız Kızlar bi erkeği bunaltmaya fazla kısıtlamaya calışırsanız Neden mesaj atmıyora gelir durum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saygı duyarım. Ciddi düşünüyorsam evlenmeden zaten ben el uzatmam.😉
Kendime bi çimdik atip gerçeğe doniyim😳😌 Ben Kadınım, gerisini bilmem 😌Canım kendim iyi ki kadınım 😍bu arada bu soruya cevabim; Amaaaaan çok ta umrumda , kendisi bilir 😏😊deyip , Ilerde tartışılacaar listesine yazmam olurdu sanrım 😅
Ben rahat durmam, yürürken omuz atarım. Ellerimiz yanlışlıkla birbirine değer. Kulağına bir şey söylerken yanlışlıkla dudaklarım dudaklarına değer 😂. Kazayla olduğu için bunlar sayılmaz tabi.